آيا ميشه يک راديو روی سرور درست کرد؟

zorig4fun

Member
سلام
من ميخواستم بدونم که ايا ميشه يک راديو درست کرد که روی سرور باشه؟
يعنی راديو زنده نباشه و يک سری فايل ها را اپلود کنی خودش به ترتيب پخش کنه.
سوال ديگه اينکه با اياس پی ميشه يک راديو طراحی کرد؟
مرسی

rah

Member
با اجازه دوستان،
فقط اگر میخواهید چند فایل آپلود کنید و به ترتیب شروع کنه خوندن، خوب این کجاش میشه رادیو؟
اسکریپت ها و فلش های زیادی واسه این کار هست.

amirlol

Well-Known Member
ببینید ! اگه بنا باشه که مثلآ وقتی هرکی سایت رو می بینه حتی وسط کلیپ باشه اونو گوش کنه ! یعنی همه همزمان یه کلیپ رو گوش بدن !! باید از پروتکل استفاده کنی !! در غیر اینصورت می تونی با فلش فایل هاتو attach کونی و دونه دونه بخونیشون

zorig4fun

Member
سلام بلاخره يکی مبحث ما رو ديد.
من سر از کار راديو در نميارم.
من يک چيزی ميخوام درست کنم که شبی راديو باشه.
فرضا يک صدا را درست کنم و بگم فلان اهنگهارو به دنبالش پخش کنه و بتوانم روزانه اپديت کنم.
من نميخوام يک ايستگاه راديوئی درست کنم که از کامپوتر خودم پخش بشه چون لازمه کامپوتر همواره روشن بمونه و به اينترنت وصل باشه.
من اهنگهام روی سرور هست و ميخوام که از اين اهنگها استفاده کنم.
يک چيزی شبی مطلب اول اميرلو که هروقط کاربر خواست استفاده کنه از اول نياد کل مطالب را پخش کنه.
کلا اگه اطلاعاتی در باره طرض کار راديو های اينترنتی داريد هم لطفا بگيد تا بيشتر متوجه بشم.
چون من کارمند ندارم برای همين يک مطلب ۱۲ ساعته يا ۸ ساعته ميخوام درست کنم که اگه اپديت نشود خودش تکرار کنه.
اگه مقاله يا مطلب خاصی ميشناسيد لطفا لينک بديد.
با تشکر

amirlol

Well-Known Member
ببین دوست من!
چیزی که شما می خوای باید یا از cash سرور استفاده بشه که امکانش خیلی کمه یا از پروتکل jdradioonline استفاده کنی !! نمی دونوم دست اسمشو نوشتم یا نه
یه پروتکلی میاد کل فایل هارو بهش میدی خودش بترتیب می خونه ولی هیچ کاربری از صفر شروع نخواهد کرد !!
سایت هایی هم هست که چننین امکاناتی رو میده

جدیدترین ارسال ها

بالا