سلام یه مایا 2011 از نسخه 32 بیت نصب کردم.نسخش trial هستش. لطف کنید کمکم کنید تا اکتیوش کنم:oops:
L LG2011 Member May 24, 2011 #1 سلام یه مایا 2011 از نسخه 32 بیت نصب کردم.نسخش trial هستش. لطف کنید کمکم کنید تا اکتیوش کنم
hamid_iranmann Member May 24, 2011 #2 تو ضمیمه گذاشتم یه notepad توش هست که کامل توضیح داده از مرحله ی نصبش به بعد را بخون پیوست ها Crack.rar 77.7 کیلوبایت · بازدیدها: 32
N nimaa14 New Member Jun 16, 2011 #4 active maya با سلام و خسته نباشید خدمت شما من روشی رو که در Notepad گفته بود رو انجام دادم ولی متاسفانه active نشد اگر امکان داره توضیح بدید ممنون از لطف شما.
active maya با سلام و خسته نباشید خدمت شما من روشی رو که در Notepad گفته بود رو انجام دادم ولی متاسفانه active نشد اگر امکان داره توضیح بدید ممنون از لطف شما.
L LG2011 Member Jun 17, 2011 #5 سلام .وقتی مایا رو باز می کنید،ازتون اکتیویت می خواد،روی دکمه activate کلیک کنید.از قسمتی که تیک زدن میخواد،تیک دوم رو انتخاب کنید. سپس kegen رو باز کنید و mem patch رو انتخاب کنید و بعدش مراحل بعدی رو انجام بدید.(کپی کردن request...)
سلام .وقتی مایا رو باز می کنید،ازتون اکتیویت می خواد،روی دکمه activate کلیک کنید.از قسمتی که تیک زدن میخواد،تیک دوم رو انتخاب کنید. سپس kegen رو باز کنید و mem patch رو انتخاب کنید و بعدش مراحل بعدی رو انجام بدید.(کپی کردن request...)