آموزش گرامر صفات ملکی در انگلیسی به همراه مثال کاربردی

tatschool

Active Member
کاربرد صفات ملکی در زبان انگلیسی

صفات ملکی
یا possessive adjectives، صفاتی هستند که یک اسم را با تعیین کردن مالک آن، توصیف می‌کنند. آنها همچنین می‌توانند روابط میان افراد یا چیزها را بیان کنند. در انگلیسی هشت نوع صفت ملکی وجود دارد که به شرح زیر است:

ضمایر فاعلیصفت ملکی
IMy
YouYour
HeHis
SheHer
ItIts
WeOur
TheyTheir
WhoWhose

استفاده از صفات ملکی با جنسیت خنثی در انگلیسی:

در میان تمام صفات ملکی، فقط صفات his و her هستند که جنسیت فاعل را مشخص می‌کنند. حال مسئله این است که اگر جنسیت فاعل برای ما به طور دقیق مشخص نباشد باید چه‌کار کرد؟

در چنین موقعیتی هرگز از صفات ملکی که جنسیت مشخصی دارند استفاده نکنید. به جای آن از صفتی استفاده کنید که همه‌ی جنسیت‌ها را در بر می‌گیرد؛ منظور صفت ملکی «their» است. زمانی از این صفت استفاده می‌کنیم که جنسیت فاعل اهمیتی نداشته باشد یا فاعل دوجنسیتی یا بدون جنسیت باشد (بعضی از افراد خودشان را بدون جنسیت معرفی می‌کنند).

* صفت ملکی «their» صرفا به چند نفر اشاره ندارد و می‌توان فقط شامل یک نفر شود:

I was chatting with someone. Their way of writing was really different.

داشتم با یک نفر چت می‌کردم. شیوه‌ی نگارشش واقعا متفاوت بود.

جایگاه صفت ملکی در جمله کجا است؟

برخلاف بقیه‌ی صفات، صفت‌های ملکی به طور مستقیم قبل از اسمی که توصیف می‌کنند قرار می‌گیرند:

This apple watch is my.

This is my apple watch.

این ساعت هوشمند من است.

I wanted to give these documents to them because I thought these were their.

I wanted to give these documents to them because I thought these were their documents.

من می‌خواستم این مدارک را به آنها بدهم چون فکر می‌کردم مدارک آنها است.

برای دریافت اطلاعات بیشتر در رابطه با صفات ملکی و آموزش گرامر مربوط به این صفات و آشنایی با مثال های مختلف در این مورد می توانید به مطالعه مقاله بررسی صفات ملکی در زبان انگلیسی و نحوه استفاده از آن‌ها بپردازید

جدیدترین ارسال ها

بالا