آپگريد كردن به vbulletin 3.5 مشکل

hba

Active Member
سلام من سایتم Vb 3.0.7 هست می خوام اون رو به 3.5 بالا ببرم
حالا من اومدم تمام فایل ها رو جا به جا کردم ولی طبق دستور که در فایلش بود include/config.php.new و install/instal.php رو جا به جا نکردم
یعنی تمام فایل های 3.5 رئ ریختم رو 3.0.7 به جز این دو تا وگفته بود برم اردس install/uprade.php ولی وقتی این رو می زنم مینیویسه
فایل config.php به این ورژن نمی خوره تبدیل کنید

چه کار باید برای اپگریت بکنم

samuraii40

Member
دوست عزیز شما باید از فایل config.php خود 3.5 استفاده کنید.فقط باید موقع اپگرید باید این فایل را ویرایش کنید و نام دیتابیس و مقادیر مرود نیاز را وارد کنید.در ضمن در موقع اپگرید به فایل install .php نیازی نیست.

Majid

مدیر سایت
عضو کادر مدیریت
ضمنا حتما بايد 3.0.7 رو به 3.0.8 و بعد به 3.0.9 ارتقاء بدين و بعدش با برنامه آپگريد 3.5 انجمنها رو به 3.5 ارتقاء بدين

مجيد

hba

Active Member
راستی اگر اپدیت به 3.5 بکنم تمام تنظیمات و قالب و اینا همه اش می مونه یا نه حتی قسمتی به style ها اضافه کردم چی؟؟

راستی اگر از 3.0.7 به 3.5 یه راست بکنی چی می شه؟

tarooneh

Member
Majid گفت:
ضمنا حتما بايد 3.0.7 رو به 3.0.8 و بعد به 3.0.9 ارتقاء بدين و بعدش با برنامه آپگريد 3.5 انجمنها رو به 3.5 ارتقاء بدين

مجيد
يعني بايد دونه دونه همه ورژن هارو ارتقا بديم؟
خوب صبر ميكنم impex با ورژن 3.5 بياد و از 3.0.7 به 3.5 ايمپورت ميكنيم ديگه!
اينطوري دردسرش هم كمتره!

tarooneh

Member
آره
ولی ظاهرا باید 2 تا لایسنس داشت
چون توی قوانین نوشته که با یک لایسنس نمیشه 2 تا انجمن حتی روی یک هاست نصب کرد
بنابراین این کار هم غیر قانونی به حساب میاد دیگه!

kami_mz

Well-Known Member
نیازی به آپگردی نسخه به نسخه نیست. خودش این کارو انجام میده. شما همه فایل ها ( همه فایل ها) رو با جدیدها جایگزین کنید. بعد config.php.newرو به config.phpتغییر نام بدید و ادیتش کنید. بعد هم همون آدرسی که خودتون دادید رو اجرا کنید. همین.

sina1808

Member
بعد هم همون آدرسی که خودتون دادید رو اجرا کنید. همین.
اين كدوم آدرس هست ؟
براي آپديت يعني هيچ فايل ست آپ يا ارتقا وجود نداره كه بصورت قدرم به قدرم مراحل رو طي كنيم ؟

آخرین ویرایش:

kami_mz

Well-Known Member
sina1808 گفت:
اين كدوم آدرس هست ؟
براي آپديت يعني هيچ فايل ست آپ يا ارتقا وجود نداره كه بصورت قدرم به قدرم مراحل رو طي كنيم ؟
خوب منم که همینو گفتم:
install/upgarde.php

جدیدترین ارسال ها

بالا