آموزش config مودم SMC مخابرات

Roach

Well-Known Member
سلام دوستان.مودم من مدلش

smc 7901bra4

هستش.من الان از پارس آنلاین خدمات میگیرم.اما میخوام برم روی خط مخابرات.اون متصدی نصب مخابرات گفت اگر بلد باشی مودم و ip رو تنظیم کنی دیگه نصاب نمیاد.میخواستم بدونم چطوریه؟
ممنون میشم

Cisco

مدیر انجمن
سلام
مخابرات پشتیبانی درست و حسابی نداره . باید vci و vpi رو طبق تنظیمات مخابرات تنظیم کنی .
زیاد کار خاصی نداره فقط یکی باید تو مخابرات بهت این اطلاعات رو بده .
موفق باشی.

jmosawy

Member
سلام دوست عزیز.
همونطور دوستمون فرمودند، فقط یک vpi و vci رو بدونی، دیگه مشکلی نباید داشته باشی.

برای اینترنت مخابرات، مقدار vpi برابر با "1" هست و vci برابر با "32" هست.

اگر مشکلی بود، این مقدارها رو اختصاص بدید: Vpi = 0 و vci = 38

امیدوارم مشکلتون حل بشه.

Roach

Well-Known Member
اون طرف گفت من ip رو میگم تو بزن.این ip رو کجا بزنم؟
سلام دوست عزیز.
همونطور دوستمون فرمودند، فقط یک vpi و vci رو بدونی، دیگه مشکلی نباید داشته باشی.

برای اینترنت مخابرات، مقدار vpi برابر با "1" هست و vci برابر با "32" هست.

اگر مشکلی بود، این مقدارها رو اختصاص بدید: Vpi = 0 و vci = 38

امیدوارم مشکلتون حل بشه.

یعنی این رو بزنم خطم وصل میشه به پورت مخابرات؟

jmosawy

Member
با سلام،

بنده دقیق نمیدونم این داستان IP از چه قراره! من خودم وقتی که یک خط اضافی گرفتم و روش اینترنت مخابرات رو به قولی سفارش دادم، بعد از چند روز که یوزرنیم و پسور رو توی یک برگه خدمتتون میدن، وارد تنظیمات مودم رفتم، اون مقادیر VCI و VPI رو اعمال کردم، Username و Password رو هم زدم و براحتی Connect شدم.

حالا شما اگر مطمئنی که خط اینترنت برای شما فعال شده، ابتدا این کارهایی رو خدمتتون عرض کردم رو انجام بدید، ببینید چه اتفاقی خواهد افتاد. امیدوارم که مشکل حل بشه.

the_king

مدیرکل انجمن
اون طرف گفت من ip رو میگم تو بزن.این ip رو کجا بزنم؟

یعنی این رو بزنم خطم وصل میشه به پورت مخابرات؟

اگر منظورش آدرس 192.168.1.1 بود برای تنظیم کردن مودم بهش نیاز دارید.

این تاپیک رو ببینید : ساختن کانکشن adsl در ویندوز 7

معمولا تنظیم کردن مودم کفایت می کنه و نیازی به تنظیم IP در ویندوز نیست و حالت Automatic مناسبه.
اما اگر لازم شد IP رو تنظیم کنید، در منوی Start گزینه Control Panel را انتخاب کرده و باز کنید. در بخش
Network and Internet گزینه Network and Sharing Center را انتخاب کنید. روی لینک Local Area Connection کلیک کنید.
در لیست connection ها گزینه Internet Protocol Version 4 را انتخاب کرده و روی دکمه Properties کلیک کنید.
تنظیمات IP اونجا است که معمولا روی حالت Automatic بدون مشکل جواب میده.

جدیدترین ارسال ها

بالا