آموزش vray از ابتدا تا انتها

w13rasol

New Member
از همه در این پیست کمک می خوام تمامی اعضا منو در این پیست کمک کنید

به علت پراكندگي مطالب در مورد ويري من اين پست رو ايجاد كردم لطف كنيد در اينحا مفصل در باره ويري مطلب بزاريد :1- ويري چيست ؟
2- از كجا دانلودش كنيم ؟
3- چه طوري نصب كنيم ؟
4- از كجا بفهميم نصب شده است ؟
5-آموزش ويري براي مبتدي ها
6- آموزش ويي براي حرفه اي ها
7 نمونه كارها با ويري
8- مشكلات با ويري
لطف كنيد دراين پيست اين مراحل رو رعايت كنيد تا ديگر عزيزان هم از اين مطالب استفاده كنند مي دونم كه بيشتر اين مطالب در سايت است
اگر مي تونيد لينك هر كدام اين مطالب رو در اين پيست قرار دهيد

از اينجا تمام متريال هاي ويري رو دانلود كنيد
http://www.forum.majidonline.com/showthread.php?t=75292

البته من تمامشو براي تردي مكس رو دانلود كرم همش كار مي كنه
لينك هاش درسته

آخرین ویرایش:

ali_tavanaie

Well-Known Member
1- اگر اشتباه نکنم vray یک موتور رندر هست که بر پایه تابش نور (فوتون) و اعمال تغییرات در زاویه ، رنگ ، انتشار و شدت اون کار می کنه که بر اساس الگوریتم ریاضی که داره این مقادیر رو بدست میاره و پس از چندین انعکاس (یا عبور از جسم) (bounce( که توسط کاربر تعیین شده نور تابیده شده به هر پیکسل رو اندازه می گیره- سپس اون رنگ ها رو توسط تکنیک antialiasing نرم می کنه تا تصویر واقعی تر به نظر برسه .
مزیت vray و mental ray بر scanline اینه که همه چیز بر اساس واقعیت حرکت نور اعمال میشه و در نتیجه رندر واقعی تر جلوه می کنه.

2- لینک داونلود آخرین ورژن

3- برای ورژن 1.5 اول باید فایل فشرده رو باز کنی
بعد فایل exe مربوطه رو اجرا کنی و وقتی به گزینه workstation (full) رسیدی اون رو انتخاب کنی در مرحله بعد مسیر فولدر 3dsmax و pluginds و یک فولدر هم برای خود برنامه رو بدی رو بدی - در قسمت بعد local رو انتخاب می کنی - در مرحله بعد تیک install wibu رو بر میداری و بعد تا آخر میری
بعد از اینکه فایل ها کپی شد باید فولدر crack رو باز کنی و فایل vray2009.dll رو در فولدر مکس و فایل vrender2009.dlr رو در فولدر plugins بریزی و overwrite کنی

4- برای اینکه مطمئن شی نصب شده باید بری توی render setup مکس و در پایین tab ِ common و assign renderer کنار production اون مربعی که سه نقطه داره رو بزنی ، اگر vray رو دیدی یعنی میتونی انتخابش کنی و نصب شده.

5- مقاله ترجمه شده توسط شرلوک هولمز

آخرین ویرایش:

w13rasol

New Member
1- اگر اشتباه نکنم vray یک موتور رندر هست که بر پایه تابش نور (فوتون) و اعمال تغییرات در زاویه ، رنگ ، انتشار و شدت اون کار می کنه که بر اساس الگوریتم ریاضی که داره این مقادیر رو بدست میاره و پس از چندین انعکاس (یا عبور از جسم) (bounce( که توسط کاربر تعیین شده نور تابیده شده به هر پیکسل رو اندازه می گیره- سپس اون رنگ ها رو توسط تکنیک antialiasing نرم می کنه تا تصویر واقعی تر به نظر برسه .
مزیت vray و mental ray بر scanline اینه که همه چیز بر اساس واقعیت حرکت نور اعمال میشه و در نتیجه رندر واقعی تر جلوه می کنه.

2- لینک داونلود آخرین ورژن

3- برای ورژن 1.5 اول باید فایل فشرده رو باز کنی
بعد فایل exe مربوطه رو اجرا کنی و وقتی به گزینه workstation (full) رسیدی اون رو انتخاب کنی در مرحله بعد مسیر فولدر 3dsmax و pluginds و یک فولدر هم برای خود برنامه رو بدی رو بدی - در قسمت بعد local رو انتخاب می کنی - در مرحله بعد تیک install wibu رو بر میداری و بعد تا آخر میری
بعد از اینکه فایل ها کپی شد باید فولدر crack رو باز کنی و فایل vray2009.dll رو در فولدر مکس و فایل vrender2009.dlr رو در فولدر plugins بریزی و overwrite کنی

4- برای اینکه مطمئن شی نصب شده باید بری توی render setup مکس و در پایین tab ِ common و assign renderer کنار production اون مربعی که سه نقطه داره رو بزنی ، اگر vray رو دیدی یعنی میتونی انتخابش کنی و نصب شده.

5- مقاله ترجمه شده توسط شرلوک هولمز

شرلوک هولمز عزيز مرسي از اينكه در اين پيست مطلب گذاشتي

w13rasol

New Member
شرلوک هولمز عزيز مرسي از اينكه در اين پيست مطلب گذاشتي

سلام من تمام اين لينك هار و دانلود كردم ولي نمي دونم چه طوري نصب كنم اگه ميشه نصب ويري رو با تمام جزئيات برام بزاريد يا لينك اونو اگر هست ،برام بزاريد لطف كنيد مرحله به مرحله توضيح بديد اگر با عكس باشه عاليه ، هر چه قدر سعي كردم ويري و نصب كنم و ازش استفاده كنم نشد هنگامي كه نصبش هم كردم توي متريال ها ، نتونستم ازش استفاده كنم اگه ميشه بعد از نصب ويري يكي از مترال ها رو به عنوان مثال ، مرحله به مرحله ، چگونگي استفاده از اون رو با عكس بزاريد

Alireza MH

Member
عیده همه مبارک!

ببین بعضی از وی ری ها مدل کرک کردنشون با بقیه فرق داره. اگه از خوده سایت وی ری گرفتی حتما روش نصبش رو هم جایی گفته، در هر صورت تو پیوست یه فایل Rar هست که پله به پله با عکس نشون داده ، البته پیشنهاد میکنم از همین سایت آخرین ورژن وی ری رو دانلود کن و روش نصبش هم اون یکی عکس هستش.

موفق باشی

پیوست ها

• 24q2skl.jpg.png
    24q2skl.jpg.png
    20.5 کیلوبایت · بازدیدها: 194
  • Help.rar
    472.7 کیلوبایت · بازدیدها: 554

w13rasol

New Member
عیده همه مبارک!

ببین بعضی از وی ری ها مدل کرک کردنشون با بقیه فرق داره. اگه از خوده سایت وی ری گرفتی حتما روش نصبش رو هم جایی گفته، در هر صورت تو پیوست یه فایل rar هست که پله به پله با عکس نشون داده ، البته پیشنهاد میکنم از همین سایت آخرین ورژن وی ری رو دانلود کن و روش نصبش هم اون یکی عکس هستش.

موفق باشی

عید شما هم مبارک
مرسی از کمک ، این آموزش وبری برای تری دی مکس 64 بیتی است اگه میشه من لینک ویری 32 بیتی و کرکش رومی خوام
مرسی

yaiiaj

کاربر VIP
به علت پراكندگي مطالب در مورد ويري من اين پست رو ايجاد كردم لطف كنيد در اينحا مفصل در باره ويري مطلب بزاريد :1- ويري چيست ؟

2- از كجا دانلودش كنيم ؟
3- چه طوري نصب كنيم ؟
4- از كجا بفهميم نصب شده است ؟
5-آموزش ويري براي مبتدي ها
6- آموزش ويي براي حرفه اي ها
7 نمونه كارها با ويري
8- مشكلات با ويري
لطف كنيد دراين پيست اين مراحل رو رعايت كنيد تا ديگر عزيزان هم از اين مطالب استفاده كنند مي دونم كه بيشتر اين مطالب در سايت است
اگر مي تونيد لينك هر كدام اين مطالب رو در اين پيست قرار دهيد

از اينجا تمام متريال هاي ويري رو دانلود كنيد
http://www.forum.majidonline.com/showthread.php?t=75292

البته من تمامشو براي تردي مكس رو دانلود كرم همش كار مي كنه
لينك هاش درسته

سلام و سال نو مبارک آقا واقعا کار بزرگی کردی دمت خیلی گرم.اما راستش من هیچ کدومو نتونستم دانلود کنم rapid share همش ERROR داد.حالا چرا نمیدونم.به هرحال خیلی ممنون

choori

New Member
سلام به همگی.اگه یکی پیدا بشه و یه آموزش از وی ری برای نرم افزار اسکچاپ بزاره به هموطنش لطف بزرگی کرده.اصلا ما به یه راهنمایی ساده هم راضیم به خدا. :-?

architect7551

New Member
sبا سلام من مشمل پیدا کردم در مکس .نه میتونم خط تو کار بندازم نه box تریال هم دادم به کارم اصلام نه می تونم شکل سه بعدی ایجاد کنم نه شکل 2 بعدی.تو نمای top هم حجمم گم شده هر چی کلید z می زنم شکلم بر نمی گرده .لطفا کمک کنین.

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
با سلام.
1 - برای هر موضوع که میخواین باید یک تایپیک جدید باز کنین و از آوردن تایپیک های قدیدمی به بالا خودداری فرمائین
2 - مشکل شما دقیق چیه؟ فکر کنم یه کاری از توی اتوکد انجام دادین .فایل اتوکد کثیف بوده.یعنی آبجکت ها توش پخش و پلا بودن.وقتی وارد مکس شدین اینطور شد!
توضیح درست جسابی بدین.عکس بگیرین بزارین.

rahanin

New Member
salam manamuzesh kamelesho daram be sorate pdf e va be zaban engelisie vali nemidunam che juri be dastet beresunam.:)

baroon3

Member
میشه یه آموزش ساده از VRAY بذارین؟
فقط می خوام کارایی که انجام بدم با vRAY رندر بگیرم چه گزینه هایی رو باید تنظیم کنم؟
خیلی حرفه ای نمیخوام...یهجورایی کار راه انداز..
ممنون میشم...

ali_118

کاربر VIP
میشه یه آموزش ساده از VRAY بذارین؟
فقط می خوام کارایی که انجام بدم با vRAY رندر بگیرم چه گزینه هایی رو باید تنظیم کنم؟
خیلی حرفه ای نمیخوام...یهجورایی کار راه انداز..
ممنون میشم...
برای رندر یه نمای اکستریور بگرد یه آموزش Vray Sun پیدا کن، از روی همون ست کن، چیز بدی نمیشه

تک تک پارامتر های رندر به تمام شرایط نور، متریال، زاویه و تنظیمات دوربین بستگی داره؛ اینکه مقدار هر پارامتر چقدر باید باشه چیزیه که تنها از روی تجربه و با تمرین زیاد به دست میاد.
سوالتونم دقیقا مثل این میمونه که " من دلم درد میکنه چی بخورم؟"

- چی میخوای رندر بگیری حالا ؟
39.gif

baroon3

Member
اوکی دوستان
من چند تا فضا ( فضای پارک، خیابان، اتاق،..) و ماشین و ... مدلسازی کردم، متریال و نورپردازی هاش رو هم انجام دادم... فقط می خواهم واسه این که یه خروجث با کیفیت داشته باشیم می خوام با vray خروجی ها رو بگیرم...
الان نمیدونم واسه یه رندر چه تنظیماتی رو باید انجام بدم؟؟؟
کتاب vray خریدم اما خیلی ریز توضیح داده و منم متاسفانه وقت نداشتم بخونم.... ممنون میشم شما دوستان راهنمایییم کنید....

ali_tavanaie

Well-Known Member
اوکی دوستان
من چند تا فضا ( فضای پارک، خیابان، اتاق،..) و ماشین و ... مدلسازی کردم، متریال و نورپردازی هاش رو هم انجام دادم... فقط می خواهم واسه این که یه خروجث با کیفیت داشته باشیم می خوام با vray خروجی ها رو بگیرم...
الان نمیدونم واسه یه رندر چه تنظیماتی رو باید انجام بدم؟؟؟
کتاب vray خریدم اما خیلی ریز توضیح داده و منم متاسفانه وقت نداشتم بخونم.... ممنون میشم شما دوستان راهنمایییم کنید....
موتور رندر قبل شما چی بوده؟
چه ورژنی از وی ری و مکس رو استفاده می کنید؟
اینا رو می پرسم تا بگم متریال هاتون رو چجوری باید عوض کنید.
غیر از متریال ، راحت ترین روش کار با وی ری اینه که gi رو روشن کنید ، اولی روی light cathce دومی روی iraddiance اگر هم می خواید ببینید چه کار می کنه اون تیک های show رو تو همون صفحه علامت بزنید.ما بقی تنظیمات مربوط می شه به افزایش کیفیت ، با همین تنظیمات که گفتم فکر می کنم کار شما راه بیفته
اگر مشکلی هم بود عکس بگذارید تا برطرف بشه.

جدیدترین ارسال ها

بالا