سلام دوستان کسی آموزش فارسی Mel داره ؟
Masoud' Member Aug 4, 2012 #2 سلام دوست عزیز من تمام آموزشهای مل رو دارم کجا برات آپ کنم؟ آخرین ویرایش: Aug 4, 2012
CG-Student Member Aug 4, 2012 #3 Masoud' گفت: سلام دوست عزیز من تمام آموزشهای مل رو دارم کجا برات آپ کنم؟ کلیک کنید تا باز شود... آموزش های فارسی را دارید ؟
Masoud' گفت: سلام دوست عزیز من تمام آموزشهای مل رو دارم کجا برات آپ کنم؟ کلیک کنید تا باز شود... آموزش های فارسی را دارید ؟
davoodice Well-Known Member Aug 4, 2012 #4 Alirezamf.13 گفت: سلام دوستان کسی آموزش فارسی Mel داره ؟ کلیک کنید تا باز شود... نگرد نیست خودت باید آستین بالا بزنی
Alirezamf.13 گفت: سلام دوستان کسی آموزش فارسی Mel داره ؟ کلیک کنید تا باز شود... نگرد نیست خودت باید آستین بالا بزنی
Masoud' Member Aug 5, 2012 #5 آموزش مل به زبان فارسی دارم نیازی به آستین بالا زدن نیست.... دوست عزیز کجا برات کنم.؟
rainbmaya Active Member Aug 5, 2012 #6 آقا تو مدیا فایر یا پرشین گیگ یا سایت ایرانی که بشه راحت دانلود کرد. فقط قربون دستت خیلی نیازه زودتر زحمتشو بکش دستت طلا منتظریما.
آقا تو مدیا فایر یا پرشین گیگ یا سایت ایرانی که بشه راحت دانلود کرد. فقط قربون دستت خیلی نیازه زودتر زحمتشو بکش دستت طلا منتظریما.
A amin.akmali Member Aug 8, 2012 #7 اگه آپ کرده بذار تا ما هم استفاده کنیم ... 10مت گرم. منم نیاز دارم.
rainbmaya Active Member Aug 9, 2012 #9 آقا واقعا آموزش فارسی داشتی یه همینجوری یه چیزی گفتی؟!؟!؟!؟! اگه داری آپ کن دیگه . منتظریما.