آناليز سايت ( مديريت هوشمند بر روي سايت )

spsgorgan

Active Member
سلام دوستان
برنامه آناليز سايت متشكل از 1 ماژول و 5 بلوك زيبا هست . شما با استفاده از اين ماژول ميتونيد يك مديريت هوشمند بر روي سايت خود داشته باشيد . يكي از جالبترين اين امكانات ( يكي از چندتا ! ) اين ماژول اين هست كه شما ميتونيد بفهميد چند كاربر از قالبهاي پيش فرض و غير پيش فرض شما استفاده ميكنه . در هر صورت چيز جالبي هست . من فارسي سازيشو تموم كردم . در دو فايل مجزا . چون اين ماژول يك كم اذيت ميكرد . يعني معلوم نبود كدوم خط براي زبان مديريت و كدوم براي سايت هست . من اين كدها رو جدا كردم . اگر دوستان خوششون اومده بفرمايند بنده لينك بزارم .
راستي من شايد ديگه نتونم زياد آنلاين بشم پس اگه سوالات شما رو دير به دير جواب ميدم به بزرگي خودتون ببخشيد :oops:
يا حق

[align=center:0ce8719e04]
msanalysis.gif
[/align:0ce8719e04]
msanalysis-ad.gif

Hosein.NET

Member
سلام
دستتون درد نكنه خيلي هم مخلصيم
ميتونه برنامه جالبي باشه
اگه ممكنه لينكشو بذاريد
مرسي

ara

Member
بچه ها منتظر لينك هستند
اگه لينك را بدي ممنوم ميشم
البته من نسخه انگليسيش را دارم خيلي چيز توپيه

guilanict

Member
من دارم عضو می شم و هنوز دانلود نکردم اما دستتون درد نکنه و موفق باشید

spsgorgan

Active Member
خواهش ميكنم دوستان . اگه دسته خودم بود لينك مستقيم ميزاشتم كه زياد به دردسر نيوفتيد .

يا حق

guilanict

Member
اختیار دارید عزیز دستتون درد نکنه من چون خیلی عجولم گفتم زود تشکر بکنم و راستی سایت جالب و قشنگی دارید.
موفق باشی

spsgorgan

Active Member
دوستان من روي ماژول امتحان هم دارم كار ميكنم . انشالله اگر مشكلي پيش نياد اونم براي دانلود ميزارم

nazarinezhad

New Member
با سلام
ماژول برنامه آناليز سايت لینک دانلودش مشکل داره اگه کسی لینک دانلود داره بزاره که من خیلی این برنامه رو لازم دارم
با تشکر

جدیدترین ارسال ها

بالا