سلام آیوانهوی عزیز..دوست قدیمی!! :دی .. خوبی ایشاالله؟ خوب خدا رو شکر.. آقا قدم رنجه کردی به تاپیک خودت...صفا آوردی :دی
خوشحالم از اینکه باعث خوشحالیت شدم! خوشحالی شما خوشحالی ماست..فرقی نمیکنه..
من با اون طرح امضات خيلي حال ميكنم. از لحاظ حسي بشدت من رو تحت تاثير قرار ميده اينو قبلا هم گفته بودم. مخصوصا تركيب رنگي ساده و بسيار حرفه اي اون. تركيب رنگي بقيه طرحها هم حرف نداره.
شما لطف داری... ممنون از اینکه احساست رو میگی.. حتی اگه بد باشه! فرقی نمیکنه.
من طرح آبي امضات رو بشدت دوست دارم و دلم ميخواد بصورت پوستر به ديوار نصبش كنم
باعث افتخاره قربان! :دی رنگ آبی برای امضاء رو از همین آبی مجید آنلاین که در سربرگ هر پست ملاحظه میکنی انتخاب کردم تا مچ بشن! (پس این ترکیب رنگ هم مدیون جناب مجیدآنلاین شدیم! :دی) و شرمنده که سایزش چندان بزرگ نیست برای پوستر شدن! :دی ایشالله که بتونم سایز بزرگشم با همین کیفیت و چیدمان دوباره طراحی کنم!
دلم ميخواست متني كه توش نوشتي هم ميخوندم ولي گويا نميشه.
بغیر از 59 که برا من یه اسم رمز بحساب میاد, متن ریز امضاء سوریه! و هیچ مفهومی رو دنبال نمیکنه.. به عمد ریز نوشتم
تا کسی نخونه و ضایع نشیم!! :دی فقط تو طرح پروانه چون باید بزرگ میذاشتمش یه متن دیگه نوشتم که احتمالاً تو پست 7 خواناست؛ (Presented to MajidOnline.com the first...)
من از بچگي اسم بهشت كه ميومد يه جاي كوچك و باريك و آروم با چمنهاي سفيد برام تداعي ميشد!! طرح شما برام نوستالژي همون موقع و همون مفهوم رو تداعي ميكنه با اجازت (لا اقل براي دل خودم!) اسم بهشت رو روش ميذارم!
اجازه ما دست شماست...
معلومه که آدم احساسی هستی و طبع لطیفی داری...خدا حفظت کنه... خودمم همینطورم! :دی
(راستي روش دقيق ساختش رو بگي ممنون ميشم. من زياد وارد نيستم.)
بروی چشم...سایز بزرگشو که زدم در حین کار اسکرین شات میگیرم و اینجا عکسها رو همراه با توضیحات میذارم (در اولین فرصت) ضمناً منم زیاد وارد نیستم.. حالا حالاها باید شاگردی کنیم! :دی
باز هم از اينكه درخواستم رو مبني بر قرار دادن طرحها پذيرفتي تشكر ميكنم.
موفق و پيروز باشي..
بزرگواری.. وظیفه بود..بازم از پستی که زدی و توجهت، بخصوص لطفی که داشتی ممنونم...تا بعد...