آیا با تبلت گالکسی نوت می شود طراحی کرد؟

alimohamadi74

New Member
با سلام خدمت دوستان عزیز

من در حال خرید تبلت اندرویدی هستم و در عین حال به یک تبلت طراحی مثل مدلهای اینتوس نیاز دارم. دوستان راهنمایی کنند آیا می توان برای این کار روی تبلت گالکسی نوت و قلم آن حساب کرد یا این وسیله به هیچ وجه نمی تواند مثل محصولات وکام کار طراحی انجام دهد؟

ABOLFAZL-PS

کاربر فعال انجمن فتوشاپ
سلام.
خب مسلماً نمیتونه کار دستگاه وکام رو انجام بده. هرچی باشه وکام مخصوص اینکار ساخته شده و باید با دستگاه های دیگه فرق داشته باشه.
شما اگه فقط واسه طراحی میخوای باید وکام بگیری، و از اندروید خبری نیست دیگه. چون به کل فرق داره با تبلتهای دیگه.
ولی اینطور که معلومه شما یه تبلت اندرویدی میخواید که باهاش بتونید کار طراحی هم انجام بدید.
تا اونجایی که من میدونم نمیشه. با وکام میتونید مستقیماً توی نرم افزارهای گرافیکی مثل فتوشاپ، کورل پینتر و ... کار کنید. ولی تبلتی مثل گلکسی نوت نمیتونه.
البته یه بار من آثاری رو از شخصی دیدم، که با یه نرم افزار توی همین گلکسی نوت نقاشی های زیبایی کشیده بود. پس با نرم افزار میشه ولی به پای وکام نمیرسه و دقت اون رو نداره.
یا علی :rose:

alimohamadi74

New Member
لطفا دوستان ديگر هم اگر اطلاعات يا تجربه اي در اين خصوص دارند، بفرمايند. چون همانطور كه حتما مي دانيد صفحه ال سي دي تبلت گالكسي نوت از نوع وكام است و قلم آن هم حساسيت 1024 دارد.

AliReza Bahrami

مدیر انجمن
دوست عزیز لطفا سوالاتتون رو توی بخش سوالات مطرح کنید نه بخش های دیگه
منتقلش میکنم

YASER00897

Member
یه نقاشی دیجتال قبلا دیدم که با تبلت ایفون کشیده بود طرف .
واقعا هم حرفه ای و در حد کارهای کامپیوتری بود .
در این زمینه تبلت های اپل بهتره به نظره من .

mahoo painter

مدیر انجمن گرافیک وکتور
شخصا این مدل تبلت رو دارم فشار قلم به اون معنا در این تبت وجود نداره طبیعی هست فقط برای نوت برداری کاربرد داره و بس
ولی شما کمی تخصص در نقاشی داشته باشید میتونید با ذغال هم خروجی های خوبی داشته باشید حال چه تبلت باشه چه تبلت های وکوم

alimohamadi74

New Member
شخصا این مدل تبلت رو دارم فشار قلم به اون معنا در این تبت وجود نداره طبیعی هست فقط برای نوت برداری کاربرد داره و بس
ولی شما کمی تخصص در نقاشی داشته باشید میتونید با ذغال هم خروجی های خوبی داشته باشید حال چه تبلت باشه چه تبلت های وکوم

با تشکر از پاسخ بسیار دقیق و خوب شما که کمک بسیار زیادی به من کرد. چون شما هم خود دستگاه را دارید و هم گرافیک کامپیوتری را می شناسید.

MOSTAFA

کاربر فعال
سیستم تبلت های اندرویدی کاملا به سیستم صفحه های طراحی فرق میکنه، صفحه های طراحی در نوع های متوسط به بالا قابلیت سنجش فشار با حساسیت بالا و زاویه قلم رو دارن، به علاوه اینکه یک ابزار جانبی برای کامپیوتر محسوب میشه این به این معنیه که نرم افزار های مثل فتوشاپ قابلیت های مخصوصی برای این سخت افزار ها قرار داده اند. در تبلت های اندرویدی موضوع کاملا متفاوت هست شما به نرم افزار حرفه ای دسترسی ندارید، حساسیت بسیار پایین تر نسبت به قلم نوری هست، سنجش زاویه قلم در کار نیست، کلید های میانبر و ... وجود نداره و چیزهای دیگر

alimohamadi74

New Member
امروز رفتم با گالکسی نوت کار کردم. دوستان درست اشاره کردند برای یادداشت برداری و این جور چیزها خوبه ولی چون نمی تونه به فوتوشاپ نصب شده روی کامپیوتر متصل بشه از قدرت چندانی برخوردار نیست هر چند قلمش به فشار حساسه ولی این حساسیت برای طراحی و کارهای حرفه ای هیچگونه کارایی ندارد.

جدیدترین ارسال ها

بالا