سلام علیکم
msnv عزیز دستت درد نکنه. اما چند تا مشکل: (ببخشید این همه سوال می پرسم، شرمنده)
1- دکمه ی روشن/خاموش شونده که آموزش داه بودی در این پروژه استفاده کردم و در قسمت اسکریپت ویزارد صفحه ی اول 2 تا تایمر دارم. یکی برای دکمه ی روشن/خاموش شونده و دومی برای پخش موزیک (همین پروژه ایی که در پست 11 زحمت کشیدید و ارائه کردید) و حالا وقتی پروژه رو ران میکنم تا روی یه دکمه کلیک نکنم دکمه ی روشن/خاموش شونده کار نمی کنه ، قبلاً خوب کار میکرد، الان تایمرها تداخل دارن!
اگر از چندتا تایمر مختلف در برنامه استفاده میکنین باید برای جلوگیری از تداخل انها با هم از TimerA,TimerB,TimerC و نظیر اینها و یا از Timer1,Timer2,...,Timer1000 قبل از نام آنها در Scripttimer استفاده کنین، و علت تداخل تایمر ها هم جدا نکردن تایمرها از هم بود که سورس پست 11 را مجددا ویرایش کردم و براتون گذاشتمش
2- نمی تونم بعضی از کدهاتون رو ببینم !!! ( نسخهmultimedia_Builder_4.9.8.13 رو دارم) چرا این پروژه ی جدید که دادید انگار قفل شدست و وقتی به طور مثال روی اسکریپت کلیک می کنم تا کدش رو ببینم هیچ اتفاقی نمیوفته(انگار که اصلاً کلیک نکردم) و در قسمت سمت راست مالتی مدیا بیلدر هیج آبجکتی نشون نمیده در صورتی که تمام اشیاایی که قرار دادید رو میبینم !
راستش من 2تا مثال خوشکل از هلپ مالتی مدیا بیلدر در مورد پخش موزیک دیده بودم که سیک بار هم داشت و میشد آهنگ رو عقب جلو برد اما فهمیدنش مشکل بود ، خواستم اشیایی که در اون سورس بود رو کپی کنم داخل پروژم اما نشد، چه جوری میشه این کارو انجام داد( =کپی از یه سورس داخل پروژه ی خودمون)؟
mmb دارای سه تا صفحه در سه مکان مختلف است (بجهت به اشتراک گذاری اشیاء) یکی همین صفحه معمولی که وقتی به mmb وارد میشویم و با آن مواجه میشویم و طراحی های روزانه را در آن اعمال میکنیم و اصولا هر شی ای که در این صفحه قرار گیرد تنها در همان صفحه قابل مشاهده است به عبارتی با رفتن به صفحه دیگر و تا برگشتن مجدد ما به همان صفحه به اشیاء موجود در آن صفحه دسترسی نخواهیم داشت که به اختصار در زیر معرفی میکنم:
MasterPage و
MasterLayer: هر دو صفحه ای هستند که هر شی ای که در آنها قرار گیرد در همه صفحات پروژه قابل مشاهده هستند (نمونه اش همان سورسی هست که در پست 11 آپلود کردم) اما یک تفاوتی این دو با هم دارند، در
MasterPage هر شی قرار گرفته شده همیشه در پشت همه سایر اشیاء موجود (Back) در صفحه معمولی قرار دارد بگونه ای که در یک صفحه معمولی هرشی ای را ایجاد کنید بر روی اشیاء موجود در
MasterPage قرار خواهند گرفت اما
MasterLayer عکس
MasterPage است یعنی همه اشیاء موجود در آن جلوتر (Front) از سایر اشیاءموجود در صفحه قرار خواهند گرفت
برای دسترسی به هر شی موجود در این دوصفحه باید نام این دوصفحه را قبل از نام شی مورد نظر نوشته سپس بعد از آن دو نقل قول سپس نام شی را قرار دهید، مثلا برای مخفی کردن دکمه ای با نام TextBTN موجود در
MasterPage دستور را بصورت زیر بنویسید:
Show("MasterPage::TextBTN")
جهت ارجاع دستور به
MasterLayer نیز کلمه "MasterLayer::" را قبل از نام شی قرار دهید
برای درک بهتر سورس موجود در پست 11 را بررسی کنین
برای گشودن و دسترسی به کدهای موجود در سورس پست 11 بر روی اختیار
MasterPage بر طبق تصویر زیر عمل کنید
موفق باشید
یاعلی مدد