کاربرد but در زبان انگلیسی
but به عنوان حرف اضافه
but در زبان انگلیسی یکی از هفت حرف اضافه محسوب میشود و برای بیان تضاد یا مخالفت بین دو کلمه، عبارت یا جمله استفاده میشود.
مثالها:
but همچنین میتواند به عنوان حرف ربط استفاده شود. در این حالت، برای اتصال دو جمله به هم استفاده میشود. در این حالت، باید قبل از جمله دوم یک کاما قرار دهیم.
مثالها:
برای دریافت اطلاعات بیشتر درمورد but در زبان انگلیسی و همچنین گرامر و کاربردهای این کلمه می توانید به مقاله آموزش گرامر But مراجعه کنید
but به عنوان حرف اضافه
but در زبان انگلیسی یکی از هفت حرف اضافه محسوب میشود و برای بیان تضاد یا مخالفت بین دو کلمه، عبارت یا جمله استفاده میشود.
مثالها:
- He is nice but sensitive. (او مهربان اما حساس است.)
- We could buy all but the fruits. (ما توانستیم همه چیز را به جز میوهها بخریم.)
- She is not a kind girl but a stingy talkative one. (او دختر خوبی نیست، فقط یک خسیس پرحرف است.)
- He could persuade all the directing board members but the head of it. (او توانست همه اعضای هیئت مدیره به جز رئیس آن را مجاب کند.)
but همچنین میتواند به عنوان حرف ربط استفاده شود. در این حالت، برای اتصال دو جمله به هم استفاده میشود. در این حالت، باید قبل از جمله دوم یک کاما قرار دهیم.
مثالها:
- I told Hannah to stay at home, but she left. (به هانا گفتم که در خانه بماند، اما او رفت.)
- I liked to be a good teacher, but I couldn’t. (دوست داشتم معلم خوبی شوم، اما نتوانستم.)
- I’m sorry, but I think there is a misunderstanding about what I said. (ببخشید، اما فکر میکنم درباره چیزی که گفتم سوء تفاهمی پیش آمده است.)
- اگر but برای اتصال دو جمله به هم استفاده میشود، باید قبل از جمله دوم یک کاما قرار دهیم.
- اگر جمله دوم فاعل نداشته باشد، لازم نیست پیش از آن از کاما استفاده کنیم.
- He likes to come but not for helping. (او دوست دارد بیاید اما نه برای کمک کردن.)
برای دریافت اطلاعات بیشتر درمورد but در زبان انگلیسی و همچنین گرامر و کاربردهای این کلمه می توانید به مقاله آموزش گرامر But مراجعه کنید