آيا بايوس من سوخته ؟؟ چيكار كنم لطفا !!!!

سلام دوستان
یه سیستم هستش وقتی روشن میشه اصلا نا تصویر میده نه هیچ بوقی میزنه !!!
همه چیش هم سالمه ( کارت گرافیک و رم و ... )
مثلا وقتی رم رو هم در میارم بوق ارور رو نمیزنه
به نظر شما آیا سی پی یو سوخته یا بایوس سوخته ؟
من فکر میکنم بایوس باشه
یه جا خوندم که میشه بدون دستگاه پروگرمر بایوس رو راه انداخت !
بایوسه این دستگاه phonix هستش ( ماله award ) ضمنا بایوس در نمیاد یعنی انگار به مادر بورد لحیم شده
مادر بورد هم گیگا هستش
بنظر شما چیکار کنم ؟
میشه خودم تو خونه ردیفش کنم یا باید ببرمش جایی ؟
اگه شما جایی سراغ دارین که سریع اینکارو میکنه لطفا آدرس بدین
راستی از کجا میشه فهمید سی پی یو سوخته ؟؟؟؟
مرسی

longhorn

Member
دوسته عزیز اینجوری که میگی احتمال اینکه از بایوس باشه زیاده Cpu رو با یه دستگاه دیگه امتحان کن .
اگه میگی لحیم شده تو خونه بهش دست نزنی بهتره یا ببر گارانتی (یعنی ببر نمایندگی) یا اینکه بسته به اینکه به کدوم بازار نزدیکتری برو اونجا من خودم معمولاً میرم علادین یکی هست کارش درسته طبقه دوم بری اونجا مشخصه .

longhorn

Member
دوسته عزیز اینجوری که میگی احتمال اینکه از بایوس باشه زیاده Cpu رو با یه دستگاه دیگه امتحان کن .
اگه میگی لحیم شده تو خونه بهش دست نزنی بهتره یا ببر گارانتی (یعنی ببر نمایندگی) یا اینکه بسته به اینکه به کدوم بازار نزدیکتری برو اونجا من خودم معمولاً میرم علادین یکی هست کارش درسته طبقه دوم بری اونجا مشخصه .

WindowsLab

Member
سلام
خب همه قطعات دربيار اگه مي توني با قطعات ديگه بيارش بالا بعد بايوس رو آپديت كن . شايد بايوس تي پر شده يا قاط زده!!!

mahyar_k3

Member
هم می تونه مال بایوس باشه هم سی پی یو. اول cpu رو رو سیستم دیگه تست کن اگه نشد باید بایوس رو در بیاری و ببری جایی که پروگرم می کنن.(مگه میشه لحیم شده باشه)!؟
مدل مادر مورد چیه؟

سلام
منم يه همچين بلايي سر كامپيوتر قبلي ام اومد .
وقتي پاور رو ميزدم و دستگاه رو روشن مي كردم . هيچ تصويري روي مانيتور نمي اومد . ولي صداي فن و اينكه كامپيوتر روشن شده معلوم بود . در ضمن بايوس هم هيچ گونه بوقي نمي زد .
خلاصه بعد از كلي درگيري و جار و جنجال معلوم شد cpu ناقابلم دار فاني را وداع گفته و منو تنها گذاشته و رفته !!!!
رفتم cpu رو عوض كردم و همه چيز مثل اولش شد .
ناگفته نماند علتش هم خرابي فن cpu بود كه cpu رو سوزوند .

اون جمله آخر پست بالا رو به اين خاطر گفتم كه اونايي كه فنشون خرابه و يا صداي عجيب غريبي مثل تراكتور ميده سريعا برن و اونو عوض كنن . چون ممكنه چند وقت بعدش وقتي دارن ميرن cpu رو عوض كنن مجبور بشن به همراهش فن هم عوض كنن .

جدیدترین ارسال ها

بالا