آپلود سايت

سلام من الان يك مدتي هست كه دجار مشكل شدم براي آپلود سايتم هر كاري ميكنم به سرور وصل نميشه اشكال از سرور نيست نميدنم چي شده از شهراي ديگه وصل ميشن ولي اينجا نميشه ميگن اشكال از آ اس پي هست ولي از جاي ديگه هم استفاده كردم فايده نداشت راهنمايي كنيد لطفا :cry:

picasso

New Member
با سلام
درست دوست من .اين مشكل تو شهر ما هم در مورد بعضي آي اس پي ها هست .حتي تو بعضي از اينها نمي شه ايميل ياهو هم باز كرد. با تشكر
پيكاسو

مرسي دوست عزيز پس بنظر شما مشكل از آي اس پي هست كه به سرور وصل نميشه ؟
ولي اينجا سرعت 56 ك هست :cry: راهي ندارم ؟

R_chizari

Active Member
خب دوست عزيز آي اس پي خودتان را عوض كنيد. شايد مرتفع شد :)

Masih

Well-Known Member
اشكال ميتونه از نرم‌افزار آپلودري باشه كه انتخاب كرديد. مثلا WSFTP با هاستهاي ياهو مشكل داره و....

مسيح.

Masih-Evanescence گفت:
اشكال ميتونه از نرم‌افزار آپلودري باشه كه انتخاب كرديد. مثلا WSFTP با هاستهاي ياهو مشكل داره و....

مسيح.

مسيح جان من از شركت ميهن هاست هاست گرفتموبا2تا آاسپي هم امتحان كردم ولي هيچ فايده اي نداشت در صورتيكه تا 2 ماه پيش راحت ميتونستم آپلود كنم ولي الن نميشه مسيح جتن من به شما اعتماد دارم اگر خواستيد پسورد و يوزرمو بهتون ميدم شما هم امتحان كنيد :cry:

Masih

Well-Known Member
majid_enter گفت:
Masih-Evanescence گفت:

مسيح.

مسيح جان من از شركت ميهن هاست هاست گرفتموبا2تا آاسپي هم امتحان كردم ولي هيچ فايده اي نداشت در صورتيكه تا 2 ماه پيش راحت ميتونستم آپلود كنم ولي الن نميشه مسيح جتن من به شما اعتماد دارم اگر خواستيد پسورد و يوزرمو بهتون ميدم شما هم امتحان كنيد :cry:

خواهش ميكنم. از نظر من اشكالي نداره. با پيغام خصوصي بهم بديد ولي بعد از اينكه من روي هاست شما كار كردم بايد عوض كنيد.

مسيح.

Masih

Well-Known Member
دوست عزيز هاست شما هيچ مشكلي نداره و من پس از دو بار تلاش موفق شدم بهش وصل بشم.

مسيح.

جدیدترین ارسال ها

بالا