آموزش

ebrahimta

Member
سلام خسته نباشید
من یه راهنمایی میخام

من 1 دونه طرح رو کاغذ کشیدم حالا اسکن کردم
میخام مخام ببرم تو کارل و بعد بیارم تو فتوشاپ حالت لایه باز باشه
چه
جوری میتونم

MeyGraph

دستیار مدیر انجمن گرافیک وکتوری
سلام.
دوست عزیز چرا دیگه میخواهید طرح رو وارد کرل کنید !؟ یک دفعه وارد فتوشاپ کنید.

به این نکته توجه کنید که هیچ طرح لایه بازی که توسط کرل ذخیره بشه در فتوشاپ لایه باز ، باز نمیشه ! ولی برعکس این توضیح میتونید...

EDMOND

Member
خروجی لایه باز

سلام خسته نباشید
من یه راهنمایی میخام

من 1 دونه طرح رو کاغذ کشیدم حالا اسکن کردم
میخام مخام ببرم تو کارل و بعد بیارم تو فتوشاپ حالت لایه باز باشه
چه
جوری میتونم

سلام
البته میتونی TIF خروجی بگیری :wink:

ebrahimta

Member
اگه بخوام رنگ بهش بدم باید چه جوری بدم

میشه یه آموزش تصویری (عکس) یکی برام دروست کنه
کوتاه و مفید باشه

آخرین ویرایش:

moslancer2

Member
اگه بخوام رنگ بهش بدم باید چه جوری بدم

میشه یه آموزش تصویری (عکس) یکی برام دروست کنه
کوتاه و مفید باشه

دوست عزیزم... اول از همه من کارم کـرل نیست و با illustrator کار میکنم و راستش رو بخوای تا بحال و تا به امروز طرح لایه باز از illustrator به فتوشاپ نیاوردم (و میدونم که نمیشه)...
اما برای رنگ دادن شما یکم توضیح بده راستش نمیگیرم منظورت دقیقا چی هست و به چه منظوری؟؟؟

والا اگر طرح رو اسکن کردین و میخواین رنگ کنید و مشکل شما این هست که طرح لایه ای نیست و میخوای رنگ کنی میتونی نواحی دلخواه رو با ابـزار های بیشمار انتخاب، از مجموعه Marquee Tool ها، Magic Wand Tool ها، Lasso Tool ها و حتی Pen استفاده کنی و انتخاب رو انجام بدی و بعد در لایه جدید اون رو رنگ کنی.:paint:

EDMOND

Member
دوست عزیزم... اول از همه من کارم کـرل نیست و با illustrator کار میکنم و راستش رو بخوای تا بحال و تا به امروز طرح لایه باز از illustrator به فتوشاپ نیاوردم (و میدونم که نمیشه)...
اما برای رنگ دادن شما یکم توضیح بده راستش نمیگیرم منظورت دقیقا چی هست و به چه منظوری؟؟؟

والا اگر طرح رو اسکن کردین و میخواین رنگ کنید و مشکل شما این هست که طرح لایه ای نیست و میخوای رنگ کنی میتونی نواحی دلخواه رو با ابـزار های بیشمار انتخاب، از مجموعه Marquee Tool ها، Magic Wand Tool ها، Lasso Tool ها و حتی Pen استفاده کنی و انتخاب رو انجام بدی و بعد در لایه جدید اون رو رنگ کنی.:paint:

سلام
کاملاً حرفای دوستمون درسته
در کرل هم میتونی موارد فوق را با ابزارهای دیگه انجام بدی این در صورتی هستش که کار شما آبجکت زیاد نداشته باشه
در کرل هم ابزارهای هوشمند برای جداسازی بعضی قسمت های محصور در بین خطوط وجود داره
البته باید اذعان کرد Lasso Tools در فتوشاپ این کار رو راحت تر انجام میده

بالا