با تشكر ما مي خواهيم خدمات وب لاگ رايگان بديمNorTh HaCkeR گفت:والا بنده تقريبا با هر دو اين برنامه ها كار كردم و مورد قبول من واقع شدن ولي چند نكته رو بايد مورد نشر داشته باشيم !
دويت عزيز به نظر من سيستم ام تي مورد بسيار مناسبي مي تونه باشه البته اگر پچ هاي امنيتي رو رعايت كنيم !
ولي در مورد سيستم وب نگار بايد عرض كنم اين سيستم وبلاگ نويسي ... سيستم جديدي هست كه هنوز در خواست كننده اي به اندازه ي ام تي نداره و توسط دوست خوبم آرش نوشته شده و هنوز ميشه گفت در مرحله ي تست هست ... و داراي باگ هاي فراواني هم هست !
به هر حال من در حال حاضر سيستم ام تي رو توصيه مي كنم !
اگر سپوال ديگه اي هست در خدمتم !
شاد باشيد
---------------
محمد
اوه خيلي ممنون لطف كرديkami_mz گفت:اگه فضولي نباشه من نظر بدم:
براي نشريه مي تونيد از MT استفاده کند.
براي وبلاگ رايگان نمي دونم. يه جايي بود از b2 استفاده مي کرد. چند جاي ديگه از MT يه جاي ديگه از b2++ خواستيد بگيد آدرساشونم بدم.
براي خبر نامه هم اسکريپت زياد هست.
ولي در مورد سيستم وب نگار بايد عرض كنم اين سيستم وبلاگ نويسي ... سيستم جديدي هست كه هنوز در خواست كننده اي به اندازه ي ام تي نداره و توسط دوست خوبم آرش نوشته شده و هنوز ميشه گفت در مرحله ي تست هست ... و داراي باگ هاي فراواني هم هست !
آقا محمدNorTh HaCkeR گفت:آره من هم تقريبا با كامي جان موافقم !
براي نشريه ام تي خيلي جالب و عاليه ! چون خيلي انعطاف پذيره !
براي وبلاگ رايگان هم به نظر من وب نگار مي تونه انتخاب خوبي باشه .. به شرطي كه يه مدت براي تست قرار بدي و از نظر امنيتي تست بشه !
در كل ولي باگ هاي زيادي داره !
در مورد بي 2 هم نظر خاصي ندارم !
در مورد خبر نامه هم همون طور كه كامي جان گفتند اسكريپت هاي زيادي هست ولي خب يكي از از خوبي هاي ام تي قابليت ايجاد خبر نامه اش هست ! البته وب نگار هم اين قابليت رو داره !
ولي در كل من ام تي رو پيشنهاد مي كنم !
من سورس كامل برنامه ي مديريتي پرشين بلاگ رو هم دارم ... ولي مي ترسم برو بچ پرشين ازم شكايت كنن !
ولي در كل سيستم پرشين بلاگ هم بد نيست !
هر چند گاف هاي زيادي توش هست !
عطا كجايي ببيني پشت سيستمت دارم حرف مي زنم ! : ))))))))))))))))))))))))))
-----------------
محمد
NorTh HaCkeR گفت:آره من هم تقريبا با كامي جان موافقم !
براي وبلاگ رايگان هم به نظر من وب نگار مي تونه انتخاب خوبي باشه .. به شرطي كه يه مدت براي تست قرار بدي و از نظر امنيتي تست بشه !
در مورد خبر نامه هم همون طور كه كامي جان گفتند اسكريپت هاي زيادي هست ولي خب يكي از از خوبي هاي ام تي قابليت ايجاد خبر نامه اش هست ! البته وب نگار هم اين قابليت رو داره !
من سورس كامل برنامه ي مديريتي پرشين بلاگ رو هم دارم ... ولي مي ترسم برو بچ پرشين ازم شكايت كنن !
-----------------
محمد
NorTh HaCkeR گفت:سلام !
كيانوش جان شما كار بسيار و هدف بسيار مفيدي رو دنبال مي كنيد و همانا خدمات رايگان !
..........................
در مورد همكاري هم خيلي خوشحال مي شم بتونم خدمت كوچيكي به هموطنان و دوستان خودم .. كنم !
پاينده باشيد
----------------
محمد
mollasadra گفت:NorTh HaCkeR گفت:آره من هم تقريبا با كامي جان موافقم !
-----------------
محمد
اگه ميشه يه جند تا از اون باگهاي تابلو و خطريشو بگيد...
من دارم ازش استفاده ميكنم و ميخوام از نظر امنيتي مطمين باشم...
ممنون