سلام دوست عزیز
این کار رو برای جایی ساختین یا نه به عنوان نمونه کار ساختید
من سوالی داشتم و این رو از همه میپرسم تا به جواب مطلوبم برسم چون نمی دونم چرا کسی جوااب این سوال من رو نمیده
من حدود شش سالی هیت که در زمینه فیلم سازی و طراحی جلوه های ویژه گرافیک دوبعدی و سه بعدی رایانه ای تحقیق کردم و آموزش دیدم
و تقریبا یک سالی هست که وارد بازار کار شدم
ولی موفق نبودم صدا و سیمای اصفهان کار نشون دادم شرکت های مختلفی رفتم نمیدونم کانون های آگهی و تبلیغا ت کار بردم
بک کم حرف رک و بدون پرده بزنم کسایی رو میشناسم که ماسفانه تخصصشون هم نصف من نیست ولی سفازشای خوب دارن به نظر من چی کار باید بکنم
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
سلام . این کار فقط یه تمرین و نمونه کار بود .
والا این رشته یکم مظلومه تو کشورمون و فعلا با اون جایگاهی که کشور های دیگه هستن . زمین تا آسمان فاصله داره .
فقط اینو بهت بگم که سعی کن از تخصصت فاصله نگیری و یه فرد بازاری نشی . میدونم پول مهمه . ولی مگه ما یه بازار درست و حسابی داریم که کلی خرج کردن زمان روی یک کار با چندر غاز درآمد .
قربانش بروم پروژه های آماده فراوان . کسی زحمت ساخت با قیمت بالا رو نمیده . فقط یه اپراتور جلوه های ویژه واسشون کافیه تا فقط تیزر ها رو براشون مونتاژ کنن .
صدا و سیماهم که کار رو به گروه ها با سابقه و حرفه ای میده .
به نظرم سعی کن با یه نمونه کار خوب . پیش یه گروه خوب برو تا از تخصصت استفاده کنن. فعلا تنها راه چاره انگار همینه .