آنتي هك براي ناك2 ناك سنتينل

sasan4u

Member
با سلام ايجاد اين تاپيك براي پاسخگويي به مشكلات كاربران خيلي وقت پيش لازم بود ولي طبق توافق كه سنتينل همراه ناك فارسي جديد ارايه بشه قدري به تعويق افتاد

يكي از مهمترين مشكلاتي كه كاربران با اون مواجه مي شن اينه كه بعد از نصب در حين كار با نگهبان وقتي دگمه ذخيره تغييرات رو مي زنن با اين ارور مواجه مي شن
کد:
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/gchto/public_html/language/sentinel/lang-farsi.php:1) in /home/gchto/public_html/auth.php on line 46
علي رغم اينكه
کد:
ini_set("output_buffering","1");
به اول فايل mainfile.php اضافه مي كنند بازهم اين مشكل حل نمي شه اول اينكه اين مشكل بزرگي نيست و نگهبان درحال كار كردنه اما براي رفع اين ارور لازمه در فايلhtaccess. شاخه اي كه mainfile.php در اون هست يكي از اين دو خط (توجه يكي نه هر دو تا) را اضافه كنيد حتما يكي از اونها جواب مي ده و باعث رفع اين خطا مي شه
کد:
PHP_FLAG output_buffering On

php_value "output_buffering" "32000"
لطفا اگه مشكلي با نگهبان داريد در اين تاپيك ارايه كنيد تا ديگران هم بخونن و مشكل اونها برطرف بشه با تشكر

سلام
ممنونم این کد پایینی که نوشتید کار منو راه انداخت
php_value "output_buffering" "32000"
بازم ممنونم

zoghal

Active Member
من مشكلي ديگه دارم
من 2تا يوزر ادمين دارم . تينجور كه فهميديم يكيشونو خودي نگهبان برميداره
اما با اون يكي هم لوگين نميكنه

sasan4u

Member
شما لازمه در ليست مديران در نگهبان هر دو رو ست كنيد و براشون لاگين و رمز براي استفاده پنجره popupاضافه اي كه نگهبان رو قسمت مديريت مي ذاره قرار بدين

zoghal

Active Member
من تو قسمت مديران 2 تنا امين تعريف كردم
تو نگهبان گزينه هاي مربوت به ادمين ها خاموش است

sasan4u

Member
لطفا واضحتر و كاملتر توضيح بدين كه وضعيت چطوريه و مشكل شما چيه

zoghal

Active Member
حتما
من تو راهنماي نگهبان امده بود كه بايد يك يوزر ديگه درست كنيد چون نگهبان با يوزر ديفالت لوگين ميكنه
من 2تا يوزر ادمين دارم كه يكيش رو براي ناك و ديگري براي خودم طبق برداشت خودم از راهنماي نگهبان
اما وفتي نگهبان رو فعال ميكنم هيچ كدوم كار نميكنه

sasan4u

Member
براي همون ادمين كه براي ناك هست بايد در نگهبان ناك دوباره يك لاگين و رمز تعريف كني براي پنجره امنيتي كه بطور اضافه روي مديريت مي آد جهت امنيت كه در راهنما هم منظور همين بوده و توضيح داده شده كه كجا بايد ست كني حالا اگر براي ناك دو تا ادمين داري يا چند تا براي هر كدومشون لازمه دوباره لاگين و رمز ديگه اي تعريف كني يعني براي هر مدير علاوه بر نام كاربري و رمز معمول يك نام كاربري و رمز ديگه ويژه نگهبان هم بايد تعريف كني در وقتي كه پنجره امنيتي ورود به مديريت ناك رو فعال مي كني

karevan

Member
باسلام
من يه مشكل تو نگهبان ناك دارم
توي بخش مديريت ناك نميشه روي (لیست آدرس های مدیر) كليك كرد يعني لينكش غير فعاله.
ممنون ميشم كمك كنيد.

sasan4u

Member
كاروان عزيز ممنون كه بجاي حالت خصوصي اينجا نوشتي چند لحظه به من اجازه بده جواب رو پيدا كنم چه حالتي پيش اومده كه اينطوري شده

izone

Active Member
karevan گفت:
باسلام
توي بخش مديريت ناك نميشه روي (لیست آدرس های مدیر) كليك كرد يعني لينكش غير فعاله.
ممنون ميشم كمك كنيد.

دوست عزيز ممكنه بپرسم كه سرور شما با ويندوز است يا آپاج (لينوكس)؟

ممنون

karevan

Member
izone گفت:
karevan گفت:
باسلام
ممنون ميشم كمك كنيد.

دوست عزيز ممكنه بپرسم كه سرور شما با ويندوز است يا آپاج (لينوكس)؟

ممنون

سرور منم لينوكس هست ...

izone

Active Member
دوستان

اگر هاست شما PHP را بگونه CGI نصب كرده باشد شما نميتوانيد از اين راه آنرا فعال كنيد. ولي اگر نه كه بفرماييد تا دنبال كار را بيشتر بگيريم. ميتوانيد از مسولان هاست اين را بپرسيد.

اگر cgi است راه ديگري براي اين هدف وجود دارد.

sasan4u

Member
آخ اگه اينطوره كه بايد به روش ديگه بريد اقا شرمنده اينقدر فكرم دنبال اين مسايل اخير بود اصلا يادم نبود در اصل اين تاپيك رو براي اين ايجا كردم كه اگه بعضي هاست ها php بگونه CGI نصب با شه توضيح بدم
آقا شرمنده اينقدر شلوغ پلوغ شد كه يادم رفت
آقا اين رو من از سايت پشتيبان قبلا پرسيده بودم راه حلش
http://ravenphpscripts.com/postt2950.html
بازهم اگه مطالبي كه قبلا پرسيدم چيز اضافه اي داشت مي گم همونطور كه فرهاد خان گفت اول از هاستتون مطمين بشيد شايد اينطوري نباشه و علت چيز ديگه اي است كه من خودم هم با يكي از هاست هام داشتم بازهم طبق گفته آقا فرهاد izone شما از هاست اطلاعات بيشتري بگيريد شايد بهتر بشه كمك كرد

karevan

Member
2

خودم هم مطمعن نيستم كه cgi باشه ولي نميدونم چطوري مطلع بشم آخه هاست رو رايگان گرفتم.
اما اين روش رو اگه ممكنه خودتون فارسي يه توضيحي بدين تا من امتحان كنم (با انگليسي مشكل دارم :oops: -وقت ترجمه هم ندارم)
:wink: ممنون ميشم ...

sasan4u

Member
هاست رايگان رو بگو از كجاست شايد متوجه بشيم
توضيح فارسي هم چشم

izone

Active Member
Re: 2

karevan گفت:
خودم هم مطمعن نيستم كه cgi باشه ولي نميدونم چطوري مطلع بشم آخه هاست رو رايگان گرفتم.
اما اين روش رو اگه ممكنه خودتون فارسي يه توضيحي بدين تا من امتحان كنم (با انگليسي مشكل دارم :oops: -وقت ترجمه هم ندارم)
:wink: ممنون ميشم ...

من اينكار را به فارسي در تارنماي ايرانترينينگ تو ضيح دادم كه ميتونيد ببينيد.

http://www.irantraining.com/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=159#808

شاد و پيروز باشيد.

جدیدترین ارسال ها

بالا