آپادانا یا mmb

Amir storm

Well-Known Member
من امروزبا دیدن آپادانا حسابی جوگیر شدم
جر یان چیه
وقتی نصب کردم فکر کردم MMB ورژن جدید رو کرک کردن :lol:
ولی کمی که دقت کردم دیدم خوشگلتر از mmbولی پیچیده تر از اونه
کمی توضیح بدید
از سازنده هاش
از زبان برنامه نویسیش
از مشکلاش
آپادانا بهتره یاMMB من که خودم خیلییییییییییی MMbرو دوست دارم
اگه آپادانا بهتره پس بچه های انجمن بغلی ازجمله خودم ول معطل هستن

• Like
Reactions: pcj

loo30fer

کاربر متخصص مولتی مدیا بیلدر
من امروزبا دیدن آپادانا حسابی جوگیر شدم
جر یان چیه
وقتی نصب کردم فکر کردم MMB ورژن جدید رو کرک کردن :lol:
بیلدر چیه که کرک شدش چی باشه :green:
ولی کمی که دقت کردم دیدم خوشگلتر از mmbولی پیچیده تر از اونه
کمی توضیح بدید
از سازنده هاش
از زبان برنامه نویسیش
از مشکلاش
سازندش که یک ایرانی هست که این انجمن هم برای ایشون ساخته شده و مدیریت میشه اسم کاربریشون هم JavidX هست
این برنامه با دلفی نوشته که همینطور که میدونید که یکی از سخت ترین و بهترین زبان برنامه نویسی هست که به جرات میتونم بگم ساخت همچین برنامه ای اونم با دلفی بسیار سخت , پیچیده و همراه با مشکلات بسیار به همراه بوده و بدونید که واقعا برای ساخت همچین برنامه ای خیلی زحمت کشیده شده
در مورد مشکلات که اول بگم که هر برنامه ای یک مشکلاتی رو داره و من چندین مشکلات رو باهاش داشتم که تو همین انجمن هم مطرحش کردم میتونید یک نگاهی بهشون بندازین
آپادانا بهتره یاMMB من که خودم خیلییییییییییی MMbرو دوست دارم
معلومه که آپادانا بهتره از همه لحاظ چون بیشتر کارایی که شما با پلاگین رو انجام میدین تو خودش داره و مهمتر از همه دو قابلیت عالی که داره 1- شما قادر هستین در آپادانا از پلاگینهای بیلدر استفاده کنید 2- باهاش یک یا چند Thread بسازید اگه نمیدونید کار Thread چیه ؟ اینه که شما با ساخت Thread میتونید عملیاتهایی رو باهاش انجام بدین که در هنگام کار موجب هنگ برنامه میشه برای مثال کپی فایلهای سنگین یا حلقه های خیلی طولانی که استفاده در Thread دیگه نمیذاره موجب این هنگها در برنامتون بشه
اگه آپادانا بهتره پس بچه های انجمن بغلی ازجمله خودم ول معطل هستن
یکیش به خاطر سادگی بیش از حد و استفاده طولانی و عادتی که کاربرانش به بیلدر کردن برای همین برای کاربراش سخته یکدفعه برنامه مورد علاقشون رو تغییر بدن یکیش خودم ولی وقتی ورژن 2 آپادانا عرضه بشه مطمئن باشید کم کم یکی از کاربران انجمن بیلدر کم میشه و به این انجمن اضافه میشه براش اطلاع از پیشرفت در ورژن 2 هم میتوانید به این لینک مراجعه کنید http://forum.majidonline.com/showthread.php?t=150952
اگه شما تازه با بیلدر کار میکنید و بهش عادت نکردین پیشنهاد میکنم آپادانا رو انتخاب کنید چون هم برنامش بهتره و هم یکجورایی از ساختار و نوع کد نویسی زبان دلفی استفاده شده پس بعدها میتونید براحتی با زبان دلفی هم کار کنید
ضمنا من همه گفته هام رو از ته دلم زدم نه برای اینکه جناب JavidX پست بنده رو میبینن و بخوام الکی تعریف کرده باشم

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا