آموزش photoshop CS2

hrhajiali

New Member
سلام به دوستان عزيز :
من يك سرور آموزشي دارم كه فعلا مشتمل بر حدود 680 گيگ آموزش نرم افزارهاي گرافيك 3 بعدي و 2 بعدي هست.در صورت تمايل براي ديدن ليست آنها چنانچه با Hotline Client آشنايي داريد ؛ميتوانيد به سايت http://www.tracker-tracker.com مراجعه كرده و در قسمت Hotline سپس Server Search به جستجوي نام سرور من كه اينه : 3D Super Power بپردازيد و بعد از گرفتن IP با پرت 5500 توسط نرم افزار Hotline Client كه از اينجا ميتونيد دانلود كنيد
http://hotline.tracker-tracker.com/...hp?ct=downloads
سپس ميتوانيد با User Name : guest و بدون پسورد به سرور من وصل شده و ليست CDهاي آموزشي موجود را مشاهده كنيد.
در غير اين صورت به اي-ميل [email protected] پيغام گذاشته تا ليست آموزش نرم افزار مورد نظر شما را برايتان ارسال دارم.

با تشكر
3D Super Power

ye_mojud

Member
سلام دوست عزيز مرسي از معرفي سرور و ليست سي دي هاي اموزشي تون . من به سرور شما وصل شدم و ليست سي دي ها رو ديدم ولي در قسمت مشخصات سرور شما در مقابل گزينه Capabilities نوشته شده :
Guests can login not download
نرم افزار Hotline Client 1.8.5 رو هم دونلود كردم ولي نميدونم چطوري به سرور شما وصل بشم و ديگه اينكه ايا امكان دونلود هم داريم يا فقط بايد ليست سي دي ها رو ببينيم و دلمون اب بشه اگه ميشه يه مقدار درباره نحوه تنظيمات برنامه Hotline Client 1.8.5 براي كانكت شدن به سرور توضيح بده كه چه طوري بايد اطلاعات مربوطه مثل سرور و اي پي و يوزر و پاسسورد رو وارد كنيم و اين جور چيزا مرسي منتظر هستم .

عزيز جون اين آموزش فوتوشاپ 9 كو ؟ميشه يه آدرس سرراست بهم بدي ممنون ميشم :)

FashisT

Active Member
این سرور شما اجازه دانلود میده یا نه؟
اگه این آموزشهارو بخوایم باید شما رو ببینیم؟
169.gif

فعلا
13.gif

hrhajiali

New Member
سلام دوباره :
سرور من اجازه دانلود ميده و ولي نه free :wink:
قيمتام تو قسمت مايا هست اينجا هم ميزارم :

تا 10 گيگ 15 يورو
تا 50 گيگ 65 يورو
تا 100 گيگ 100 يورو
تا 200 گيگ 180 يورو
بيشتر از 200 گيگ توافقي

خدايش قيمتام با هيچ سرور يا FTP ديگه اي قابل مقايسه نيست .تو همين HotLine يه يارو چينيه Account زماني گذاشته 1 ماهه 100 دلار 6 ماهه 300 دلار و 1 ساله 500 دلار .ولي با شرايط من همه به طور يكسان از Account شون بهره مي برن چه اونكه DialUP Connection داره چه اونكه Sat Connection .

يا علي
3D Super Power

amirhomayoun

Active Member
نميخوام مزاحم كسب و كار دوستان بشم! ولي بهتر نبود تو قسمت مربوط به معرفي سايت ميذاشتينش؟نه بخش آموزش فوتوشاپ. من كه چيزي در مورد فوتوشاپ ياد نگرفتم!

جدیدترین ارسال ها

بالا