آپلود بينهايت ! ......حجم و ترانسفر نامحدود

rouhollah

Member
آپلود بينهايت ! ......حجم و ترانسفر نامحدود

--------------------------------------------------------------------------------

من ديدم كه بچه هايي كه جديد ميان تو جايي برا آپلود فايل مشكل دارن و .....
هم برا اونا هم برا همه كسايي كه دنبال يه جا برا آپلود نامحدود ميگردن اينو معرفي ميكنم :

http://www.foldershare.com/

:(

iman_flash

Active Member
آقا من نفهميدم چطوري بايد آپلود كنم؟
اين سايت يه برنامه ميده كه مال به اشتراك گذاريه فايلهاست!! ولي نفهميدم كجا بايد آپلود كنم كه وقتي آنلاين نبودم بازم همه بتونن از اون فايل استفاده كنن

ولي از اين تيكه داشتم شاخ در مياوردم... وقتي ميخواي ساين‌آپ كني كشور رو كه ايران انتخواب ميكني صفحه بعدي اين مياد 8O

[align=center:ed231fffa3]
upload_113581.gif
[/align:ed231fffa3]

rouhollah

Member
ايمان جان هلپشو بخوني شايد بگه من ديروز تا شب باهاش ور رفتم ولي نفهميدم چه جوري آپلود كنم

اين استانهاشم خيلي عجيبه

فكر كنم نرم افزارش p2p باشه

iman_flash

Active Member
من فكر ميكنم كه فقط سرويس اشتراك گذاري فايلها رايگان هست و البته خيلي قدرتمند...
ولي براي آپلود فكر كنم بايد پول بديم!!
به قسمت >pricing< يك نگاهي بكنيد :roll:

H-assan

Well-Known Member
خوب يك توضيح هم اگر همراه لينك مي دادي خوب بود

ممنون

H-assan

Well-Known Member
باز ممنون

قبول ه چي تو بگي ولي من آخه هيچي بلد نيستم و خيلي امتورم و اصلا بلد نيستم با شبكه كار كنم براي هيمن توضيح خواستم

Ealireza

Member
من بهت توضيح ميدم (اما يكمي شكسته)
اينا ميخواهن يك سرور داشته باشن مثل انباري (اگه اشتپ نزده باشم) كه هر چي فايل ميخواهن توش برزن و بعد ازش استفاده كنن (واسه لوگو و...)

------------------------------
خوب يه سوال
چرا از Web1000 استفاده نمیکنید
50 مگ
DNS هم داره
Unlimited هم هست
FTP هم داره
اما محدودیت حجمی واسه فایل های اجرایی داره EXE یعنی بیشتر از 100 کیلیو بایت با برنامه هایی که Breack Download هستند نمیشه دانلود کرد مثل DAP اما با Save AS میشه
موفق باشی

rouhollah

Member
قابل نداشت ما نتونستيم فايل آپلود كنيم

ولي همونطور كه ايمان گفت شاخ در آوردنم خيلي باحال بود برا اون قسمت استانها

MrMohi

Active Member
از این سایتها زیاد هست . مثل هارد دیسک
کامپیوتر شما در خارج از سیستمتونه . هر چند وقت یک بار هم بطور اتوماتیک از فایلها بک آپ میگیرن . در اکثرشون هم آپلود فایل برای ماه اول رایگان هست . البته برای اینکار به کارت اعتباری نیاز دارید

جدیدترین ارسال ها

بالا