آيا مي دانيد كه از گذاشتن بلندگوها در كنار مانيتور بايد خودداري نمود؟

Peyman-Pop

Active Member
يكي از چيزهايي كه شما بايد از مانيتور خود دور نگاه داريد بلندگوها هستند.

تأثير مغناطيسي بلندگوها باعث پخش رنگ در مانيتور مي گردد.

علاوه بر بلندگوها حدالامكان سعي نماييد وسايل زير را نيز از مانتيور خود دور نگه داريد:

- تلفن

- دستگاه ضبط صوت

- اسكنر

- چاپگر

منبع : فناوری اطلاعات ایران

saman_sweden

Active Member
ببخشيد آقا پيمان

اين يكي واقعا عتيقه بود

اين خبر مال حداقل 7-8 سال پيشه

oxygenws

Active Member
یه مورد هم من بگم.....

بلندگو های عادی و اونهایی که توش آهن ربا مصرف شده رو نباید کنار مانیتور بذارید. اما خیلی از بلندگو های مغناطیسی و حرفه ای هستند که در پشت باکس های اونها کلماتی مانند magnetically shielded رو نوشته باشه که در این حالت، شما باند تون رو می تونید بچسبونید به مانیتورتون.

دوستان توجه کنن که منظور ما از مانیتور در اینجا مانیتور های معمولی یا crt هستش و مانیتور های LCD مشکلی با این قضیه ندارند.

موفق باشید، امید

Salar

Active Member
oxygenws گفت:
دوستان توجه کنن که منظور ما از مانیتور در اینجا مانیتور های معمولی یا crt هستش و مانیتور های LCD مشکلی با این قضیه ندارند.

موفق باشید، امید
خوب خدا رو شکر....

MrMohi

Active Member

موفق باشید، امید

چرا؟

oxygenws

Active Member
خوب سیستم این مانیتور ها کاملا متفاوت هستش. مانیتور crt با اشعه و به قول معروف شلیک شاستولک های مغناصیسی کار می کنه و جهت این اشعه توسط مغناطیس و به قول خودمون آهن ربا!!! تعیین میشه. و قرار گرفتن یه میدان مغناطیسی مثل بلندگو در کنار مانیتور غیر از احتمال موجی کردن صفحه در اون نقطه (این موج ممکنه خیلی کم باشه که حالت عادی قابل فهمیدن نباشه، ولی تو کار با مانیتور تاثیر می ذاره) تاثیر روی اون تفنگ محترم هم میذاره.

و مانیتور های lcd اصلا به مغناطیس کاری ندارند. یه سری کریستال رو صفحه ریختند!!! که با جریان ها (شاید هم ولتاژ های مختلف) رنگ مختلف به خودشون می گیرند.

اگر باور نمی کنید. یه آهن ربای نسبتا قوی بردارید و بگیرید جلوی مانیتور CRT و شاید LCD خودتون (آره، دقیقا جلوی شیشهء اون) ببینید چی میشه. البته من --شدیدا-- به دوستانی که CRT دارند توصیه می کنم همچین کاری نکنند :) حتی احتمال داره تا مدتی نتونند با مانیتورشون کار کنند!!!

موفق باشید، امید

a Truth Seeking

Active Member
من خبر مشابه اين رو در مورد مانيتور سامسونگ شنيده بودم ولي در مورد تاثير اين وسايل برروي همه مانيتورها اطلاع نداشتم.

Peyman-Pop

Active Member
سامان جان این مورد خبر نیست که قدیمی‌ یا جدید داشته باشه، چیزیه که باید همه کاربران بدونن و از اون آگاه باشن .

پیمان

Pooriya_Online

Active Member
آقا جالبه من يكي كه خودم ساب اسپيكر-تلفن (بي سيم)-پرينتر و اسكنر مماس به مانيتور... :lol:

وقتيم كه ساب روشن (حتي اگه ازش صدا پخش نشه) اون گوشه مانيتور كه با ساب خيلي نزديكه ميلرزه... :lol:

ولي خوب ماله ما LCD هستش و مشكلي نداريم... :wink:

موفق باشيد...

جدیدترین ارسال ها

بالا