آموزش encode با zend guard

4bagh

Member
سلام يه نفر آموزش encode با zend guard رو بده ! كه چجوري كد كنيم ؛ خواهشا كامل باشه

4bagh

Member
يعني zend guard اوپن سورس نيست ؟! ولي خيلي خوبه كه جلوي اوپن بودن كدها رو ميگيره .

amir01

Well-Known Member
آقای 4bagh اینو بگم که اصلا Zend Guard اسکریپت نیست که اوپن سورس باشه! یه نرم افزار تحت ویندوزه که صفحات رو بهش میدی بعد برات کدشون میکنه! همین....

siavashmusic

Active Member
لاینسس در پروژه ها

یه سری موارد رو سر فصل وار میگم اینقدر دنبال لقه آماده نباشید یه مقدار دنبالش بگردید

وقتی نرم افزار رو باز میکنید یه سری تنظیمات داره که که باید انجامش بدید من این آموزش رو میزارم به حساب اینکه با موارد ابتدایی پروژه آشنایی دارید چون غیر از این هم اگه باشه اصلا بدرد شما نمیخوره

به قسمت security بروید و در قسمت license enforcment support یک اسم برای پروژه خودتون انتخاب کنیدسعی کنید یه اسم مرتبط باشه چون این اسم کاربردش بعدا مشخص میشه پس فراموشش نکنید :lol:

اگه گزینه license file restriction را انتخاب کنید اسکریپت شما بدون فایل لیسانس کار نمیکنه
اگه گزینه license API restriction را انتخاب کنید اسکریپت بدون فایل لیسانس هم کار میکنه اما باید فایل لیسانس را داخل برنامه Load کنید و ازش استفاده کنید
بطور مثال نسخه دمو کار کنه و اگر فایل لیسانس بود بصورت کامل با تمام امکانات کار کند.

حالا دکمه انکد رو بزندی تا پروژه کد بشه حالا در بالا زند کنار گزینه Encoding یک گزینه وجود دارد به اسم Licesnsing
وارد این قسمت بشوید

- در اولین قسمت دقیقا اسم product name را بزنید که زمان انکود کردن وارد کنید.
- در دومین قسمت یک گزینه به اسم additional license information وجود دارد شما در این قسمت می توانید با این فرمت پارامتر های خودتان را بزارید مثلا اسم برنامه نویس را بنویسید و یا متغییر هایی بزارید که باهاش محدودیت ایجاد کنید فرمتش به این صورت هست:
name=value
مثلا: domain=majidOnline.com

خب حالا این به چه دردی میخوره ؟ هر چیزی که شما در این فایل لیسانس بنویسید غیر قابل تغییر خواهد بود و کاملا قابل استناد هست مثلا وقتی من اون بالا زدم دامین = majidonline.com میتونم توی برنامه ام چک کنم اگر دامین مساوی همین مقدار majidonline.com بود کار کنه و اگر نبود نزاره روی دامین دیگه ای از اسکریپتم استفاده کنن

گزینه های دیگه برای تولید فایل لیسانس وجود داره مثل :
limit to ip اسکریپت شما را محدود به ip خاص میکنه و فقط روی سرور هایی با همین ip کار خواهد کرد
license expire به شما امکان میده مثلا سر یک تاریخ خاص اسکریپت از کار بیوفته یا تا یک تاریخ خاص فقط کار کنه بدرد فروش نسخه تست و نسخه نمایشی مثلا یکماه میخوره
limit to concurrect user این محدودیت رو اعمال میکنه که بصورت همزمان چند نفر از اسکریپت شما بتوانن استفاده کنند یعنی کاربران انلاین چند نفر باشه مثلا اگر بیشتر از 5 نفر شد کار نکنه

zend host id هم اسکریپت را روی یک دستگاه سرور خاص قفل میکنه ولی قبلش باید کد مخصوص اون دستگاه را با یک راه خیلی ساده تولید و بدست بیارید بعد داخل فایل لیسانس استفاده کنید.
خب حالا فایل را generate کنید و ذخیره کنید.
حالا اگر گزینه license file restriction را انتخاب کردید باید این فایل لیسانس تولید شده را بزارید داخل فولدری که مخصوص فایل های لیسانس هست آدرس این فولدر داخل تنظیمات php.ini هستش

اگر گزینه license API restriction را انتخاب کردید میتوانید فایل لیسانس را داخل برنامه با این تابع لود کنید

PHP:
zend_loader_install_license("file_path"); 
$lic_info = zend_loader_file_licensed();

چنانچه دنبال تنظیمات و اطلاعات بیشتر هستید فایل راهنمای برنامه رو مطالعه کنید خیلی کمک میکنه واقعا عالی هست
من خودم بالا 7 تا 8 پروژه رو همین طوری کنترل کردم ضمنا این آموزش کار دوست خوبم علی کریم ابادی هست

milads

Banned
Zend Guard رو براي كار باهاش بايد License بخري
و اين License رو نمي توني از ايران بخري .
چون ايران در تحريم هستش .
اگر Zend Guard رو با License بخواهي
من كل نرم افزار رو با Unlimited License بهت مي دم
البته در مورد قيمت فقط پيام خصوصي بديد .

siavashmusic

Active Member
چی رو Unlimited License میدی ؟!!!
یعنی کلیه نسخی که بعد از تاریخ خرید بیاد رو میدی؟

1p30

Member
از سایت زند بدون هیچ مشکلی با مشخصات
Buy both Zend Studio Professional + Zend Guard and save $495 - together only $799
و از لینک زیر
http://esales.element5.com/cart.html?&PRODUCT[300068911]=1&languageid=1&nolselection=1&currencies=USD&js=-1
بخرید و یا از سایت دانلود کنید(نیاز به عضویت دارد)

milads

Banned
خدمت شما عرض کنم که سفری که به اروپا داشتم . این نرم افزار رو به قیمت 509 یورو خریدم . با License به این معنی که در هر بار نصب بر روی Windows من License اختصاصی خودم رو دارم . این License به نام خودم ثبت شده یعنی میلاد سیف

nima_classic

New Member
سلام جناب سياوش .
ممنون ميشم چند تا سوال من رو جواب بديد :

من ميخوام به فايل اصلي برنامم لايسنس اضافه كنم
1- براي بارگزاري لايسنس در فايل ، اين 2 روشي كه Zend Guard داره ، هر دو نياز به اعمال تغيرات در php.ini داره ؟
منظورم :
license file restriction و license API restriction هست .

كدوم يك نياز به اعمال تغيرات نداره ؟

اگه نياز به تغيرات هست . بگيد چه طوري ؟ چه بايد اضافه بشه در php.ini ؟

والا من هاستينگ شده از يك كماني هستم و امكان تغيرات در فايل php.ini سرور نيست چون دسترسي بهش ندارم.

آبا راهي هست ؟

راهنمايي كنيد كه چه كار كنم.

ممنون

behzad_dc

Member
چگونگی ایجاد لایسنس

با سلام

آقا سیاوش عزیز اگر امکان داره سئوالات این دوستمون رو پاسخ بدید که ما هم خیلی با این قضیه مشکل داریم.

ممنون میشم

milads

Banned
دوسته من وقتی می خوای به برنامت License بدی .
به PHP.ini چی کار داری .
به این فایل ارتباط نداره .

behzad_dc

Member
چگونگی ایجاد لایسنس

دوست عزیز واقعا اگر نیازی به تنضیمات php.ini نیست اگر امکان داره مابقی مبحث رو توضیح بدید به صورت گام به گام.

ممنون

milads

Banned
کار کردن با zend guard کاره سختی نیست عزیز .
شما به صورت wizard که تو داخل خود نرم افزار هست می تونی استفاده کنی .
و به فایل ها license خود رو بدی .
و خروجی بگیری . راستی help نرم افزار هم هست .

jhoseini

Member
نمیدونم چرا این روزا همه میخان zend کنن هرچی دارن
164.gif

کد شما:
PHP:
<?php

// this is my source code ..
?>
تبدیل کنید به:
PHP:
<?php
if( 
  ($_SERVER["SERVER_ADDR"]!="216.246.28.202") or 
  ($_SERVER["SERVER_NAME"]!="www.domain.com") or
  (date("Ymd")>"20070923")
 )
{
   die("invalid license, <a href="http://www.maindomain.com">contactus</a>");
}

// this is my source code ..
?>

حالا زند کنید،اینطوری دیگه اسمی از zend هم نمیاد
10.gif

hidensoft

Member
آقای 4bagh اینو بگم که اصلا Zend Guard اسکریپت نیست که اوپن سورس باشه! یه نرم افزار تحت ویندوزه که صفحات رو بهش میدی بعد برات کدشون میکنه! همین....
تحت ویندوز ؟
Zend Guard 5.0

Windows x86
Linux x86
Mac OS X (zip)
Mac OS X (dmg)

Note: PHP 5 files that were encoded or obfuscated by Zend Guard 5.0 require Zend Optimizer 3.3 or higher in order to run. PHP files that were obfuscated using all the obfuscation options require the Zend Optimizer 3.0 in order to run.
http://www.zend.com/free_download/guard

و اين License رو نمي توني از ايران بخري .
چون ايران در تحريم هستش .

اگر واقعا قصد خرید دارید و بخاطر تحریم نمی تونید از سایتش بخرید من براتون تهیه می کنم .

خدمت شما عرض کنم که سفری که به اروپا داشتم . این نرم افزار رو به قیمت 509 یورو خریدم .
Zend Guard

Annual Subscription - $696 - Special Promotion for limited time only.
http://www.zend.com/store/software/zend_guard

من هرچی دو دوتا چهار تا می کنم می بینم نمی شه این قیمت بخری ولی اگه خریدی که خیلی خوب خریدی

با License به این معنی که در هر بار نصب بر روی Windows من License اختصاصی خودم رو دارم . این License به نام خودم ثبت شده یعنی میلاد سیف

یعنی به این صورت :
0609485947301c6b3b3f8.PNG

؟؟
مشکل که داره اگه بفهمن ایرانی هستید دیگه . . . .
والا نمی دونم برای خرید نرم افزار به چه صورت بر خورد می کنند. اما در مورد چیز های دیگه من هیچ مشکلی ندیدم.

آخرین ویرایش:

parsmizban

Member
سلام ازین نرم افزار کرک های زیادی هست در صورت استفاده از اون ها مشکلی پیش میاد؟

جدیدترین ارسال ها

بالا