آپلود عکس

majid_a95

Active Member
عکس های مربوط به آموزش هایی که در سایت میدیم چطور باید آپلود بشه ؟؟

majid_a95

Active Member
شرمنده درست متوجه نشدم! عکس هارو من آپلود کردم! جریان این کده چیه؟ بیشتر توضیح میدین؟؟:rose:

the_king

مدیرکل انجمن
شرمنده درست متوجه نشدم! عکس هارو من آپلود کردم! جریان این کده چیه؟ بیشتر توضیح میدین؟؟:rose:

درسته که شما تصاویر رو آپلود کردین، ولی خود Upload Center که نمی دونه تصاویر شما مربوطه به کدوم پست شما است
و بایستی در چه موقعیتی از متن های شما نمایش پیدا کنه. خودتون بایستی در همان موقعی که متن تان را می نویسید،
لینک تصاویر رو در لابلای متن تان Paste کنید. اگر تصویر رو آپلود کنید و بدون Copy گرفتن از کد تصویر صفحه رو ببندید،
دیگه نمی تونید از آن تصویر در متن هایتان استفاده کنید، چون به لینک آن تصویر نیاز دارید.

اصولا بهتر است پیش از نوشتن مطلب تان، تصاویر را آپلود کرده و لینک تصاویر را در یک جایی مثلا داخل Notepad
قرار دهید تا بعدا از آن لینک ها در نوشتن متن تان استفاده کنید.

اگر تصویری که آپلود کردید حجیم و بزرگ است، آن کدی را در متن تان قرار دهید که عنوانی که در صفحه Upload Center
BBCODE code for using in forums نوشته (لینک غیر مستقیم که تصویر بندانگشتی آنرا در متن قرار می دهد)

اگر تصویری که آپلود کردید حجیم و بزرگ نیست، کدی را قرار دهید که عنوان اش picture direct address است (لینک مستقیم)
دکمه
insertimage.gif
برای قرار دادن لینک مستقیم اینجور تصاویر است.

آخرین ویرایش توسط مدیر:

جدیدترین ارسال ها

بالا