آموزش 3dmax

hadavand70

New Member
سلام
:)من تازه امروز می خوام تری دی مکس اونم تری دی مکس 6 را یاد بگیرم
اگه میشه راهنماییم کنید بدون رفتن به کلاس چه جوری شروع کنم؟:sad:
(معرفی کتاب یا سایت یا هر چی خودتان می دانید ):wink:

pinoy

Member
سلام قبل از اینکه پست یدی به نظرم خوب بود یه سری تو پست های دیگران میزدی بهتر بود

http://forum.majidonline.com/showthread.php?t=126413

منم تقریبن همین رو گفتم

بنا بر این پست زیادی زدن فایده نداره قاطی پاتی هم میشه

بنا بر این یه جا اگه پست باشه بهتر شما هم بهتر بود مبرفتید تو همینجا سوال میکردین

دیگه هر کی بخواد یه پست بزنه واسه یاد گیری که هیچکس یه حواب درستی نمیرسه

سلام
:)من تازه امروز می خوام تری دی مکس اونم تری دی مکس 6 را یاد بگیرم
اگه میشه راهنماییم کنید بدون رفتن به کلاس چه جوری شروع کنم؟:sad:
(معرفی کتاب یا سایت یا هر چی خودتان می دانید ):wink:

باید باهاش ور بری تا دگمه هاش را یاد بگیری من هم خودم باید گرفتم بعد برو توی بخش مقالات اموزشی میتونی دکمه های کاربردی را یاد بگیریئ

Mahdi_Rashed

Well-Known Member
ور رفتن با نرم افزار که جای خودش رو داره . فروم هم مهمه حالا چه فروم فارسی چه انگلیسی . منابع آموزشی و tutorial ]ای انگیلیسی هم که عالیه . مجموعه ی CG Academy هم حتماً نگاه کن .

pinoy

Member
خواهش می کنم کتاب معرفی کنید ممنون:-?

دوست گلم من خودم شخصن هیچی از تو کتاب های فارسی یاد نگرفتم هر چی هم بلدم الان البته تو کار گرافیک نبودم تازه کارم ولی چیزای دیگه که بلدم از رو کتلب های فارسی نبوده

بلکه هر چی کتاب فارسی هوندم همونیم که بلد بودم یادم رفته:cool:

شما هم وقت خودت رو الکی صرف کتابای فارسی نکن من 100000 تا کتاب دارم ولی هیچکدومشون به دردم نخورده همشون یه جورایی تئوری گفتن و ...

کار عملی توشون نیست همینا که این دوستان میگن رو بگیر و تو فروم ها هم بچرخی بهتره تا کتاب

خواستی برو نگاه کن ببین کتابای فارسی چیه

بعدم طرف میاد ترجمه کنه ار خودش در میاره میزنه کتابو ناکار میکنه

البته کتابایی که من دیدم اینجوری بوده حالا کسایی دیگه واسشون خوب بوده اون دیگه بخثش جداست من خودمم دنبال یاد گیری هستم ولی هرگز سراغ کلاس و کتاب نمیرم چون مفت نمی ارزه

شما هم اگه زبان بلدی که همین سایتا و فروم ها خوبن

اگرم فارسی می خوای که این سایت هست دیگه

وبی من خودم نه کلاس میرم دیگه نه کتاب میخرم در ایران

خودم رو میگم کاری به دیگران ندارم 2 3 جا هم کلاس رفتم استاداشون از من سوال می پرسیدن:lol: خودشون بلد نبودن البته مال گرافیک نبود

حالا کبن دیگه

کتاب فارسی + کلاس =:snap:
من خودم این پک های اموزشی cg academy رو گرفتم

:cool:

دوستمون راست می گه کتاب هیچ فایده ای نداره من خوندم وقت توضیح می ده بعد همون cg academy را گوش کن

pinoy

Member
ببین بازار رضا و اینا ندارند یعنی دارند ولی کلاه سرت میزارن خیلی گرون میدن دیویدی میدن 5000 تومن خوب نمیصرفه اصلن وقتی آدم ارزون ترشو گیر میاره چرا انقدر گرون

در اینترنت اگه سرچ کنی پک های آموزشی هست که خوبند

بچه های سایت هم هستند که دارند این سیدی هارو میتونی با قیمت بهتری بخری

ولی بازار مازرا نرو همینجا یا از اینترنت بخر میارن دمه خونتون یا اینکه یکی از بچه ها که داره دیویدی هاشو از اینا بخر

یکی از دوستان لیستشو برام فرستاده بود قیمتی هم که مگفت شاخ در اوردنی بود و همه چیزم کامل بود حالا اگر کسی داره به این دوستمون بگه :cool:

جدیدترین ارسال ها

بالا