آنتی ویروس استاد

manammammad

Member
از روز های اولی که ویروس ONE-HALF و با نام استعاری FREE LOVE رو روی فلاپی خودم دیدم تا امروزه که دیگه دوره ویروس تموم شده و کرم ها جای اونا رو با تموم قدرت گرفتن ، از روز اولی که آنتی ویروس ساده سیستم عامل داس و انتی ویروس TOOLKIT دکتر سولومون پیداش شد تا امروز که آنتی ویروسهایی مثل نورتون سیمانتک و NOD و KASPER در حال نبرد و رقابت هستند ، همیشه جنگ و نبرد بین کاربران کامپیوتر و حرفه ای ها در استفاده صحیح از بهترین آنتی ویروسها وجود داشته و هنوز که هنوزه هم واقعا همه به نتیجه ای واحد در انتخاب آنتی ویروس دلخواه نرسیدن.افراد زیادی به آنتی ویروس NOD علاقه دارن ولی حسابی با پیغامهای UPDATE و غیر فعال بودن اون بخاطر غیر فعال شدن کلید ها و اکانتهای آپدیت اون مشکل دارن. آنتی ویروس KASPER هم همینطور. آنتی ویروسهای PANDA و PC-CILIN هم که آبروی آنتی ویروسها رو بردن. آنتی ویروس AVAST هم که خدا همه اموات شما رو بیامرزه مثل یه مرده عمل میکنه و همیشه خوابه. میمونه آنتی ویروس نورتون که با وجود قدرت و قدمتی که داره اما نسخه های جدیدش ، مفصلا حال کامپیوتر رو میگیرن و به شدت سرعت سیستم رو پایین میارن. باقی میمونه آنتی ویروسی که استاد من که نسخه عجیبی از آنتی ویروس نورتون سیمانتک هست که نه سرعت سیستم رو میگیره و نه اینکه مثل آنتی ویروسهای NOD و KASPER SKY برای آپدیتش احتیاج به کلید داره و در ضمن سایتی که از این آنتی ویروس حمایت میکنه روزی بیشتر از 24 آپدیت براش میزاره که همش مطلقا رایگان هستند و به هیچ ثبت نامی و هیچ کار اضاقی احتیاج ندارند و در ضمن شما میتونید حتی آپدیت های اون رو دانلود کنید تا در صورت تعویض ویندوز دوباره براحتی با فایل دانلود شده آپدیتش کنید و لزومی به اتصال به اینترنت نباشه
این عکسهایی از این آنتی ویروس قدرتمند
آیکن فعالیت این آنتی ویروس رو میتونید در این شکل با رنگ زرد خودش ببینید
817qq85.jpg

اینم تصویری از هنگامی که با اجازه شما داره سیستمتون رو بررسی میکنه و ویروسها و کرمهای مختلف رو شناسایی میکنه
81s86cw.jpg

شما میتونید هم بصورت آنلاین آنتی ویروستون رو آپدیت کنید که بهتون هم گفتم که هر روزی ۲۴ تا آپدیت و گاهی بیشتر آماده میشه . آپدیت آنلاین مثل شکل زیر
8anruir.jpg

و طبق گفته خودم میتونید آپدیت اون رو هم دانلود کنید بصورت یک فایل و هر وقت خواستید با اجرای اون فایل اقدام به آپدیتش نمایید. از لینک زیر
http://securityresponse.symantec.com/avcenter/download/pages/US-N95.html
توجه داشته باشید که در این صفحه چند لینک آپدیت وجود داره که همشون بر روی این نسخه از آنتی ویروس کار نمیکنن. پس خوب دقت کنید و به خاطر بسپارید که اون فایلی رو دانلود کنید که در پایان اسمش عبارت X86 نوشته شده.
اینم لینکای دانلود این آنتی ویروس پرقدرت و سریع و بی آزار (البته نسبت به شما و سیستمتون)
http://rapidshare.com/files/83590388/Norton_aNTIvIRUS_EA_HOSSEINZADEH.part1.exe
http://rapidshare.com/files/83603513/Norton_aNTIvIRUS_EA_HOSSEINZADEH.part2.rar
http://rapidshare.com/files/83614813/Norton_aNTIvIRUS_EA_HOSSEINZADEH.part3.rar
http://rapidshare.com/files/83713951/Norton_aNTIvIRUS_EA_HOSSEINZADEH.part4.rar
http://rapidshare.com/files/83733441/Norton_aNTIvIRUS_EA_HOSSEINZADEH.part5.rar
برای کسانی که هنوز در دانلود تجربه ای ندارند میگم : شما باید همه لینک های این آنتی ویروس رو دانلود کنید و همه اونا رو در درون یک فلدر کپی کنید و بعدش با اجرای فایل اولی که پسوندش EXE هست ، همه فایلها که الان در حالت فشرده هستند باز میشوند و پسته آماده نصب این انتی ویروس رو بهتون تحویل میدن.
برای دانلود به راهنما توجه فرمایید لطفا.خواهش میکنم دقت کنید تا در مورد دانلود مشکلی نداشته باشید
راهنمای دانلود
---------------------------
در ابتدا هر نرم افزار دانلود کننده فایل مانند download accelerator یا internet download manager یا flash get یا get right و مانند اینها را دارید باید uninstall کنید.
وقتی بر روی هر لینک کلیک کنید صفحه ای باز میشود که در پایین این صفحه جدولی وجود دارد
در زیر این جدول یک کلید وجود دارد که بر روی آن نوشته FREE
بعد از کلیک بر روی دکمه FREE صفحه ای دیگر باز میشود که در وسط صفحه یک شمارنده مشغول شمردن رو به پایین هست .چند لحظه صبر کنید و سپس عکسی به شما نمایش میدهد که حاوی معمولا 4 حرف میباشد.
این 4 حرف را در فسمت زیر عکس تایپ کنید و بر روی دکمه DOWNLOAD ... که در کنار آن قرار دارد کلیک کنید.
بدین صورت دانلود آغاز میشود........

the_king

مدیرکل انجمن
سخن من در رد یا تایید این ویروس کش نیست، فقط می خواهم دوستان رو در تجربه ام شریک بدونم.
ویروس کش هایی که امروزه مطرح هستند همگی با تبلیغات سعی دارند که خودشان را بهتر جلوه بدهند،
موسسه هایی هم هستند که با آزمون و نظرسنجی از کاربران و بررسی ویژگی این محصولات،
اونها رو توی جدولهاشون رتبه بندی می کنند.

اما مساله اینجا است که تفاوت قدرت تشخیص ویروسها فقط زمانی محسوس است که ویروس کش Update
نشده باشد و با ویروس جدیدی برخورد کند، یا یک فایل سالم را به اشتباه ویروس تشخیص دهد.
وگرنه به فاصله چند روزه تمامی ویروس کشها ویروس جدید را به لیست خودشون اضافه می کنند، حالا یکی
دو روز زودتر، یکی دو روز دیرتر.

حقیر سالها از ویروس کش Norton استفاده می کردم، بهتر بگم کلنجار می رفتم.
در بهترین شرایط با خیلی نرم افزارها مشکل داره و برای اجرای برنامه های سنگین حتما باید غیر فعال اش کرد.
خدا نکنه اگه بخواهید Uninstall اش کنید که بیچاره تان می کند تا تمامی آثار و بقایایش را حذف کنید.
هر وقت هم که به اینترنت وصل هستید، هی به پهنای باند موجود ناخنک می زند.

تا اینکه حدود دو سال پیش نسخه مجانی AVG محصول Grisoft رو امتحان کردم، اونهم به این دلایل :
اولا که از نصب Crack و سیستم Update حجیم Norton و تداخل نرم افزاری خسته شده بودم.
دلیل دومم این بود که توی اینترنت خوانده بودم که سبکترین ویروس کش دنیا است و هم حافظه کمی را اشغال می کنه.
دلیل سومم هم این بود که چون مجانی بود Crack نمی خواست و واسه Update کردن مشکلی نداشتم.

بعد از این دو سال به این نتایج رسیدم :

- واقعا سبک است و هیچ گاه نیازی به غیر فعال کردن اون نشد، تمام برنامه های سنگین رو بدون مشکل اجرا کردم.
در شناسایی ویروس ها سریع و دقیق عمل کرد و من جز یک مورد، تشخیص اشتباهی ازش ندیدم.
- خیلی سریع و کم حجم Update میشه (هر روز یا یک روز در میان) و می تونید فایل های Update دریافتی را ذخیره کنید
یا از مسیر فایل روی سیستم Update کنید.
- با IP های ایرانی و کاربران هموطن هم مشکلی نداره.
- با اینکه من از نسخه مجانی استفاده می کنم ولی نه تبلیغات می گیره، نه بدون اجازه از خط اینترنت استفاده می کنه
و نه مجانی بودنش رو به رخ کاربر می کشه.
- حتی یک مورد تداخل نرم افزاری یا از کار افتادن سیستم هم نداشت، در ضمن برای Update شدن هیچگاه سیستم نیازی
به Restart شدن نداره.
- اوایل فکر می کردم که چون مجانی است پس قوی نیست و نباید به تشخیصش اطمینان کرد، اما به من ثابت شد که
برعکس، خیلی هم قابل اطمینان است.

اینهم آدرس سایتش :
http://free.grisoft.com/

manammammad

Member
سخن من در رد یا تایید این ویروس کش نیست، فقط می خواهم دوستان رو در تجربه ام شریک بدونم.
ویروس کش هایی که امروزه مطرح هستند همگی با تبلیغات سعی دارند که خودشان را بهتر جلوه بدهند،
موسسه هایی هم هستند که با آزمون و نظرسنجی از کاربران و بررسی ویژگی این محصولات،
اونها رو توی جدولهاشون رتبه بندی می کنند.

اما مساله اینجا است که تفاوت قدرت تشخیص ویروسها فقط زمانی محسوس است که ویروس کش Update
نشده باشد و با ویروس جدیدی برخورد کند، یا یک فایل سالم را به اشتباه ویروس تشخیص دهد.
وگرنه به فاصله چند روزه تمامی ویروس کشها ویروس جدید را به لیست خودشون اضافه می کنند، حالا یکی
دو روز زودتر، یکی دو روز دیرتر.

حقیر سالها از ویروس کش Norton استفاده می کردم، بهتر بگم کلنجار می رفتم.
در بهترین شرایط با خیلی نرم افزارها مشکل داره و برای اجرای برنامه های سنگین حتما باید غیر فعال اش کرد.
خدا نکنه اگه بخواهید Uninstall اش کنید که بیچاره تان می کند تا تمامی آثار و بقایایش را حذف کنید.
هر وقت هم که به اینترنت وصل هستید، هی به پهنای باند موجود ناخنک می زند.

تا اینکه حدود دو سال پیش نسخه مجانی AVG محصول Grisoft رو امتحان کردم، اونهم به این دلایل :
اولا که از نصب Crack و سیستم Update حجیم Norton و تداخل نرم افزاری خسته شده بودم.
دلیل دومم این بود که توی اینترنت خوانده بودم که سبکترین ویروس کش دنیا است و هم حافظه کمی را اشغال می کنه.
دلیل سومم هم این بود که چون مجانی بود Crack نمی خواست و واسه Update کردن مشکلی نداشتم.

بعد از این دو سال به این نتایج رسیدم :

- واقعا سبک است و هیچ گاه نیازی به غیر فعال کردن اون نشد، تمام برنامه های سنگین رو بدون مشکل اجرا کردم.
در شناسایی ویروس ها سریع و دقیق عمل کرد و من جز یک مورد، تشخیص اشتباهی ازش ندیدم.
- خیلی سریع و کم حجم Update میشه (هر روز یا یک روز در میان) و می تونید فایل های Update دریافتی را ذخیره کنید
یا از مسیر فایل روی سیستم Update کنید.
- با IP های ایرانی و کاربران هموطن هم مشکلی نداره.
- با اینکه من از نسخه مجانی استفاده می کنم ولی نه تبلیغات می گیره، نه بدون اجازه از خط اینترنت استفاده می کنه
و نه مجانی بودنش رو به رخ کاربر می کشه.
- حتی یک مورد تداخل نرم افزاری یا از کار افتادن سیستم هم نداشت، در ضمن برای Update شدن هیچگاه سیستم نیازی
به Restart شدن نداره.
- اوایل فکر می کردم که چون مجانی است پس قوی نیست و نباید به تشخیصش اطمینان کرد، اما به من ثابت شد که
برعکس، خیلی هم قابل اطمینان است.

اینهم آدرس سایتش :
http://free.grisoft.com/

قربونت برم حدث میزدم باز هم دچار سوئ تفاهم بشید.این نسخه از آنتی ویروس نروتون نه برای نصبش کرک داره نه سرعت سیستم رو میگیره. من با وجود نصب این آنتی ویروس باز هم براحتی 3dmax و adobe premiere رو بدون کاهش سرعت اجرا میکنم و مشکلی ندارم. این نسخه از آنتی ویروس نورتون واقعا کمیابه.بعد از نصبش میفهمید چی میگم. من که الکی نمیخوام تبلیغ کنم؟ پولی چیزی هم از طرف شرکت سیمانتک نمیخوان بهم بدن که تبلیغ کنم.حتما یه چیزی دیدم ازش که اینو میگم.تجربه کهن من رو جدی بگیرید

جدیدترین ارسال ها

بالا