مزایای لاراول
اگر شما یک توسعه دهنده وب هستید و دوست دارید با استفاده از زبان PHP کدنویسی کنید، این فریم ورک برای شما مناسب است.
- Laravel بهترین چارچوب PHP با تعداد زیادی از ابزارهای مختلف است.
- ویژگی اصلی لاراول این است که یادگیری آن آسان است. مستندات کاربر کامل است و در سادهترین شکل آن است. درک آن نیز به اندازه کافی مناسب است.
- لاراول یک ساختار کنترلکننده MVC یا Model View را فراهم میکند. ساختار آن از هر نوع فرم معماری که در آن تمام کدهای PHP و همچنین کد HTML در یک جا نوشته میشوند، جلوگیری میکند.
- پشتیبانی از ORM یا Object Relation Mapping : این سرویس دیگری است که به منظور خودکارسازی و انتزاعبخشی مدل ارائه میشود. موتور ORM ایجاد هر نوع بانک اطلاعاتی رابطهای را آسان میکند.
- مدیریت صف: لاراول یک فرایند عالی برای چکیدهسازی کارهای غیرضروری و قرار گرفتن آنها در پشت صحنه را فراهم میکند و باعث میشود زمان پاسخ به کاربر بسیار سریعتر شود.
- Laravel پشتیبانی داخلی را برای برنامه Redis ارائه میدهد.
- لاراول راهی ساده برای هر نوع تزریق وابستگی فراهم می کند. این یک محیط آزمایش آسان را ارایه میدهد و همچنین میتواند برای بارگذاری وابستگیها خودکار شود.
- Bundles and Composer تعدادی بسته نرم افزاری را برای سیستم ماژولار و همچنین وابستگیهای آن فراهم میکند. مدولار بودن همراه با استفاده مجدد از کد بدون دردسر زیاد باعث می شود برنامههای وب سریع اجرا شوند.
- Laravel الزامات برنامههای اصلی وب را برآورده میکند.
معایب لاراول
- Laravel یک چارچوب سبک وزن است، بنابراین در مقایسه با Django و Ruby از پشتیبانی داخلی کمتری برخوردار است. این مشکل با ادغام ابزارهای خارجی قابل حل است اما برای وبسایتهای بزرگ یا سفارشی، کارها میتوانند خستهکننده و پیچیده شوند.
- همه پرونده های اصلی لاراول در فضای نام Larara قرار دارند در حالی که پروندههای اصلی دیگر از فضای نام اصلی (\) استفاده نمیکنند. این میتواند توسعهی کلاسهای طولانی را کمی سختتر کند. این یک مساله بزرگ نیست و بسیاری از توسعهدهندگان نگران این موضوع نخواهند بود.
- Laravel به عنوان یک چارچوب جدید، به اندازه بسیاری از چارچوب های دیگر بالغ نیست.
- توسعه دهندگان آماتور هنگام گسترش کدها و کلاسها با مشکلاتی روبرو میشوند.
- برای سیستمهای قدیمی، مهاجرت به لاراول کار سادهای نیست.
- بسیاری از روش های موجود در روند مسیریابی معکوس پیچیده هستند.
بهترین فریمورک های php
بیشتر برنامه نویسان از فریمورک ها به دلیل ساختار استانداردی که دارند از آن استفاده می کنند. اما در این میان هر زبانی فریمورک های متنوعی دارد. و انتخاب آن به دلخواه توسعه دهنده است که از کدام استفاده کند. هر فریمورکی معایب و مزایای به خصوصی دارد. امروزه برنامه نویسان php بیشتر از laravel ، codeigniter و symphony استفاده می کنند. در زیر فریمورک های زبان برنامه نویسی php نام برده شده اند.
- Laravel
- Symphony
- Codeigniter
- Yii
- cakePHP
- Phalcon
- Zend
- Drupal
- fuelPHP
- PHPixie
مقایسه لاراول با دیگر فریمورک های php
مقایسه لاراول و سیمفونی (Symfony)
سازماندهی کد
Symfony اجزای قابل استفاده مجدد و ماژولار بودن بهتری ارائه داده است. در حالی که همهی این چهارچوبها از معماری MVC برای توسعه برنامههای وب استفاده میکنند. چارچوب Symfony برای برنامههای پیچیده بهتر است و میتواند در یک پروژه از اکثر مؤلفهها به صورت ماژولار استفاده کند.
عملکرد و مقیاس پذیری
متوسط زمان بارگذاری برای وب سایت با لاراول ۶۰ میلی ثانیه است در حالی که Symfony نزدیک به 250 میلی ثانیه زمان میبرد. در مجموع سرعت لاراول بالاتر از سیمفونی است.
مستندات و یادگیری
لاراول بیشتر از Symfony دارای آموزش و منابع یادگیری و فیلم است. Laracast تمام جزئیات مربوط به چارچوب Laravel را پوشش داده است.
مقایسه لاراول و Yii
موتور قالب
Yii ساختار دایرکتوری بسیار سادهای نسبت به Symfony دارد ، بنابراین مقایسه با ساختار دایرکتوری Laravel و Yii بسیار ساده شده است. هیچ موتور قالب پیش فرض برای Yii وجود ندارد و لاراول موتور قالب خاص خود را دارد.
مهاجرت پلتفرم
هر دو این چهارچوبها دارای سیستم مهاجرت مناسب هستند. لاراول روش تست موثرتری نسبت به Yii دارد.
مستندات
برای Yii مستندات قوی در دسترس نیست اما با این حال اطلاعات دربارهی Yii کاملاً خوب و سازمان یافته است.