آیا تعیین چندین کلاس css برای یه تگ کار استانداردی هست؟

i-php-i

Active Member
من توی سی اس اس کلاسهای زیادی ایجاد کردم، مثلا برای هر کدوم از خصلت های دیرکشن چپ و راست، یه کلاس ایجاد کردم. برای text-align هم چهار کلاس ایجاد کردم و....

هر وقت بخوام دیرکش یهتگ رو تغییر بدم، فقط توی کد html کلاس اون تگ رو تغییر می دم.

این روش باعث می شه که هر تگ 5-6 کلاس داشته باشه.

هر چند این روش کارم رو خیلی ساده کرده ولی آیا این روش اصولی و استاندارد هست؟

sepidweb

Member
مشکلی نداره. می تونید از css framework های موجود هم استفاده کنید.

Milad

Well-Known Member
نه ارتباطی نداره ! متور وقتی گیر میده که بخوای کلک بزنی برا مثال کلی متن بزاری هم رنگ bg ...

i-php-i

Active Member
نه ارتباطی نداره ! متور وقتی گیر میده که بخوای کلک بزنی برا مثال کلی متن بزاری هم رنگ bg ...
شما هم توی کدهاتون از فریم ورکهای سی اس اس استفاده می کنید یا برای هر تگ همه خصلتها رو بصورت جدا می نویسید؟

در کل بنظرتون کدوم روش مفید تر هست ؟

Milad

Well-Known Member
framework خوبه ولی به شرطی که همیشه ازش استفاده کنی مثلا خیلی وقت پیش یه page تمرینی با blue print فکر کنم درست کردم 1 هفته بعد اومدم نگاه کردم اصلا نفهمیدم چی به چیه :دی

حتی میتونی فریم ورک خودت رو بنویسی ولی تا جایی که یادمه تو یکی از آموزش های Lynda یک نکته ای گفته شد که استفاده از چند Class رو زیاد مناسب نمیدونست در واقع میگفت نهایت سعی رو کنید تا از کمترین کلاس و id استفاده کنید و بیشتر رو تگ ها مانور بدید تا کنترل و ایجاد تغییرات راحت تر بشه به همین دلیل من ترجیح میدم خودم کد ها رو بنویسم .

مثلا نوشتن یک کلاس که رنگ متن رو قرمز کنه و هرجا متن قرمزه استفاده از اون کار ( ... ) هست ! مثال ساده بود یا حرکات مشابه این .

i-php-i

Active Member
framework خوبه ولی به شرطی که همیشه ازش استفاده کنی مثلا خیلی وقت پیش یه page تمرینی با blue print فکر کنم درست کردم 1 هفته بعد اومدم نگاه کردم اصلا نفهمیدم چی به چیه :دی
فریم ورک خودم رو دارم و قواعدش یادم نمی ره.
حتی میتونی فریم ورک خودت رو بنویسی ولی تا جایی که یادمه تو یکی از آموزش های lynda یک نکته ای گفته شد که استفاده از چند class رو زیاد مناسب نمیدونست در واقع میگفت نهایت سعی رو کنید تا از کمترین کلاس و id استفاده کنید و بیشتر رو تگ ها مانور بدید تا کنترل و ایجاد تغییرات راحت تر بشه به همین دلیل من ترجیح میدم خودم کد ها رو بنویسم .
دلیل این موضوع رو توضیح نداده بود؟

جدیدترین ارسال ها

بالا