آپ نشدن نرم افزار در7

81579001

New Member
سلام
وقتی نرم افزاری مثل فتوشاپ را در ویندوز 7 نصب می کنم
زمانی که به اینتر نت متصل میشود نرم افزار فتوشاپ شروع به آپ می کند چطوری جلوی آن را بگیرم

the_king

مدیرکل انجمن
سلام
وقتی نرم افزاری مثل فتوشاپ را در ویندوز 7 نصب می کنم
زمانی که به اینتر نت متصل میشود نرم افزار فتوشاپ شروع به آپ می کند چطوری جلوی آن را بگیرم
یا بایستی از قابلیت های Firewall برای مسدود کردن دسترسی برنامه مورد نظر استفاده کنید و یا آدرس
سایتی که موقع آپلود بهش رجوع میشه مسدود کنید.
گمان می کنم روش دو راحت تر باشه.

برنامه Notepad ویندوز رو اجرا کنید (منوی Start ، گزینه All Programs، گزینه Accessories، گزینه Notepad ) .
در برنامه Notepad ترکیب کلیدی کلید Ctrl + کلید O رو فشار بدهید یا در منوی File گزینه ...Open رو
انتخاب کنید.

جلوی عبارت File Name مسیر فایل زیر رو بنویسید و دکمه Open را بزنید تا فایل مورد نظر باز بشه :
کد:
%WINDIR%\System32\drivers\etc\hosts

فایل Hosts آدرس هایی رو مشخص می کنه که به هر دلیلی می خواهید IP اصلی شون در عمل با IP خاصی که شما
تعیین می کنید تعویض بشه و دیگه از IP اصلی شون استفاده نشه.
اکنون که فایل متنی hosts باز شد، در انتهای محتویات فایل سطر های زیر رو اضافه کنید :
کد:
127.0.0.1 practivate.adobe.com
127.0.0.1 ereg.adobe.com
127.0.0.1 activate.wip3.adobe.com
127.0.0.1 wip3.adobe.com
127.0.0.1 3dns-3.adobe.com
127.0.0.1 3dns-2.adobe.com
127.0.0.1 adobe-dns.adobe.com
127.0.0.1 adobe-dns-2.adobe.com
127.0.0.1 adobe-dns-3.adobe.com
127.0.0.1 ereg.wip3.adobe.com
127.0.0.1 activate-sea.adobe.com
127.0.0.1 wwis-dubc1-vip60.adobe.com
127.0.0.1 activate-sjc0.adobe.com

بجز چند تا از این لینک ها که در کرک ها دیدم بقیه رو نمی شناسم اما گویا لینک هایی در سایت adobe هستند که
محصولاتش برای فعال کردن، آپدیت کردن و غیره ازشون استفاده می کنند. این IP ای که جلوشون نوشته شده
127.0.0.1 است که بهش localhost می گویند که همیشه معادل IP همین کامپیوتری است که ازش
استفاده می کنید. در واقع شما به سیستم عامل می گویید که هر وقت فلان آدرس سایت درخواست شد
بجای IP واقعی اون سایت از IP همین کامپیوتر استفاده کن.

خودمونی اش این میشه که اون لینک ها دیگه قابل دسترسی نیست و یه جورایی مسدود میشه.
فرضا اگه images.google.com رو توی این لیست اضافه کنید، سرویس جستجوی تصویر گوگل رو مسدود می کنید.

فایل رو بعد از اضافه کردن این سطر ها ذخیره (Save) کنید (ترکیب کلیدی کلید Ctrl + کلید S ) .
البته برای اینکه این تغییرات اثر کنه بایستی بعد از ذخیره کردن فایل ویندوز رو Restart کنید.

آخرین ویرایش:

81579001

New Member
بقیه آی پی

سلام
با تشکر فراوان از راهنمای شما
در مورد انجام روش دوم برای سایر نرم افزارها آی پی آنهارا چطوری بدست بیاورم واضافه کنم به hosts
با تشکر

آخرین ویرایش:

the_king

مدیرکل انجمن
سلام
با تشکر فراوان از راهنمای شما
در مورد انجام روش دوم برای سایر نرم افزارها آی پی آنهارا چطوری بدست بیاورم واضافه کنم به hosts
با تشکر

کار چندان آسونی نیست، مگر اینکه از یک ابزاری استفاده کنید که اینگونه فعالیت ها رو نشون بده.
یه نرم افزار کم حجم رو قبلا اینجا برای اینکار معرفی کردم :

معرفی نرم افزاری جهت بررسی برنامه هایی که در حال تبادل اطلاعات با اینترنت اند

the_king

مدیرکل انجمن
میشه روش اول رو هم توضیح بدید؟ :green:

روش پیچیده ای نیست، وقتی یک نرم افزار Firewall رو نصب می کنید روال عادی و پیشفرض اینه که برای هر
ارتباط جدیدی با شبکه از شما کسب تکلیف می شه، یعنی Firewall پیغام میده که فلان نرم افزار می خواد
به اینترنت دسترسی داشته باشه، اجازه اینکار رو بهش می دهید یا نه. شما اگه جواب منفی بدهید،
اون نرم افزار میره توی یه لیست سیاه و دیگه اجازه دسترسی به اینترنت ازش گرفته میشه.

bluekerm

Member
یعنی حتما باید یه فایروال نصب یشه ؟ از فایروال ویندوز نمیشه استفاده کرد؟؟

the_king

مدیرکل انجمن
یعنی حتما باید یه فایروال نصب یشه ؟ از فایروال ویندوز نمیشه استفاده کرد؟؟

چرا، میشه، اونم بالاخره Firewall است. البته فایروال ویندوز از همون ابتدا روی عملکرد همه برنامه ها حساس نیست
چون بصورت پیشفرض خیلی هاشون بعد از نصب شدن مجوز دسترسی رو دارند. به عنوان مثال من یادم نمیاد که تا حالا
Firewall ویندوز برای دسترسی Yahoo! Messenger ازم تاییدی گرفته باشه، اما توی لیست مجوز دار های سیستم ام
ثبت شده.

بایستی در Advanced Settings اش لیست Inbound Rules رو جستجو کنید و تنظیم نرم افزار هایی که مجوز دارند و از
این موضوع رضایت ندارید رو از Allow the connection به Block the connection تغییر دهید.

جدیدترین ارسال ها

بالا