آیا بنظر شما ایران باید به ساخت بازی در این حد ادامه دهد؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.

sam_sam

Banned
داش اميد گل شايد من و تو اشتباه ميكنيم ؟ وقتي تو جايي خودمون را جر ميديم كه آخرش بايد فحش نثارمون كنن چرا بايد بيخودي وقت تلف كنيم ؟ بيا براي وقت تلف كردن راه هاي بهتري هم هست . همون وبلاگ را براي خودمون راه ميندازيم بهت ياد ميدم چطوري آموزش پيدا كني هر آموزش خودش يه درس ميشه براي تو . يه پست و يادگاري هم توي وبلاگ . اصلا لازم نيست ديگه بحث كنيم . وقتي يه موضوع كوچيك را اين همه توضيح بدي آخر سر طرف با كمال ناباوري برگرده دري وري بارت كنه ديگه چه توقعي داري ؟ تا حالا دقت كردي چرا اينجا فقط من و تو داريم خود مون را از وسط جر ميديم ؟ واقعا چرا ؟ فكر ميكني اين همه ارزش داشته باشن كه بخواهي وقت بزاري براشون ؟ هر چيزي گفتن نداره بعد بيا يه اتفاق افتاده برات بگم كمي حال كنيم از ايراني بودن ! من يه چند روزي بود كه خيلي حالم خوش بود به خاطر اون اتفاق هنوزم شنگولم . اما نميشه هر جا يي مطرح كني مسائل را . پس ديگه نبينم كه در مورد هيچ موردي متوجه شدي هيچ موردي با كسي بحث كني خواستي هم حرف بزنيم برو همون جا تو وبلاگ بنويس . باشه ؟ آ‌ قربون پسر . بدو كه معرفت در گرانيست كه به هر كس ندهند . . .
اين بحث را هم همين جا درش را گل بگير . تو كه ميدوني من هم كه ميدونم تو ايران نه بازي حرفه ايي ساخته ميشه نه انيميشن پس بي خودي تو جنگ زرگري شركت نكنيم . بزار به قول شاعر خوش باشن تو خيال خامشون . آدمي ساخته شده براي تلاش و ساختن روياها . ما كه بخيل نيستيم خدا كنه بتونن همه پيشرفت كنن و به هر جا كه دلشون ميخواد برسن . آخر همه هم من برسم . آمين

والسلام شد تمام .

hamidak

Member
ولي خداييش تو بعضي از مدلسازي ها خوب كار كردن (گفتم بعضي هاش نياين منو بزنيد)

sam_sam

Banned
اميد تقسير من و تو است كه به هر ننه قمري اجازه ميديم راحت بي احترامي كنه ! ما به يه شاهكار انتقاد شديد كرديم ولي بقيه به خود ما بي احترامي كردن ! ديگه اينقدر ارزش نداره واقعا كه بخواهي حتي يه كلمه جواب بدي ! بابا بين آدم بي شعور و دانا يه فرقي هست كه وقتي بي شعور بي احترامي ميكنه با شعور فكر ميكنه يه نفس عميق ميكشه و جواب نميده ! تموم شد . فراموش كن

سام من در آیتده برای وبلاگ باهات تماس می گیرم.فکر نکنم دیگه جای ما اینجا باشه. برای خودشون بد میشه اعتبار انجمن هاشون رو از دست میدن.حیف وقط ما! تا بعد از کارهات ... سی یو

sam_sam

Banned
ديگه نبينم جواب بدي ها . فكر كن اينجا نبوده از اول ! چيزي هم ميخواهي ياد بگيري بيا همون ور . نمونه كار هم خواستي ببيني برو cgtalk . فدات شم فعلا باي

M

Mahmoodi

کاربر مهمان
اولا به سلامت

دوما سام بنده به شما گفتم 100 بار هم تذکر دادم که تو انجمن درست صحبت کنید ولی انگار شما متوجه نیستید اینجا انجمن هست نه کوچه و خیابون و اینها هم کاربر انجمن نه بچه محلتون

نیستین یک بار قول دادی ولی انگار نه انگار من تا به حال چیزی نگفتم ولی شما متوجه نمیشید و کار خودتون رو ادامه میدید بعضی موقع ها نباید به کسی میدون داد شما هم یکی از اونا هستید

در ضمن وبلاگ زدید مبارکتون باشه برید همون جا فعالیت کنید و اگر هم بخوای بازم تو انجمن فعالیت کنید بنده نمیذارم

در ضمن اینجا نه کسی به شما دروری گفته نه توهین کرده تنها کسی هم که تا حالا اینجوری حرف زده شما هستید بنده چند بار تذکر دادم ولی متاسفانه تاثیری نداشته من نمیتونم شخصیت شما رو عوض کنم

هر جا رسیدید گفتید اینجا بدرد نمیخوره میخوای چی رو ثابت کنی ؟

دسترسی شما هم از امشب بسته میشه چون تا به حال هر جور که خواستید حرف زدید و رفتار کردید خیلی زودتر از اینا باید دسترسی شما رو میبستم

موفق باشید

علی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا