Fa آیا امکان افزودن عکس به دیتابیس sql وجود داره؟

sajadms

Member
می دونم این سوالو زیاد تو انجمن پرسیدن ولی منظورم اینه که آیا میشه خارج از ام ام بی و با هر میحط برنامه نویسی دیگه ای به دیتابیس sqllite عکس اضافه کرد البته می دونم که بیلدر نمی تونه این کارو بکنه و نمی تونه هم عکسی رو فرا بخونه و فقط منظورم اینه که آیا دیتابیس مورد استفاده Sqllite امکان نگهداری عکس رو داره یا نه ؟

sajadms

Member
یه پیشنهاد
خب حالا که توان نگهداری عکس رو داره نمیشه به جای پلاگین یه برنامه اگزه نوشت که عکس ها رو تو دیتابیس ذخیره کنه و بازخونی کنه اینجوری میشه با دستورات بیلدر مسیر عکس رو به برنامه اگزه فرستاد و این برنامه زحمت ذخیره اونو تو دیتا بیس بکشه برای فراخونی میشه برنامه اون چند تا عکس رو که می خوایم از دیتابیس بخونه و بصورت موقت تو یه پوشه نگهداری کنه که بیلدر بتونه دسترسی داشته باشه

silvercover

کاربر متخصص
یه پیشنهاد
خب حالا که توان نگهداری عکس رو داره نمیشه به جای پلاگین یه برنامه اگزه نوشت که عکس ها رو تو دیتابیس ذخیره کنه و بازخونی کنه اینجوری میشه با دستورات بیلدر مسیر عکس رو به برنامه اگزه فرستاد و این برنامه زحمت ذخیره اونو تو دیتا بیس بکشه برای فراخونی میشه برنامه اون چند تا عکس رو که می خوایم از دیتابیس بخونه و بصورت موقت تو یه پوشه نگهداری کنه که بیلدر بتونه دسترسی داشته باشه

با همین شرایط بیلدر هم میشه توی پلاگین ترتیبی داد که بتونه عکس رو ذخیره کنه. منتها این امکان پیاده سازی نشده و شاید توی نسخه بعدی اعمالش کردم.

sajadms

Member
ممنون حامد جان فک کردم اینجوری میشه مشکل اساسی عکس و دیتابیس رو حل کرد
اگه لطف کنین و ترتیبش رو بدین فک می کنم مشکل خیلی از بچه ها حل شه چون استفاده از عکس تو یه پوشه کنار بانک اطلاعاتی کار بهینه ای نمی تونه باشه و اینجوری میشه راحت تر از نرم افزار های ساخته شده بک آپ گرفت دستتون درد نکنه
پیشاپیش ممنون

آخرین ویرایش:

sajadms

Member
با همین شرایط بیلدر هم میشه توی پلاگین ترتیبی داد که بتونه عکس رو ذخیره کنه. منتها این امکان پیاده سازی نشده و شاید توی نسخه بعدی اعمالش کردم.
نسخه بعدی پلاگین توسط حامد عزیز ارائه گردید اینم لینکش http://forum.majidonline.com/threads/194105-پلاگین-SQLite-نسخه-1-2
حامد جان مرسی بابت ارائه این پلاگین مفید فکر نمی کردم اینقدر سریع دست بکار بشد .
بعدا یه عده میان میگن چرا می گین انجمنmmb مجید انلاین تو دنیا بهترین هستش و چرا این از خارجیاش بهتره من این سوال رو 24 مرداد پرسیدم نمونه پلاگینش هم که نبود رو حامدعزیز تو 18 شهریور آماده کردن حالا خودتون قضاوت کنید، اگه mmb توسط شرکت سازندش هنوز پشتیبانی می شد بازم چند ماه و بعضی وقتا هم شاید یه سال طول می کشید تا یه امکان جدید به نرم افزار اضافه بشه با این شرایط آیا فعلا میشه گفت توسعه mmb به طور کامل متوقف شده ؟

جدیدترین ارسال ها

بالا