آيــــــا ايجاد chekbox امكان پذيره ؟

ehsanmmb

New Member
آيــــــــــــــــا ايــــــــجــــــــــــاد chekbox براي اين هدف امكان پذيره ؟

سلام ..دوستان من در ادامه ساخت پروجه آموزشيم چيزي يه ذهنم رسيد كه اگر امكانش باشه با كمك شما بتونم تو نرم افزارم قرار بدم خيلي خوب مي شه ! و اون اينه كه چون نرم افزار من آموزشي هست و كاربر بايد شايد بيش تر از 50 فصل رو آموزش ببينه و چون ممكنه درسها بخواد 1 ماه يا بيشتر و به علت فشردگي با فواصل چند روزه كاربر بايد بياد سرغ برنامه و درسها مي خوام يه تعدادي chekbox جلوي لينك هاي درسها قرار بدم كه مثلا اگر درس 1 رو كاربر تموم كرد چك باكس رو تيك بزنه و اين تيك به شكل اتوماتيك مثلا در رجستري سيو بشه ! تا بعد از خروج از برنامه و خاموش كردن سيستم و ورود مجدد كاربر به برنامه و رفتن به بخش آموزشي نرم افزار ، يادش بيفته و بدونه مثلا تا چه درسي رو خونده ...راستش براي اين ياد آوري من چك باكس به ذهنم رسيد و تو MMB گشتم دنبال اين حالت نتونستم كاريش كنم اين بود كه دست به دامن شما شدم :oops: :oops::oops::oops::oops::oops: راستي صفحه آموزشي نرم افزارمو با فرضيه همون chekbox طراحي كردم ..البته با فتو شاپ :sad: يعني مي خوام تقريبا اين حالت رو در بيارم يا حتي ساده تر از اين هم كفايت ميكنه مثلا پشت متن هر كدوم از درسا يه چك باكس باشه فقط كه تيك بخوره // اون چيزي رو هم كه طراحي كردم پيوست كردم ، ببينيد حتما متوجه منظورم مي شيد در هر صورت اگر در اين مورد بتونين كمك يا نظري بدين مثل هميشه شـــرمــنده همه اساتيد خوبم خواهم شد .:cry::cry:

پیوست ها

• sample.gif
    sample.gif
    27.8 کیلوبایت · بازدیدها: 16
آخرین ویرایش:

gholonbeh

Member
سلام
دوسته عزيز مثالي كه پيوست كردم رو ببين روش كد نويسيش اينه حالا ديگه اينو خودت بايد گسترشش بدي و براي هر درس يه متغيير بسازي كه بعدن اون متغيير رو فراخواني كني من فقط براي يه درس و اونم به صورت نمونه برات گذاشتم
اميدوارم به كارت بياد
اگه مشكلي بود بگو تا اگه تونستم كمكت كنم
فعلا

پیوست ها

• check.rar
    1 کیلوبایت · بازدیدها: 34

ehsanmmb

New Member
سلام ..gholonbeh عزيز ، از زحمتي كه كشيدي واقعا ممنونم . الان نمونه رو دارم ميگيرم ، ببينم چه كار مي تونم بكنم . اميد وارم با كمكي كه كردي مشكلي ديگه پيش نياد و مزاحم نشم .در هر صورت نتيجه رو اعلام مي كنم ،

ehsanmmb

New Member
با سلام مجدد خدمت gholonbeh جان ، استاد گرامي من روي نمونه اي كه زحمت كشيده بودي كار كردم ، متوجه كل قضيه شدم اما چيزي كه مد نظرم بود رو نتونستم در بيارم ، يعني در نمونه شما مثلا كاربر وقتي روي درس 1 كليك مي كنه يه تيك كنار درس 1 در رجستري سيو مي شه و نمايش داده مي شه حالا اگر كاربر بخواد اون تيك رو برداره چي ؟ بعد هم اگر بشه مقادير رو به درس 1 نسبت نداد و تقريبا مثل نمونه اي كه بالا گذاشتم بشه 2 تا چك باكس با عناوين مثلا : مطالعه شد ، و در حال مطالعه كار كرد بهتره در هر صورت بايد كم سوادي من رو ببخشيد چون تلاش كردم اما نشد

Silver Soft

کاربر متخصص مولتی مدیا بیلدر
بیا اینم نمونه

:Dآقا بیا اینم نمونه ی که شما می خواستین با یه کم تامل میشه به راحتی این کار رو انجام داد.

:eek:یه نکته به نظرم اومد که خوبه بدونبد:
یکی از دبیرانمون تو هنرستان همیشه میگه برنامه نویسی هنر یا استعداد نیست بلکه خلاقیت ذهن است.

پیوست ها

• finish or in use.rar
    6.3 کیلوبایت · بازدیدها: 33

ehsanmmb

New Member
سلام ، مـــــــــــــــــــــر3000000000000 Exprience عزيز ؛ دقيقا هموني بود كه لنگش بودم ! خيلي هم زحمت كشيده بودي و واقعا سپاس گذارم . ايشالا كه واسه بيل گيتس برنامه بنويسي ، از اينكه در اينجا دارم با افرادي مثل شما آشنا مي شم واقعا خوشحالم . راستي يه سوال ديگه پيش اومد ، Exprience جان از چه فونتي استفاده كردي كه فارسي رو درست نمايش ميده ؟ البته وقتي روي تكس كليك مي كنم كركترهاي عجق و جق ولي در preview و وقتي برنامه run مي شه خب درست هست . بازم مرسي

آخرین ویرایش:

Silver Soft

کاربر متخصص مولتی مدیا بیلدر
:Dمن هر چی فونت بگی تو این مالتی مدیا بیلدر تست کردم و تنها فونتی که عالی جواب داد همین فونتی هست که تو این برنامه ازش استفادi کردم که اسمشم هست: Tohama

آخرین ویرایش:

ehsanmmb

New Member
:Dمن هر چی فونت بگی تو این مالتی مدیا بیلدر تست کردم و تنها فونتی که عالی جواب داد همین فونتی هست که تو این برنامه ازش استفادi کردم که اسمشم هست: Tohama

راستش منم رو تاهوما مي زارم مي نويسم البته alt+shift مي گيرم اما عجق وجق ميشه !:razz: راستي بنا بر طراحي نرم افزارم مجبور شدم چك باكس ها رو به يه شكل ديگه در بيارم ..پيوست كردم گفتم شايد بخواين ببينيد

پیوست ها

• chekbox03.zip
    512.1 کیلوبایت · بازدیدها: 79

جدیدترین ارسال ها

بالا