آموزش

Arash C4D

New Member
سلام بچه ها . من آرش هستم و همین امروز اینجا رو پیدا کردم و عضو شدم .
راجع به دانلود Cinems 4D 9 یه سئوال داشتم . من هر کاری کردم نتونستم دانلود کنم . شما از کدوم لینک دانلود کردید ؟؟ راستی من تا حد زیادی با Cinema 4D کار کردم . از Cinema 4D 5 تا الان که ورژن 9 اومده با این برنامه کار میکنم . امیدوارم بتونم کمکی کنم . اگه هر سئوالی داشتید در خدمتم .:)

S.H.R.M.K

Well-Known Member
سلام
به جمع مجید آنلاینی ها خوش آمدید آقا آرش.
من تا حالا از اینجا دانلود نکردم ولی فکر کنم لینکایی که Sunboy گزاشته سالم هستن.
امیدوارم بتونیم از تجربیاتتون هم استفاده کنیم.

خوش اومدی

در مورد دینامیک چیزی می دونی یا در مورد ساخت دریای مواج و اگه یه همچین چیزی رو درست کردی بزارش ببینیم و به ما هم یاد بده

f_mostafa_f

Active Member
خوب من هم ورودت رو صمیمانه تبریک میگم...

در مورد داینامیک چیزیمیدونی بگو تا ما هم یاد بگیریم...

omidcool

Member
آموزش ساخت آتش در cinema4d

سلام بچه ها
من تا حالا زیاد تو این سایت چیزی یاد گرفتم. امروز میخوام اگه بتونم چیزی یاد بدم ( امیدوارم )
من میخوام ساخت آتش رو بهنون به طور ساده تشریح کنم.
خوب در ابتدا نیاز به یک Emitter object داریم . حالا Emitter object رو 90 درجه در جهت محورy میچرخونیم در حالتی که محور z رو به بالا قرار بگیره , سپس یک نور رو در داخل Emitter object جای میدیم
1.jpg
و بعد بر روی نوری که ایجاد کردیم کلیک میکنیم و بعد در قسمت visibelti کلیک کرده و نور رو به صورت visibel تغییر می دیم. خوب حالا وقت اون رسیده که رنگ متناسب رو برای آتش مون انتخاب کنیم من رتگ نارنجی متمایل به زرذ رو انتخاب کردم.
Red = 242
Green= 159
Blue= 77
و بعد روی ok کلیک میکنیم
خوب در این فسمت از کار ما نیاز به 4 windobject داریم کا اون ها رو در چهارطرف آتیش مون قرار میدیم
5.jpg
حالا وقت اون رسیده که نتظیمات بیشتر رو به آتیش اعمال کنیم
برروی Emitter object دوبل کلیک کرده و تنظیمات اون رو مثل شکل زیر میکنیم
4.jpg
برای اینکه آتیش حالت طبیعی تر به خودش بگیره نیز به یک Turbulens object نیاز داریم که اون رو در بالای آتیش در قسمت پایانی آتیش قرار میدیم .
امیدوارم که درست تونسته باشم شرح بدم اگر سوالی داشتید در خدمت هستم

پیوست ها

• 2.jpg
    2.jpg
    6.3 کیلوبایت · بازدیدها: 10

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
آقا امید ممنون بابت آموزش ولی کاش یه تاپیک جدید ایجاد میکردی تا بچه های بیشتری آموزشت رو ببینن.

جدیدترین ارسال ها

بالا