آیا آلکسا سایتهایی که بازدیدکننده ایجاد می کنن رو شناسایی می کنه؟

i-php-i

Active Member
سایت تک رنک می گه که اگر عضو بشیم و ازش استفاده کنیم، رتبه آلکسای سایت ما به شدت افزایش پیدا می کنه.

آیا این وب سایتها واقعا می تونن رتبه آلکسا رو افزایش بدن یا اینکه چنین وب سایتهایی توسط آلکسا شناسایی می شن و تاثیری روی رنک آلکسا ندارن؟

اگر در این مورد منبع خوبی ارائه بدید ممنون می شم.

majid1605

Active Member
بله رتبه الکسا رو افزایش میدن ولی واقعاً رتبه الکسا به چه دردی می خوره ؟
مهمترین چیز در آمار وب سایت رتبه گوگل هستش و بس و البته موتورهای دیگه مثل بینگ رو هم نباید فرارموش کنیم .که باید آمار واقعی و بازدید کننده واقعی بیاد توی سایت که گوگل به راحتی اونا رو شناسایی می کنه و معمولاً اگه توی این سایتهای افزایش رتبه ادرس اصلی سایت رو بزارید ممکنه توی لیست سیاه قرار بگیرید و اونم ضررش ............

pouya saadeghi

Active Member
نمیدونم چرا همه دنبال روش های تقلب و آمارهای fake هستن؟
این نوع سایت ها، سایت شما رو به همراه n تا سایت دیگه ، روی مرورگرهایی که روش الکسا نصب شده لود میکنن؛
این یعنی فقط بالا بردن ترافیک بیهوده سایت. ترافیکی که نه برای شما سود داره و نه برای سایت شما.
شما به عنوان یه وبمستر باید کاربرهایی رو جذب کنید که از محتوا یا سرویس های سایت شما استفاده کنن، نه این که 10 هزار بازدید در روز داشته باشید ، ولی از بین این همه ترافیک، فقط 10 نفرشون کاربر واقعی باشن.
روش های تقلب در seo ، دیر یا زود توسط سرچ انجین ها و الکسا و غیره شناسایی میشن/شدن

i-php-i

Active Member
شما به عنوان یه وبمستر باید کاربرهایی رو جذب کنید که از محتوا یا سرویس های سایت شما استفاده کنن، نه این که 10 هزار بازدید در روز داشته باشید ، ولی از بین این همه ترافیک، فقط 10 نفرشون کاربر واقعی باشن.
من می خوام یه چنین سایتی راه بندازم، حالا اگر کسی خواست بیاد و استفاده کنه اون دیگه تصمیم خودشه.
بله رتبه الکسا رو افزایش میدن ولی واقعاً رتبه الکسا به چه دردی می خوره ؟
راستش برای خودم هم سواله و نمی دونم چرا بعضیا ب رتبه آلکسا اهمیت می دن ! فرض کنید یه سایت توی رنکینگ آلکسا از بلاگفا بیشتر باشه، خب این موضوع به چه درد می خوره ؟

ولی خیلی ها حاضرن که رتبه آلکساشون رو حتی به صورت مصنوعی ببرن بالا وگرنه چنین سایتهایی خیلی زود جمع می شدن. بنظر شما می شه از این راه کسب درامد کرد؟

آخرین ویرایش:

pouya saadeghi

Active Member
نه اینکه رتبه الکسا مهم نباشه! رتبه الکسا فقط یکی از فاکتور های مهم برای اعتبار یک سایته. پس بی اهمیت نیست.

از نظر کسب در آمد هم، بله! میشه کسب در آمد کرد. اما به صورت موقت.
با زیاد شدن مشتری های ناراضی کمک کم مجبور میشید بکشید کنار

echessdesign

مدیر انجمن طراحی وب
رتبه الکسا بیشتر جهت تعداد بازدید در نظر گرفته میشه و جهت دادن تبلیغ به سایت مورد بررسی قرار میگیره.
در حالی که آمار گوگل بیشتر ارزش محتوایی سایت رو نشون میده (سایتی داشتم که با 20 بازدید کننده در روز، رنک 5 داشت!)

i-php-i

Active Member
رتبه الکسا بیشتر جهت تعداد بازدید در نظر گرفته میشه و جهت دادن تبلیغ به سایت مورد بررسی قرار میگیره.
بنظرتون اگه چنین سایتی راه اندازی کنم، درآمد داره یا نه؟
مثلا به ازای 100 هزار بازدید کننده 10 هزار تومن بگیرم و .......

javadi_31456

New Member
بنظرتون اگه چنین سایتی راه اندازی کنم، درآمد داره یا نه؟
مثلا به ازای 100 هزار بازدید کننده 10 هزار تومن بگیرم و .......

من چند روزی میشه راه اندازی کردم و فعلا رایگانه و هر از چند گاهی هم دارم امتیاز ایگان می دم

به نظر من که جواب می ده
اما من فقط به فکر این بودم که رنک خودم بره بالا که داره می ره کم کم

فقط چنتا نکته داره
این که هر شخص بازدید کننده باید Alexa Toolbar هم نصب کنه که رتبش خیلی خیلی بهتر رشد داشته باشه .

اگه می خواد مصرف حجم اینترنتشم کم بشه مرورگر خودش رو طوری تنظیم کنه که عکس ها و فایل های فلش و .... نمایش داده نشن.

و بازدید خودکار انجام بده.

و این که هاست لینوکسی سرویس های مختلفی رو در اختیار همکاران و دوستان عزیز قرار می ده از جمله سرویس 50 مگابایتی رایگان .​

هاست رایگان 50 مگابایتی.​

آخرین ویرایش:

i-php-i

Active Member
من چند روزی میشه راه اندازی کردم و فعلا رایگانه و هر از چند گاهی هم دارم امتیاز ایگان می دم
تبلیغ هم می کنید یا بدون تبلیغ دارید کار می کنید؟ چون سیستم آمار گیری وب گذر آمار کمی نشون می ده.
این که هر شخص بازدید کننده باید alexa toolbar هم نصب کنه که رتبش خیلی خیلی بهتر رشد داشته باشه .
راهی نیست که بتونیم این افزونه رو روی سایتهای متقاضی نصب کنیم و نیازی نصب اون روی مروگر بازدید کننده ها نباشه؟

javadi_31456

New Member
تبلیغ هم می کنید یا بدون تبلیغ دارید کار می کنید؟ چون سیستم آمار گیری وب گذر آمار کمی نشون می ده.
راهی نیست که بتونیم این افزونه رو روی سایتهای متقاضی نصب کنیم و نیازی نصب اون روی مروگر بازدید کننده ها نباشه؟

راستش هنوز تبلیغات نکردیم
اما برای تبلیغات برنامه داریم.

i-php-i

Active Member
و این که هاست لینوکسی سرویس های مختلفی رو در اختیار همکاران و دوستان عزیز قرار می ده از جمله سرویس 50 مگابایتی رایگان .​
من توی سایتتون لینکی ندیدم که بتونم ازش هاست رایگان بگیرم. می شه لینکش رو بهم بدید؟
اما برای تبلیغات برنامه داریم.
بنظرتون تبلیغ توی بلاگفا راه خوبی هست یا راه بهتری در نظر دارین؟

جدیدترین ارسال ها

بالا