آيا از اين نوع گربه تاحالا ديده ايد

MrMohi

Active Member
saman_sweden گفت:
MrMohi گفت:
من دیشب اینجا پست داشتم ... چی شد؟ کی پاکش کرده؟ باید توضیح بده چرا اینکار رو کرده ... من همین الان به مجید اینو گزارش میکنم

شايد اون گربه بالاي خورده شايد هم موش بود
حالا دوباره بنويس

نخیر سامان جان ... موش و گربه نبوده ... یه آدم ... بوده ... من این موضوع رو چند بار به مجید آقا هم گزارش دادم و همینطور به آقا بابک و 1 بار هم به آقا پیمان ولی حتی 1 بار هم جواب منو ندادن ... حتی نامه رو باز هم نکردن که ببینن لااقل توش چی نوشته شده ! ... اونوقت میگن تو تاپیک های عمومی اعتراض نکنید به ما پی ام بدید تا بهشون رسیدگی بشه ! ... خوب من که دیگه پیر انگشت هام در اومد اینقدر اعتراض دادم ولی یک بار هم جواب نگرفتم ... اینجا هم که نمیتونم اعتراض کنم و هر چی بنویسم سریع پاک میشه ! ... خوب پس من چیکار کنم؟

Peyman-Pop

Active Member
موهی‌ جان شما هیچ وقت برای من پیغامی‌ ارسال نکردید .

جز یکبار که در یک مورد خاص بود و بحث و شکایتی‌ در کار نبود، که جواب اونرو هم کامل به شما دادم .

پس مدیری در جواب دادن کوتاهی‌ نکرده .

پیمان

MrMohi

Active Member
دست شما درد نکه ... یعنی من دارم دروغ میگم؟ میتونید از بابک و مجید سوال کنید چون به اونها هم پی ام دادم ... البته آقا بابک پی ام ها رو خوندن ولی جوابش رو ندادن ولی آقا مجید که بار چندم هست که بهشون پی ام میدم ولی حتی بازشون هم نکرده...

Peyman-Pop

Active Member
MrMohi گفت:
دست شما درد نکه ... یعنی من دارم دروغ میگم؟ میتونید از بابک و مجید سوال کنید چون به اونها هم پی ام دادم ... البته آقا بابک پی ام ها رو خوندن ولی جوابش رو ندادن ولی آقا مجید که بار چندم هست که بهشون پی ام میدم ولی حتی بازشون هم نکرده...

موهی‌ جان من چنین حرفی‌ نزدم، شما اسم از هر سه مدیر بردید و گفتید هر سه جواب شمارو ندادن من موضوع خودم رو بالا مشخص کردم که جواب نامه های شمارو دادم.

در این چند مدت اخیر هم مجید سرش خیلی‌ شلوغه طوری که به انجمن هم زیاد وقت نمی‌کنه سر بزنه برای همین در این مدت خیلی‌ کم ارسال میکنه، پس انتظار نباید داشته باشید که به تمام پیغام های خصوصی‌ و ایمیل هاش هم بتونه رسیدگی‌ کنه.

بابک هم تو این مدت کاملا درگیر کارهای طرح جدید سایت و طراحی‌ اون شده با این حال باز هم به انجمن رسیدگی‌ میکنه و تا جایی‌ که بتونه جواب گوی پیغام های خصوصی‌ خودش هست.

در قوانین هم ذکر شده هر کدوم از مدیران که به دلیل مشغله کاری نتونستند مشکل شمارو حل کنند با مدیر دیگه این مورد رو مطرح کنین تابه شما در این زمینه کمک کنن.

موفق باشی‌ .

پیمان

جدیدترین ارسال ها

بالا