آپلود قالب وبلاگ

puskem

New Member
سلام به همه دوستان غزیز
سال نو میلادی رو به همتون تبریک میگم و امیدوارم تو این روز های سرد زمستونی دلتون گرم باشه
یه قالب با فرنت پیج طراحی کردم و حالا می خوام اون رو روی یه وبلاگ تو پرشین بلاگ آپلود کنم
اول اینکه نمی دونم چه کار باید کنم
بعد هم می خواستم ببینم به عنوان فضا برای آپلود، می تونم از سایت هایی که فضای رایگان میدن استفاده کنم و اینکه چه تور باید این کار رو انجام بدم
از عزیزانی که در این زمینه اطلاعاتی دارند خواهش می کنم کمکم کنند
با تشکر

NAKOOT

Well-Known Member
سلام ...
ببین من اینطوری عمل می کنم که کدها رو کپی می کنم در قسمت ویرایش قالب و اگر
عکسی هم در قالب به کار رفته جداگانه آپلود می کنم و url رو به قالب اضافه می کنم ...
اینکه قالب رو یه جا دیگه آپلود کنی و آدرسش رو به وبلاگ پیوند بدی می شه ولی من متاسفانه
بلد نیستم ... اگر کسی بلد هست خوشحال می شم به ما هم بگه ...

bia2pc

Member
همین جور که دوستمون Nakoot گفتن باید کد هارو تو ویرایش قالب بذاری اگه هم عکسی چیزی داره باید آپلود کنی. برای آپلود هم به نظر من آگه فضای رایگان میخواید پرشین گیگ عالیه ایمیلتو بده برات دعوت نامه بفرستم.
یاحق

Patris Net

Member
سلام
دوست عزیز هر سایتی که وبلاگ رایگان میده غیر از کد های Html یه سری کد های دیگه هم ساپورت می کنه که واسه طراحی قالب به کار میره
شما می تونی راهنماش را تو خود پرشین بلاگ پیدا کنی
اگه سوال خاصی داشتی بام تماس بگیر
09131006003

bahy_my

Active Member
سلام
این سایت هم فضا میده و هم هاستینگه.یعنی میتونی روش دامین نصب کنی و یه سایت راه بندازی (البته نه خیلی خوب !)
www.atspace.com
50 mb

rasool_jelve

Active Member
قالب های سی اس اس اکسرتال و اینترنال

همین جور که دوستمون Nakoot گفتن باید کد هارو تو ویرایش قالب بذاری اگه هم عکسی چیزی داره باید آپلود کنی. برای آپلود هم به نظر من آگه فضای رایگان میخواید پرشین گیگ عالیه ایمیلتو بده برات دعوت نامه بفرستم.
یاحق

سلام به همه دوستان و اساتید عزیز
من میخام یه قالب رو با دریم ویور با استفاده سی اس اس و اچ تی ام ال طراحی کنم

حالا همنطور که میدوندی به دو روش این کار رو انجام میدن یکی این که
در داخل تگ استایل مینویسن

یکی این که به صورا اکسترنال با یه فایل سی اس اس

حالا در هر دو حالت این قالب ها رو چطری باید بار گذاری کنیم در وبلاگ به خصوص اکسترنال که کدهاش مجزاست

جدیدترین ارسال ها

بالا