آپلود بانك mysql ?

fahimehf

Member
سلام خدمت دوستان

سايتم از طريق ftp آپلود كردم .
چطور بايد بانك mysql ام رو آپلود كنم ؟
 

fahimehf

Member
دست شما درد نكنه يعني سوال من اينقدر سخت بود !

البته من قبل از اينك تاپيك بزنم سرچ كردم و چيزي پيدا نكردم.
 

milads

Banned
شما phpmyadmin رو از طریق cpanel باز کن در قسمت import بانک رو import کن .
موفق باشی .
 

alireza82

Well-Known Member
خیلی راحت! اگر با phpmyadmin کار میکنید ! با استفاده از tab export یه پشتیبان از سایت تون بگیرید!
اگر دیتابیستون حجیم نیست اکسپورت رو به همون حالت متنی بگیرید ! این کار به شما یه سری query میده که همون ها رو تو phpmyadmin سایت و با استفاده از tab sql اجرا کنید دیتابیستون آپلود میشه! در غیر اینصورت به صورت gzipped یا zipped اکسپورت بگیرید و با استفاده از tab import دیتابیستون رو برگردونید در این صورت باید گزینه های Complete inserts از data چک خورده باشه و بهتره Use delayed inserts رو هم چک بزنید Export type رو دست نزنید!
اگر مشکلی بود هستیم...:)
موفق باشید!
 

fahimehf

Member
ببينيد من اصلا cpanle ندارم و وقت ftp سايت رو دارم .

باتوجه به اين مسئله بايد چيكار كنم؟
 

Zanguei

Member
سلام
در صورتی که شما هاست رو خریداری کرده باشید پس قطعا دارای یک کنترل پنل هم هست که به وسیله اون بتونید بانک mysql ایجاد کنید و اون رو مدیریت کنید. شما که خودتون قبلا با کنترل پنل ها کار کردید و با آنها آشنا هستید. پس مشکل کجاست؟! بهتر است هدف و شرایط رو بیان کنید تا دوستان بتونن بهتر راهمایی کنن. متشکرم.
 
آخرین ویرایش:

alireza82

Well-Known Member
ببينيد من اصلا cpanle ندارم و وقت ftp سايت رو دارم .

باتوجه به اين مسئله بايد چيكار كنم؟
نصب بودن و نبودن phpmyadmin ربطی به cpanel نداره خودتون هم به راحتی میتونید نصبش کنید(نیاز به root) سرور دارید!
در صورت روت بودن حتی میتونید فایل های ساخته شده توسط مای اسکیوال در کامپیوتر شخصی تون رو آپلود کنید در شاخه data مای اسکیوال سرور! بسته به توزیع سیستم عامل و یا نوع اون این مکان فرق میکنه!
در صورت ای که روت نیستید (سرور مال خودتون نیست) با پشتیبانی سرور مشورت و راهی رو برای خودتون پیدا کنید!(مثلا میتونید ازش بخواید یکی از این دو کار رو براتون انجام بده)!
موفق باشید
 

fahimehf

Member
منظورتون از root چيه؟

همونطور كه گفتم من از طريق ftp به كليه پوشه ها دسترسي دارم اما پوشه اي تحت نام mysql يا data وجود نداره!
درضمن من با پشتيبانم هم صحبت كردم كه ايشون فرمودند بايد چند خط كد sql بنوسم تا ديتابيس برام بسازه اما من اصلا نمودم چه كدي و يا چه طور بايد بنويسم.
البته نام ، نام كاربري و پسورد ديتابيس به من دادند .

باتوجه به اين مسائل بنظر شما چكار بايد بكنم و چطور ؟
 

alireza82

Well-Known Member
خوب با این اوصاف خیالم راحت شده که شما root نیستی!
با توجه به راهی که پشتیبان در اختیارتون گذاشته که احتمالا با این اوصاف حاضر نیست خودش کاری کنه پس همه چی میشه در اختیار خودتون!
من چند سوال مطرح میکنم خودتون گزینه مناسب رو انتخاب کنید!
1-من میتونم به مای اسکیوال لوگین و با خط فرمانش کار کنم!
پاسخ بله:
خوب عالیه شما میتونید دستورات مای اسکیوال رو اجرا کنید مثلا برای ایجاد یک دیتابیس مینویسید:
کد:
CREATE DATABASE `YoUrDbName` ;
پاسخ نه:
شما میتونید با استفاده از phpmyadmin ای که در اختیار دارید ( اگر لوکال کار کردید و حالا قصد جابجایی دارید که امیدوارم اینجوری باشه) یه اکسپورت به صورت متنی (text) بگیرید!
خوب حالا بعد از ارتباط با دیتابیس با دستور mysql_connect خطوط خروجی حالت اکسپورت رو به عنوان یه query به mysql_query بهدید! البته قبلش خط CREATE DATABASE `YoUrDbName` ;
خط رو اجرا کنید بعد این دیتابیس رو انتخاب و کوئری رو روش اعمال کنید
یکی از این دو کار که دومی راحت تر هست!
موفق باشید!
 

m-sh

Member
خوب چرا یوزر و پس کنترل پنل را به شما نمی دند ؟!

( اگه نتونستید اطلاعات کنترل پنل رابدست بیارید ولی اسم و یوزر و پس خود دیتا بیس را دارید به info(at)skyhost(dot)ir ایمیل بزنید و حجم دیتا بیستون را بگید ... گروه پشتیبان ما با هزینه خیلی کم این کار را براتون انجام می ده )
 

fahimehf

Member
حالا چرا cpanel نميدن به اين خاطر كه اول ازشون سايت ساز گرفتيم اما استفاده نكردم و در حال حاضر دارم از ftp استفاده مي كنم چون جهت cpanel مثل اينكه دوباره بايد مبلغي واريز بشه يا اينكه از صفر شروع كنيم حالا بگذريم از اين مسائل.

ببينيد گفتيم كه اونا خودشون يه ديتابيس دارن كه نام ، نام كاربر و رمزش دادن به من .
باتوجه به اين ، بنظر ميرسه اتصال به ماي اسكيوال انجام ميشه چون سايت تمام كمال بالا مياد منهاي اطلاعاتي كه بايد از ديابيس بياد.

من هم پوشه پايگاهم آپ كردم و هم اكسپورت اون رو و همچنين اكسپورتم اجرا كردم.
فايل php.ini خودم رو آپ كردم اما نميدونم چرا سشن رو اجرا نمي كنه!
 

Zanguei

Member
ایجاد دیتابیس mysql بدون phpmyadmin

PHP:
mysql_connect('localhost','user','pass');
mysql_select_db('them_db_name');
mysql_query('CREATE DATABASE your_db_name');
mysql_select_db('your_db_name');
mysql_query('SET NAMES utf8');
// اینجا دستوراتی رو می نویسید که جداول شما رو بسازه و داده ها رو داخلشون وارد کنه
// در اختیارتون گذاشته استفاده کنید phpmyadmin میتونید برای راهنمایی از فایلی که
سلام
امیدوارم که به دردتون بخوره
البته اگر اونا یک db به شما دادن که باید حتما از همون استفاده کنید میتونه معنیش این باشه که شما نمیتونید برای خودتون یک db بسازید و باید از db اونا استفاده کنید که در این صورت خطوط 3 و 4 به کارتون نمیاد. راستی شما در نوشته هاتون گفتید که "اکسپورتم رو اجرا کردم" منظورتون از این جمله چی بود؟! یعنی جداولتون رو ساختید؟ چطوری این کارو کردید؟ ممنون میشم اگر توضیح بدید. بعدشم لطفا بگید که چطوری میخواید و میتونید از فایل php.ini خودتون استفاده کنید؟ مرسی و موفق باشید.
 
آخرین ویرایش:

fahimehf

Member
راه حل :

ببخشيد اينكه گفتم اكسپورت اجرا كردم اشتباه شده و همچنين من ابتدا فايل php.ini خودم رو ريپليس كردم روي فايل php.ini ي كه توي ftp موجود بود كه البته اين كار هم كار اشتباهي بود .

راه حل :

البته من هيچ cpanel ي در اختيار ندارم و تنها از طريق ftp بايد با فايلهام كار كنم.

فايل اتصال به بانك رو تغيير دادم :

PHP:
   $db=mysql_connect('','user','pass');
   if (!$db)
     {
      echo 'Error : Could not Connect ';
      exit;
     }

         mysql_select_db('dbname');
         $r =  mysql_list_tables("dbname",$db);
         if (!$r) 
		         require_once('create_tables.php') ;
و فايل create_tables اينطور تعريف كردم:

PHP:
 require_once('connect_to_mysql.php');

 mysql_select_db("dbname")or die(mysql_error());

  mysql_query("create table `aboutwe` (
  `id` tinyint(1) NOT NULL default '0',
  `dte` date NOT NULL default '0000-00-00',
  `sharh` text NOT NULL,	
  PRIMARY KEY  (`id`) 
) TYPE=MyISAM;")or die(mysql_error());
 
آخرین ویرایش:

Zanguei

Member
ببخشيد اينكه گفتم اكسپورت اجرا كردم اشتباه شده و همچنين من ابتدا فايل php.ini خودم رو ريپليس كردم روي فايل php.ini ي كه توي ftp موجود بود كه البته اين كار هم كار اشتباهي بود .
میدونستم. :wink:
پس بالاخره مشکلتون حل شد ان شا ا...؟
 

جدیدترین ارسال ها

بالا