reza_akbari
New Member
سلام به همه دوستان و برنامه نویسان حرفه این انجمن.
می خواستم ببینم چه جوری می تونم برنامه خودم رو از طریق اینترنت آپدیت کنم.به عنوان مثال برنامه من حدود 2 مگ هست و در فرم من یک کامند هست من میخواهم وقتی که روی دکمه کامند کلیک کردیم اگر نسخه جدید روی سرور بود پیغام بده که نسخه جدید روی سرور است آیا مایل به دانلود هستید یا نه اگر کاربر زد بله به طور مخفی فایل رو دانلود کنه و جایگزین فایل exe قبلی بکنه و اگر هم که برنامه رو دانلود کرد دیگه برای بار بعدی ننویسه نسخه جدید روی سرور هست.
دوستان اگر کسی سورسی و یا برنامش رو داره ممنون میشم اینجا قرار بده(البته هر چند که من هرچی توی این انجمن درخوسات میکنم هیچ کس حتی جوابم رو هم نمیده.)![Confused :-? :-?](/styles/majidonline/smilies/majidonline_confused.gif)
![Crying or Very sad :cry: :cry:](/styles/majidonline/smilies/majidonline_cry.gif)
![Sad :sad: :sad:](/styles/majidonline/smilies/majidonline_sad.gif)
می خواستم ببینم چه جوری می تونم برنامه خودم رو از طریق اینترنت آپدیت کنم.به عنوان مثال برنامه من حدود 2 مگ هست و در فرم من یک کامند هست من میخواهم وقتی که روی دکمه کامند کلیک کردیم اگر نسخه جدید روی سرور بود پیغام بده که نسخه جدید روی سرور است آیا مایل به دانلود هستید یا نه اگر کاربر زد بله به طور مخفی فایل رو دانلود کنه و جایگزین فایل exe قبلی بکنه و اگر هم که برنامه رو دانلود کرد دیگه برای بار بعدی ننویسه نسخه جدید روی سرور هست.
دوستان اگر کسی سورسی و یا برنامش رو داره ممنون میشم اینجا قرار بده(البته هر چند که من هرچی توی این انجمن درخوسات میکنم هیچ کس حتی جوابم رو هم نمیده.)
![Confused :-? :-?](/styles/majidonline/smilies/majidonline_confused.gif)
![Crying or Very sad :cry: :cry:](/styles/majidonline/smilies/majidonline_cry.gif)
![Sad :sad: :sad:](/styles/majidonline/smilies/majidonline_sad.gif)