لطفا آموزش این دیزاینو هم بذارین:cry:
navidba Well-Known Member Oct 29, 2007 #2 چی چی ؟ in design چی چی هست؟ اگه برنامه جداگانه ای هست برو تو قسمت پیشنهادات ... اگه هم که مربوط به فتوشاپه ... تو قسمت سوالات و درخاست ها بگو.
چی چی ؟ in design چی چی هست؟ اگه برنامه جداگانه ای هست برو تو قسمت پیشنهادات ... اگه هم که مربوط به فتوشاپه ... تو قسمت سوالات و درخاست ها بگو.
AhadGD Well-Known Member Oct 29, 2007 #3 دوست من راهو اشتباهي اومدي بپيچ به چپ....البته ببخشيدا خيلي عذر ميخوام.
GFX Master مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه Oct 30, 2007 #4 آقاي ahmadfani خواهشا يكمي بيشتر دقت كنيد. انجمن اينديزاين هم داريم. سوالاتتون رو بايد اونجا مطرح كنيد. انتقال - سارا
آقاي ahmadfani خواهشا يكمي بيشتر دقت كنيد. انجمن اينديزاين هم داريم. سوالاتتون رو بايد اونجا مطرح كنيد. انتقال - سارا
ahmadfani Active Member Oct 31, 2007 #5 ببخشین باور کن اعصابم کلی به هم ریخته اصلا کسی به سوالات من جواب نمیده! اینجوریه که پسرا سرشکسته میشن میرن دستشویی سیگار میکشن دیگه
ببخشین باور کن اعصابم کلی به هم ریخته اصلا کسی به سوالات من جواب نمیده! اینجوریه که پسرا سرشکسته میشن میرن دستشویی سیگار میکشن دیگه