izone
Active Member
saadatmand گفت:با سلام
با تشكر از همگي بچه هاي اين سايت
من براي اينكه اين برنامه ادمين سكيور را روي ناك 7.4 نصب كنم سه فايل admin.php- auth.php- main.php را با وارد كردن كدهاي كه فرموده بوديد در راهنماي فارسي برنامه انجام دادم و الان سايت بدون مشكل داره كار مي كنه...من از كجا بفهمم كه اين برنامه به خوبي داره كارشو انجام مي ده (ضمنا تما كنترلهاي ادمين سكيور هم انجام مي شود منظورم قسمت مربوط به برنامه است) و مي خواهم بدانم كه آيا فايل admin.php مستقيم آيا اجرا مي شود.چون الان من مثل قبل مستقيم مي تونم وارد ادمين بشوم وهم مي تتوانم از قسمت ادمين سكيور بروم ..آيا لازم نيست كه اسم admin.php رو عوض كنم
با تشكر مجدد از راهنمايهاي شما عزيزان
براي اينكه بدونيد كه ادمين سكيور خوب كار ميكنه بايد اول ممنوعيت خودكار را از كار بيندازيد و بعد نوشته زير را در قسمت آدرس Browser خودتون بنويسيد. (جاييكه آدرس سايت خودتان را مينويسيد مانند:www.yoursite.com) اگر ممنوعيت خودكار را از بر نداريد (در بخش مديريت ادمين سكيور) شما هم به سايت خودتون با همين ip آدرسي كه داريد نميتوانيد بياييد!
کد:
http://www.yoursite.com/index.php?hackme=666 un/*hello world!*/ion%13%10%7fselect%20apple,bananas/**/from%08juice_authors
شما بايد www.yoursite.com را با نشاني سايت خودتان عوض كنيد. اين آدرس يكي از راههايي است كه هكرها براي بدست آوردن و عوض كردن كد ادمين شما استفاده ميكنند.