راه اصولی نداره، هر راهی هست توسط دوربین های مختلف این کارو انجام میده و در اصل یک فایل رو از چندین دوربین رندر می گیره. اما من برای شما یک راهی دارم. به اون فریمی که می خوای دوربینت رو کات بزنی برو. برای دوربین و تارگت( اگر داره) یک کلید بزن، بعد یک فریم جلوتر دوربینت رو به محل جدید انیمیت کن. جواب میده. البته برای موقعی خوبه که Motion Blur فعال نباشه. اگر فعال باشه یک فریمت رو خراب می کنه که باید تو تدوین یا نرم افزار دیگه ای حذف بشه
خب یا چند تا دوربین تنظیم کن و بعد از گزینه bach render استفاده کن اینجوری چندتا دوربین اتومات پشت سر هم رندهاشون گرفته میشه و لازم نیست که خودت کنارش بشینی
یا اینکه f10 رو بزنی
از گزینه common/time output
تیک framesرو فعال کنی و فریمهایی رو که میخواهی رنnر بشن مشخص میکنی مثلا 1-12,20-20,30
یعنی اینکه از فریم 1 تا 12 رو رندر بگیر از 13 تا 19 رو بیخیال شو و از 20 تا 30 رو رندر بگیر اینجوری محدوده ای از زمان رو میتونی کات بزنی تا رندر نشن
من مي خواستم با دو سه تا دوربين كات بزنم.ممنون از جواباتون كه به من كمك مي كنيد من دارم يه انيميشن خيلي كوتاه با عنوان رقص مي ذارم كه مدلشم از خودم نيست واسه همين زياد سوال مي كنم