آموزش encode با zend guard

jhoseini

Member
Warning: phpinfo() has been disabled for security reasons in /home/cybers/public_html/info.php on line 1
اینطور که بنظر میاد سرور شما هـــــــمــــــــه function ها رو برای امنیت هرچه تمامتر بسته
200.gif

والا اینطور که مشخص نمیشه مشکل چیه، phpinfo رو هاست شما بستس

parservers

Member
از دوستان عزيز کسي کرک Zeng Guard ورژن 5.0.1 رو داره ؟؟ ممنون ميشم اگر بزاريد ...

ali-k

Member
من هم موافق هستم !

بعید می دانم ،اما چشم !
مشکل از سرور نیست مشکل از طرف شماست :) پیغام خصوصی بزار بگم چرا این مشکل را داری :)
من که از روز اول عمر این زند گارد باهاش کار کردم تمام زندگی نامه اش را میدونم ازش نا امید شدم دیگه یه دل خوش کنی شده :) نمیدونم چرا هنوز ازش استفاده میکنم :) کلا یه راه بهتری باید پیدا بشه ! اینجوری دیگه اسکریپت نوشتن بی معنیه :) سریع دزدیده میشه ...

nakhlaks

New Member
Unlimited License

Zend Guard رو براي كار باهاش بايد License بخري
و اين License رو نمي توني از ايران بخري .
چون ايران در تحريم هستش .
اگر Zend Guard رو با License بخواهي
من كل نرم افزار رو با Unlimited License بهت مي دم
البته در مورد قيمت فقط پيام خصوصي بديد .

age lotf koni va Unlimited License ro barayam ersal koni azet mamnon misham, dar morde gheymat ham dar khemateton hastam.

آخرین ویرایش:

saidshp

Member
سلام
یه چند تا سوال داشتم
1- encode کردن با نسخه اورجینال با کرک فرقی داره یعنی کارایی شون.
2- اگر کسی که zend guard نسخه اصلی رو بخره ایا می تون update کنه یعنی اینکه اگر ورژن 4 هست به 5 update کنه در واقع منظورم اینه که چون الگوریتم رمز لو میره با اپدیت کردن الگوریتم رمز نگاریش هم به روز بشه چون اگر این امکان رو نداشته باشه چند صد هزار تومان پول رو از دست میدیم بعد از یه مدت کوتاهی.

با تشکر از شما

parservers

Member
سلام
یه چند تا سوال داشتم
1- encode کردن با نسخه اورجینال با کرک فرقی داره یعنی کارایی شون.
2- اگر کسی که zend guard نسخه اصلی رو بخره ایا می تون update کنه یعنی اینکه اگر ورژن 4 هست به 5 update کنه در واقع منظورم اینه که چون الگوریتم رمز لو میره با اپدیت کردن الگوریتم رمز نگاریش هم به روز بشه چون اگر این امکان رو نداشته باشه چند صد هزار تومان پول رو از دست میدیم بعد از یه مدت کوتاهی.

با تشکر از شما

زياد تلاش براي انجام اين کار و آپديت و يا تهيه ورژن 5 زند گارد نکنيد چون زند گارد 5 خيلي ساده تر از ورژن 4 و به قول معروف مثل آب خوردن دکد ميشه !!! 100 %

jhoseini

Member
آره، خود من گشتم دنبال کرد encoder5 ، اما decoder5 رو پیدا کردم، به عبارتی decoder 5 زودتر از encoder5 در اومد :sad:

saidshp

Member
سلام
با تشکر ازشما.
اقا همین vbultin مگه زند نشده اگر اینطوره دکد کردن
ioncub چطوره چیزه دیگه هم بود درست نمی دونم مثل اینکه source guardian

parservers

Member
سلام
با تشکر ازشما.
اقا همین vbultin مگه زند نشده اگر اینطوره دکد کردن
ioncub چطوره چیزه دیگه هم بود درست نمی دونم مثل اینکه source guardian

قابل توجه دوستان ، Zend Guard و ioncub Encoder همه دکد ميشوند بسيار ساده . هيچ کدام از اين روشها محافظ 100 % سورس ما نيستند .

Cyber-DL

Member
یعنی با این توصیف زند گارد 4 بهتر از 5 است ؟!؟؟؟؟/؟

اگه اینا Decode می شوند ! برنامه دیگه ای نیست که Decode نشه !؟؟

jhoseini

Member
دیگه نمیشه با این شیوه کار کرد : (
باید طوری برنامه نوشت که ارزشها به script ختم نشه، به support ختم شه

mn3250

New Member
دوستان کرک یا فایل لایسنس برای نسخه 5.0.1 یا 5.0.0 ندارید؟

Artas

Member
jhoseini جان ممنون... منظورم اينه كه نسخه 4 بهتره يا 5 ؟

كرك نسخه 5 رو مي خواستم (5 رو دانلود كردم 52 مگ !)

saidshp

Member
سلام
یه سئوال داشتم
میخواستم بدونم وقتی یه برنامه رو dezend میکنن برنامه کامل برمیگرده به صورت اپن سورس یا اینکه فقط میشه ازش استفاده کردمنظورم برداشتن لایسنس هست
ممنون

jhoseini

Member
open source میده، منتها نه دقیقاً همون رو، دندانه گزاری ها فرق میکنه، چون خودش به کد تبدیل میکنه

جدیدترین ارسال ها

بالا