داش اميد گل شايد من و تو اشتباه ميكنيم ؟ وقتي تو جايي خودمون را جر ميديم كه آخرش بايد فحش نثارمون كنن چرا بايد بيخودي وقت تلف كنيم ؟ بيا براي وقت تلف كردن راه هاي بهتري هم هست . همون وبلاگ را براي خودمون راه ميندازيم بهت ياد ميدم چطوري آموزش پيدا كني هر آموزش خودش يه درس ميشه براي تو . يه پست و يادگاري هم توي وبلاگ . اصلا لازم نيست ديگه بحث كنيم . وقتي يه موضوع كوچيك را اين همه توضيح بدي آخر سر طرف با كمال ناباوري برگرده دري وري بارت كنه ديگه چه توقعي داري ؟ تا حالا دقت كردي چرا اينجا فقط من و تو داريم خود مون را از وسط جر ميديم ؟ واقعا چرا ؟ فكر ميكني اين همه ارزش داشته باشن كه بخواهي وقت بزاري براشون ؟ هر چيزي گفتن نداره بعد بيا يه اتفاق افتاده برات بگم كمي حال كنيم از ايراني بودن ! من يه چند روزي بود كه خيلي حالم خوش بود به خاطر اون اتفاق هنوزم شنگولم . اما نميشه هر جا يي مطرح كني مسائل را . پس ديگه نبينم كه در مورد هيچ موردي متوجه شدي هيچ موردي با كسي بحث كني خواستي هم حرف بزنيم برو همون جا تو وبلاگ بنويس . باشه ؟ آ قربون پسر . بدو كه معرفت در گرانيست كه به هر كس ندهند . . .
اين بحث را هم همين جا درش را گل بگير . تو كه ميدوني من هم كه ميدونم تو ايران نه بازي حرفه ايي ساخته ميشه نه انيميشن پس بي خودي تو جنگ زرگري شركت نكنيم . بزار به قول شاعر خوش باشن تو خيال خامشون . آدمي ساخته شده براي تلاش و ساختن روياها . ما كه بخيل نيستيم خدا كنه بتونن همه پيشرفت كنن و به هر جا كه دلشون ميخواد برسن . آخر همه هم من برسم . آمين
والسلام شد تمام .