آموزش 6 (LCD Screens)

b666y

Member
آموزش 6 (LCD Screens)

1- يك صفحه جديد با رنگ مشكي باز كن دوست من و بعد ابزار Custom Shape را انتخاب كنيد | ابزار Rounded Rectangle رو بيابيد. بعد به اندازه مورد نظرت رسم كن و سپس
Right Click>Make Selection

2- حالا بايد يك لايه جديد بسازي و رنگشم [9EABA1]

3- حالا برو رو حالت Blending و بعد برو به Inner Glow و ست كنش بطوري كه مشابه رنگ پيش زمينت بشه بعدم Ok

4- بعد برو Inner Shadow و با عكس 4 ست كنش.

5- ما از كاربرد DS-Digital بهره ميگيريم - پس متنتو بذار سفيد - اندازه مورد علاقت - و opacity رو به 15 ست كن.

6- حالا duplicate لايه نوشته > opacity ستش كن به 100 و تمام آنها رو انتخاب كن و رنگ به رنگ سياه كن.

7- در آخر هم برگزيده لايه متن (Blending) و بعد هم روي تخته لابه ها سايه Drop رو انتخاب كن.

بعد من بت ميگم موفق باشي :wink:

b666y

Member
imanksg گفت:
دستت درد نكنه جالب بود

خواهش ميكنم - آقا در كل امروز اين مقاله ها رو نوشتم و اميد وارم مورد استفاده بوده باشه - بازم مثل امروز وقت كنم مينويسم - قربان همه دوستاي خوبم :wink:

aminem

Member
خوبه آقا فقط اينقدر توش مينويسي مجيد آنلاين كه آدم بايد كلي وقت بذاره ببينه اصل كار چيه. يه ذره مجيد انلاينت رو از تصوير بياري بيرون تر بهتره فكر كنم.نه؟!

b666y

Member
aminem گفت:
خوبه آقا فقط اينقدر توش مينويسي مجيد آنلاين كه آدم بايد كلي وقت بذاره ببينه اصل كار چيه. يه ذره مجيد انلاينت رو از تصوير بياري بيرون تر بهتره فكر كنم.نه؟!

چشم عزيزه دل - از الان ورش ميدارم - مرسي از نظرت :wink:

Masih

Well-Known Member
مقالاتت رو براي مجيد هم بفرست تا توي بخش مقالات سايت بگذاره!

elahe

New Member
سلام متاسفانه من DS-Digital نمي دونم چطوري مي تونم استفاده كنم لطفا راهنمايي كنيد

جدیدترین ارسال ها

بالا