آنرپ یک جسم های پلی

Yar.kh

Member
سلام
یه تمرین دارم میزنم برا تکسچرینگ.
اشتباهی که توی مراحل مدلینگ کردم این بود که جسم رو تا جایی که تونستم با پلی های کم ساختم (تا ورتکس ها کم باشه و آنرپ راحت تر) اما در آخر کار چند تا بولین روی جسم اعمال کردم که جسم روی حالت اسموث بود.
حالا تعداد ورتکس ها خیلی زیاده.

برای آنرپ کردن یه جسم های پلی چه راهی پیشنهاد می کنید؟

Yar.kh

Member
الان این عکس زیر که گذاشتم قسمت صفحه کلید یه تلفن هست که دارم میسازمش.
بالای بعضی دکمه ها اسمش رو نوشته. ولی توی مدل من این قسمت ها خیلی زیاد ورتکس داره و توی آنرپ کردن مشکل ساز میشه.
حالا برای رفع این مشکل چکار میتونم بکنم؟ با همین تعداد ورتکس کار کنم؟
برای اسم دکمه ها جدا جدا تکسچر بسازو یا کل صفحه کلید رو توی یک عکس بسازم؟
Capture.JPG

2 تا سوال دارم.
1- دکمه های تلفن رو جدا از بدنه ساختی و در حال حاضر 2 شی کاملا جدا هستند.(حتی Atach هم نباشند).
2- می خوای این تلفن انیمیت deform داشته باشه.مثلا کج بشه ، خم بشه یا له بشه و از این جور چیزا یا اینکه می خوای همینجوری ثابت باشه؟

Yar.kh

Member
بله. دکمه ها کاملا جدا هستند.
دفرمگی هم ندارم. تک فرم دارم کار می کنم.

چون ورتکس ها زیاد هستند از طریق اصلاح کننده MultiRes تعدادشون رو تا حدی که مدلت خراب نشه کم کن(اینکه سه ضلعی بشن مهم نیست جلوتر کار رو خراب نمیکنه) یک اسکریپت دیگه هست که بدون 3 ضلعی شدن ورتکس های اضافی رو حذف میکنه امروز دانلود میکنم و لینکش رو میزارم.البته هنوز خوودم باهاش کار نکردم ببینم درست کار میکنه یا نه
بعد تیدیل به Edit poly یا Edit Mesh کن و در نهایت با استفاده از Uwrap سطح مدلت رو باز کن

یک اسکریپت دیگه هست که بدون 3 ضلعی شدن ورتکس های اضافی رو حذف میکنه امروز دانلود میکنم و لینکش رو میزارم.البته هنوز خوودم باهاش کار نکردم ببینم درست کار میکنه یا نه
اسمش TurboReverse هست و از سایت Mostafa3d می تونی دانلود کنی.امتحان کردم خیلی ردیفه

Yar.kh

Member
این پلاگین رو گرفتم. خیلی جالبه.

ولی روی این شی که من ساختم اثر نمی کنه!
روی یه آبجکت دیگه اعمال کردم تعداد پلی ها رو کم کرد اما روی این یکی اثر نمی کنه!
اون قسمت دکمه های تلفن رو جدا کردم توی یه فایل مکس. اگه ممکنه شما هم امتحان کنید ببینید مشکل داره؟
با توجه به نامنظم بودن پلی های بالای هر دکمه به نظرتون میشه آنرپ کرد یا باید پلی ها رو دستی کم کنم؟

پیوست ها

• tell-06.rar
    260.2 کیلوبایت · بازدیدها: 11

جدیدترین ارسال ها

بالا