آيا امكان ساخت راديو آنلاين 24 ساعته با PHP وجود دارد؟

a Truth Seeking

Active Member
با سلام خدمت دوستان عزيز
سوالي كه بنده از حضور شما سروران گرامي دارم اين است كه آيا مي توان يك راديو آنلاين 24 ساعته با برنامه نويسي در PHP ساخت به طوري كه برفرض تعداد مشخصي موسيقي از پيش تعيين شده يا يك برنامه ضبط شده مانند گزارش يا هر فايل صوتي ديگري با فرمت هاي رايج كار در اينترنت مانند ram - asx يا pls به آن داد كه يا بصورت برنامه ريزي از پيش تعيين شده و يا به صورت تصادفي پخش كند بطور كل ساختار و چگونگي عملكرد راديوهاي آنلاين در اينترنت چيست؟ آيا Package آماده اي از اين مثال وجود دارد؟
از راهنمايي شما دوست گرامي متشكرم.

oxygenws

Active Member
سلام،

0- کمتر کسی اینجا سوال تخصصی رو تو کمتر از 3 ساعت جواب گرفته!!! لطفا برای گرفتن جواب کمی صبر کنید.

1- قطعا با PHP میشه.
2- شما باید برنامه نویسی CLI کنید.
3- شما باید برنامه نویسی سوکت کنید که چندان ساده نیست.
4- احتمال تخته شدن در سایتتون توسط ادمین هست (البته این فقط احتماله)
5- فایل صوتی باید توسط PHP باز بشه و پخش بشه و یک pointer سراسری هم داشته باشید برای فایلتون و کاربر (شنونده) جدید هم از مکان اشاره گر به بعد می تونه گوش بده.
6- اگر دسترسی ادمین (god admin) دارید، می تونید از برنامه های آماده استفاده کنید.
7- یه package آماده با PHP یادم هست، ولی حالت رادیو (broadcast) نداشت. یعنی هر کس رو هر فایلی کلیک می کرد، اونو براش پخش می کرد، همین!!!

لطفا ترتیب شماره ها رو حفظ کنید و اگر خواستید شمارهء جدید به آخرش اضافه کنید، ممنون.

موفق باشید، امید

a Truth Seeking

Active Member
ببخشيد oxygenws جان منظور شما از "لطفا ترتیب شماره ها رو حفظ کنید و اگر خواستید شمارهء جدید به آخرش اضافه کنید، ممنون." چيه؟ ببخشيد كه اين سوال رو مي پرسم.

a Truth Seeking

Active Member
منظور بنده اين بود كه چطور خودمون مي تونيم يك راديوي آنلاين اينترنتي بسازيم نه اينكه راديو از ديگران باشه و فقط يه پخش كننده در اختيار ما باشه به هر حال متشكرم

oxygenws

Active Member
منظورم این بود که اگر ادامهء بحث من می خوای چیزی بنویسی، اون شماره هایی که من گذاشتم رو رعایت کنی بد نیست :) پیگیری مطلب برای آیندگان راحت خواهد بود :)

جدیدترین ارسال ها

بالا