آیا با کارکردن در شرکت های برنامه نویسی پیشرفت میکنم

apache98

New Member
من یک برنامه نویس مبتدی وب هستم میخواهم بدانم آیا با کار کردن در شرکت های طراحی سایت میتوانم علمم را به شکل حرفه ای توسعه دهم و یک برنامه نویس حرفه ایی وب شوم،من اینطور فکر میکنم که این شرکت ها فقط با قسمتی از کدهای سایت با من کار می کنند و من هم فقط و فقط یکم از کدهای سایت را یاد میگیرم و نمیتوانم تمام کدنویسی سایت را یاد بگیرم.آیا این فکر من درست است؟

the_king

مدیرکل انجمن
من یک برنامه نویس مبتدی وب هستم میخواهم بدانم آیا با کار کردن در شرکت های طراحی سایت میتوانم علمم را به شکل حرفه ای توسعه دهم و یک برنامه نویس حرفه ایی وب شوم،من اینطور فکر میکنم که این شرکت ها فقط با قسمتی از کدهای سایت با من کار می کنند و من هم فقط و فقط یکم از کدهای سایت را یاد میگیرم و نمیتوانم تمام کدنویسی سایت را یاد بگیرم.آیا این فکر من درست است؟
اشکالی نداره، شما هر تجربه ای که در طراحی سایت پیدا کنید مفید ئه و برای اینکه بتوانید یک نوع خاص از طراحی رو یاد بگیرید کمک تون می کنه.
تجربه کار واقعی خیلی ارزش اش بیشتر از اینه که از دستش بدهید، شما در هر جایی که مشغول بشوید هم یکسری موضوعات و تکنیک های برنامه نویسی جدید یاد می گیرید
و هم تجربه تون در تعامل با کارفرما و مشتریان بیشتر میشه که با هیچ کتابی آموزش دادنی نیست.
چیزی که بهش کد نویسی کل سایت بگویند برای یک نمونه خاص معنی داره اما هم تنوع فعالیتی که در سایت ها هست و هم سبک های متفاوت برنامه نویسی رو در نظر بگیرید.

apache98

New Member
اگر بخوام یک شرکت کوچک راه اندازی کنم و پروژه های کوچک گرفته تا دستم راه بیفتد و به مرور زمان با خواندن مطالب وب نویسی به صورت خود آموز یاد بگیرم چطوره؟

the_king

مدیرکل انجمن
اگر بخوام یک شرکت کوچک راه اندازی کنم و پروژه های کوچک گرفته تا دستم راه بیفتد و به مرور زمان با خواندن مطالب وب نویسی به صورت خود آموز یاد بگیرم چطوره؟

اگر به تنهایی از عهده تمامی کار های پروژه بر میایید که عالی است، ولی معمولا مدیریت، بازاریابی، طراحی گرافیکی و برنامه نویسی و روابط عمومی تخصص هایی نیستند که یک نفر همه شون رو یکجا داشته باشه و
تشکیل دادن و اداره کردن تیم و حفظ هماهنگی بین اعضاء که معمولا همه شون تازه کار اند آسان نیست. بهتره قبل از اینکه شرکت خودتون رو راه بندازید حداقل یکی دو سال پرسنل یک شرکت مشابه باشید.

aligolii

Member
من توصیه میکنم ابتدا با همین راه شروع کنید.
سعی کنید دل بسوزونید و بهترین باشید.
خراب کنید، خراب کنید و خراب کنید تا خبره شوید.

بعد از چند سال خودتون جدا بشید و برند خودتون رو ایجاد کنید.

جدیدترین ارسال ها

بالا