آیا ثانیه ای یک درخواست، می تونه باعث کرش کردن مرورگر بشه؟

i-php-i

Active Member
من یه سیستم مناقصه نوشتم و روی لوکال تستش کردم.

طرز کارش به این شکله که وصل می شه به سرور، مناقصه ها رو می گیره، برای هر مناقصه یه تایمر ایجاد می کنه. هر ثانیه باید این کار رو تکرار کنه.

بعضی وقتا که این سایت رو تست می کنم، کلا سیستمم سرعتش می یاد پایین، اما نمی دونم افت سرعت به دلیل سایتی که نوشتم هست یا دلیل دیگه ای داره.

2 تا سوال:

1- آیا ایجاد هر ثانیه یک درخواست ایجکس، می تونه باعث کرش کردن مرورگر بشه؟

2- گذاشتن 100 تا تایمر توی سایت، باعث کرش کردن مرورگر ها می شه؟

pouya saadeghi

Active Member
بستگی به سرور داره.بستگی به قدرت تفسیر موتور جاوااسکریپت مروگر هم داره.
باید سعی کنید اسکریپت رو طوری تغییر بدید که حتی کاربری که از مرورگر موبایل استفاده میکنه هم بتونه از سایت استفاده کنه.

i-php-i

Active Member
بستگی به سرور داره.بستگی به قدرت تفسیر موتور جاوااسکریپت مروگر هم داره.
کلا اگر هر ثانیه یه درخواست ایجاد کنم، روش استانداردی هست یا نه؟

اگر 100 تا تایمر توی سایت بذارم چطور؟ موتور جاوا اسکریپت می تونه اینها رو انجام بده؟

pouya saadeghi

Active Member
خدمتتون عرض کردم بستگی به مروگر داره که بتونه پردازش کنه یا نه.اگه قراره هر ثانیه فقط یک خط متن ساده دریافت بشه، فشار خاصی روی مرورگر نمیاد.

استاندارد خاصی برای الگوریتم وجود نداره. هرچقدر کد بهینه تر باشه بهتره.

دلیل وجود 100 تا تایمر رو میشه بدونم؟

i-php-i

Active Member
دلیل وجود 100 تا تایمر رو میشه بدونم؟
یه سایت مناقصه طراحی کردم که هر مناقصه برای خودش تایمر داره.

اگر هر ثانیه یه درخواست بفرستم، سرور ممکنه هنگ کنه. بنظرتون بهتر نیست که از کامیت استفاده کنم؟ آیا کامیت هم می تونه باعث هنگ کردن بشه؟

pouya saadeghi

Active Member
اگر هر ثانیه یه درخواست بفرستم، سرور ممکنه هنگ کنه. بنظرتون بهتر نیست که از کامیت استفاده کنم؟ آیا کامیت هم می تونه باعث هنگ کردن بشه؟
فقط در همین حد میدونم که Comet بدون ارسال request میتونه اطلاعات رو به صورت زنده به مرورگر ارسال کنه. اطلاعات بیشتری در این زمینه ندارم

جدیدترین ارسال ها

بالا