لاینسس در پروژه ها
یه سری موارد رو سر فصل وار میگم اینقدر دنبال لقه آماده نباشید یه مقدار دنبالش بگردید
وقتی نرم افزار رو باز میکنید یه سری تنظیمات داره که که باید انجامش بدید من این آموزش رو میزارم به حساب اینکه با موارد ابتدایی پروژه آشنایی دارید چون غیر از این هم اگه باشه اصلا بدرد شما نمیخوره
به قسمت security بروید و در قسمت license enforcment support یک اسم برای پروژه خودتون انتخاب کنیدسعی کنید یه اسم مرتبط باشه چون این اسم کاربردش بعدا مشخص میشه پس فراموشش نکنید
اگه گزینه license file restriction را انتخاب کنید اسکریپت شما بدون فایل لیسانس کار نمیکنه
اگه گزینه license API restriction را انتخاب کنید اسکریپت بدون فایل لیسانس هم کار میکنه اما باید فایل لیسانس را داخل برنامه Load کنید و ازش استفاده کنید
بطور مثال نسخه دمو کار کنه و اگر فایل لیسانس بود بصورت کامل با تمام امکانات کار کند.
حالا دکمه انکد رو بزندی تا پروژه کد بشه حالا در بالا زند کنار گزینه Encoding یک گزینه وجود دارد به اسم Licesnsing
وارد این قسمت بشوید
- در اولین قسمت دقیقا اسم product name را بزنید که زمان انکود کردن وارد کنید.
- در دومین قسمت یک گزینه به اسم additional license information وجود دارد شما در این قسمت می توانید با این فرمت پارامتر های خودتان را بزارید مثلا اسم برنامه نویس را بنویسید و یا متغییر هایی بزارید که باهاش محدودیت ایجاد کنید فرمتش به این صورت هست:
name=value
مثلا: domain=majidOnline.com
خب حالا این به چه دردی میخوره ؟ هر چیزی که شما در این فایل لیسانس بنویسید غیر قابل تغییر خواهد بود و کاملا قابل استناد هست مثلا وقتی من اون بالا زدم دامین = majidonline.com میتونم توی برنامه ام چک کنم اگر دامین مساوی همین مقدار majidonline.com بود کار کنه و اگر نبود نزاره روی دامین دیگه ای از اسکریپتم استفاده کنن
گزینه های دیگه برای تولید فایل لیسانس وجود داره مثل :
limit to ip اسکریپت شما را محدود به ip خاص میکنه و فقط روی سرور هایی با همین ip کار خواهد کرد
license expire به شما امکان میده مثلا سر یک تاریخ خاص اسکریپت از کار بیوفته یا تا یک تاریخ خاص فقط کار کنه بدرد فروش نسخه تست و نسخه نمایشی مثلا یکماه میخوره
limit to concurrect user این محدودیت رو اعمال میکنه که بصورت همزمان چند نفر از اسکریپت شما بتوانن استفاده کنند یعنی کاربران انلاین چند نفر باشه مثلا اگر بیشتر از 5 نفر شد کار نکنه
zend host id هم اسکریپت را روی یک دستگاه سرور خاص قفل میکنه ولی قبلش باید کد مخصوص اون دستگاه را با یک راه خیلی ساده تولید و بدست بیارید بعد داخل فایل لیسانس استفاده کنید.
خب حالا فایل را generate کنید و ذخیره کنید.
حالا اگر گزینه license file restriction را انتخاب کردید باید این فایل لیسانس تولید شده را بزارید داخل فولدری که مخصوص فایل های لیسانس هست آدرس این فولدر داخل تنظیمات php.ini هستش
اگر گزینه license API restriction را انتخاب کردید میتوانید فایل لیسانس را داخل برنامه با این تابع لود کنید
PHP:
zend_loader_install_license("file_path");
$lic_info = zend_loader_file_licensed();
چنانچه دنبال تنظیمات و اطلاعات بیشتر هستید فایل راهنمای برنامه رو مطالعه کنید خیلی کمک میکنه واقعا عالی هست
من خودم بالا 7 تا 8 پروژه رو همین طوری کنترل کردم ضمنا این آموزش کار دوست خوبم علی کریم ابادی هست