آیا استیو بالمر مایکروسافت را ترک می­ کند؟

PhonieX

مدیر انجمن <A href="forum.majidonline.com/forums/6
استیو بالمر مدیر عامل مایکروسافت با اقدام اخیر خود مبنی بر واگذار کردن بخشی از سهام خود، نگرانی&shy;هایی را برای شرکا و سهامداران مایکروسافت به وجود آورده است.آقای بالمر با فروش قسمتی از سهام خود به ارزش ۳/۱ میلیون دلار، سهم خود را به ۱۲ درصد کاهش داده است.
مدیر عامل مایکروسافت با این حال تاکید کرده است که فروش سهام وی که برای اولین بار در هفت سال اخیر صورت می&shy; گیرد، نباید به معنی بی&shy; اعتمادی او به بزرگترین شرکت رایانه&shy; ای جهان تلقی گردد.
آقای بالمر گفته است در راستای تنوع بخشیدن به سرمایه&shy; گذاری&shy;های خود و نیز مسائل مالیاتی، تا پایان سال جاری، سهام بیشتری را به فروش خواهد گذاشت.
این در حالی است که مایکروسافت به دنبال کاستن از موج نگرانی&shy; هایی است که در خصوص احتمال خروج مدیر عامل ۵۴ ساله مایکروسافت از این شرکت به وجود آمده است.
استیو بالمر که در بخش&shy;های مختلف شرکت مایکروسافت از جمله توسعه سیستم&shy;های عامل، اجرا، فروش و پشتیبانی، فعالیت&shy;های کلیدی داشته است، از سال ۲۰۰۰ به سمت مدیر اجرایی این شرکت منصوب شد.
به گزارش مشورت به نقل از رویترز، آقای بالمر در بیانیه&shy;ای که سایت مایکروسافت آن را منتشر کرد، اعلام نموده است:
اگر چه این موضوع، یک قضیه مالی شخصی است ولی من می&shy;خواهم برای جلوگیری از بروز هر نوع آشفتگی و سردرگمی، موضوع را شفاف سازم.
من در مورد محصولات جدیدمان و نیز توانایی&shy;های بالقوه فناوری&shy;های&shy;مان در تغییر دادن زندگی انسان&shy;ها هیجان زده&shy;ام و من به طور کامل به مایکروسافت و موفقیت آن متعهد هستم.
گفتنی است بیل گیتس، مدیر عامل سابق مایکروسافت نیز که حدود ۷ درصد سهام مایکروسافت به ارزش ۶۲۱ میلیون دلار را در اختیار دارد، به طور مرتب سهام خود را به صورت یک میلیون و دو میلیون دلار به فروش می &shy;رساند و مبالغ به دست آمده را در موسسه خیریه خود سرمایه&shy; گذاری می&shy; نماید.

منبع

جدیدترین ارسال ها

بالا